Shekk Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 Zato što upije vodu i pretvori se u sluz dostojnu B-horora Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 1 hour ago, Shekk said: Zato što upije vodu i pretvori se u sluz dostojnu B-horora pa da, čitao sam o tome, ali nisam verovao da ima takvu moć upijanja, ko sunđer boga mu. sad sam napravio sa kakaom neki kao puding i super je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 Zar to ne treba da se uzima nešto tipa 1 kašičica dnevno, uz hranu, jer snižava pritisak/šećer or something ? Ili su to neo-bapske priče ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 1 hour ago, Shekk said: Zar to ne treba da se uzima nešto tipa 1 kašičica dnevno, uz hranu, jer snižava pritisak/šećer or something ? Ili su to neo-bapske priče ? Sve što sam ja pronašao od informacija je da je jedna supena kašika dnevno optimalna i dovoljna, ali ne i da je više kašičica problematično, osim ako ih ne uzmeš "sirove" dok se nisu napile vode, pa onda moraš preko toga dosta vode da popiješ. Ali inače ta jedna supena kašika je i više nego dovoljno jer se ona pretvori u omanju činiju sadržaja kada se "napune" vodom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 Gledam onu marku žvaku sa parkingom, jel moguće da se taj parking stvarno ne koristi uopšte, čak ni tokom radnog dana? Znam da je tamo uvek bio haos za parkiranje, ali ni meni nije bilo OK da se sruši ona jedna od retkih finih velikih zelenih površina između traka. Koji totalni debili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 sto spamujes toliko? :D:D:D:D: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 zini da ti kažem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 To nije pravi Laki! To je replikant a ovaj ceo sajt je imitacija originalnog foruma! To objašnjava toliko toga... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 bah, ne moramo se valjda sad baviti još jednim adblock false positivom... nema gluplje stvari od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 Gledam onu marku žvaku sa parkingom, jel moguće da se taj parking stvarno ne koristi uopšte, čak ni tokom radnog dana? Znam da je tamo uvek bio haos za parkiranje, ali ni meni nije bilo OK da se sruši ona jedna od retkih finih velikih zelenih površina između traka. Koji totalni debili.Dovla je nesto slicno kukao na fejsu a ja bas prolazio tu pa sam slikao, ovo je od prošle nedelje Neki delovi blize Sava Centru su doduše malo više popunjeni ali opet ono tri prazna mesta pa kola. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 Nisam ispratio, uveli su zonu tu sad? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 Da, ceo bulevar od sava centra do tošinog bunara je u plavoj zoni. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 Kod mene uveli mashala zonu. Ovoliko zamotanih na potezu gajba-park-trzni centar nikad nisam video. Još moj kraj važi da je burka free... Jebena najezda Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 4 hours ago, Ivan~ said: Da, ceo bulevar od sava centra do tošinog bunara je u plavoj zoni. al su ga upropastili, totalno :( živo me zanima što se sad tu ne parkiraju ovi što su potpisali peticiju. btw, kod mene svira sirena (smirela, ako je bitno :)) sa krsta, ne znam dal se neko zeza il' nešto proveravaju al' udara nostalgija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 živo me zanima što se sad tu ne parkiraju ovi što su potpisali peticiju.Svih 400 SNS botova? :) salu na stranu niko ne gleda da li ti koji su potpisali peticiju uopšte imaju kola. Plus je samu peticiju potpisalo fazon 400-500 ljudi a tom zonom je obuhvaćeno ~30.000, peticija služi samo kao glupo opravdanje. Oni tu zonu hoće da uvedu negde jos od 2010. godine samo im je sad bilo dobro opravdanje što su izgradili nova parking mesta. Inače izgradili su 700 novih parking mesta a zonirali ukupno 1.900. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 @Lex, jel ovo pojeftinili aranzmani za Japan ili mi se cini? http://www.jungletribe.com/sr/putovanja/daleke-destinacije/azija/japan/japan-akcija-septembar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 deluje mi kao odlicna ponuda imajuci u vidu da je karta do Tokia ~550e + 14 dana smestaja... transport koji je papren je samo bonus Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 kobaja grande od pola metra car no homo ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 4, 2016 Report Share Posted September 4, 2016 Reki, jel si istrcao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 4, 2016 Report Share Posted September 4, 2016 13 hours ago, FATA said: deluje mi kao odlicna ponuda imajuci u vidu da je karta do Tokia ~550e + 14 dana smestaja... transport koji je papren je samo bonus I ja sam se iznenadio cenom...jos ako se stvarno obilaze sve ove lokacije i gradovi koji su navedeni na sajtu eto mene sledece godine tamo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 4, 2016 Report Share Posted September 4, 2016 Samo napred, red je da vidiš malo sveta. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 4, 2016 Report Share Posted September 4, 2016 u 18h je trka :) 33 minutes ago, mncu said: Reki, jel si istrcao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 4, 2016 Report Share Posted September 4, 2016 srecno! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 4, 2016 Report Share Posted September 4, 2016 trka je u 14h kao i svakog drugog vikenda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 4, 2016 Report Share Posted September 4, 2016 jel ziv reki, ne javlja se? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts