Doca Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 3 minutes ago, manager said: matori ili mladi, svako voli svezu sisu! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 (edited) ili da umoci lebac u saft od pardajz salate sa belim lukom i malo krastavca Ako nije masno i kiselo da činija ne nastavi da smrdi i posle pranja, to nije salata - Svako stariji od 40 godina Edited July 13, 2016 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 8 minutes ago, manager said: matori ili mladi, svako voli svezu sisu! Mendzi ima pravo tits or gtfo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Mendzi je seljacina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 ali ima pravo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Meni nisi jos rekla kako ti se zove drugarica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 sveže sise, za stanka brata seljačinu Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 uuuuuuf, ne bih znao sta da radim sa ovom!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 (edited) 56 minutes ago, Udo Tvrdi said: Meni nisi jos rekla kako ti se zove drugarica Znam. 1 hour ago, Highl1 said: ali ima pravo Ima pravo ali to ne menja cinjenicu da je seljacina Edited July 13, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Рекла си то као да је нешто лоше. Менџи реално царина. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 laki, kacete da otopite veslija snajpsa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 1 hour ago, manager said: uuuuuuf, ne bih znao sta da radim sa ovom!!! valjda bi znao kad ti se udrveni!1 Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 50 minutes ago, bolkonski said: valjda bi znao kad ti se udrveni!1 Mozda covek ima erektilnu disfunkciju :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Ne projektuj se, Dei Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 sad kad je ukinuta reputacija na forumu u najavi umire klinke topik Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 3 hours ago, ПУТИН said: laki, kacete da otopite veslija snajpsa? Za 16 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 kako sad da znam koja fora je dobra kad ste ukinuli pluseve :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 pa da nastavimo! Quote VOLONTERI FONDACIJE OTKRILI TUNELE U “ZVONIKU” Arheološka sezona 2016. postala je vrlo uzbudljiva. Tri smjene volontera Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”, su tokom juna, pod nadzorom stručnog tima, došle do sjajnog otkrića. Naime, tokom proteklih devet mjeseci, nakon kupovine dijela brda/uzvišenja u okviru “Arheološko-turističkog parka Ravne 2”, tim Fondacije je vršio mjerenja i snimanja istog. Ustanovljeno je da se energetski ponaša isto kao i piramide, za razliku od prirodnih brda. Drugim riječima, energetski je pobuđen što može biti izazvano podzemnim vodenim tokovima, prisustvom metala, kvarcnog kristala, minerala kao muskovit, te unutrašnjih prolaza koji pojačavaju energije. Ta pretpostavka je potvđena i mjerenjima elec.ing. Gorana Marjanovića koji je pokazao prisustvo različitih anomalnih elektromagnetnih frekvencija širokog spektra. Najuzbudljiviji dio je započeo početkom juna kada je Fondacija locirala mjesta iskopavanja četiri arheološke sonde. Nakon desetak dana se pokazalo da sonde broj 3. i broj 4. najviše obećavaju. Stoga je pažnja fokusirana na njih. Nakon uklonjenih prvih 5-6 metara zemlje, moglo se primjetiti da se u sondi broj 3. pruža tunel sa stabilnom i ravnom krovinom te materijalom kojim je zatrpan gotovo do samog vrha. Svjetlost baterije je prolazila gotovo deset metara. Slično je i sa sondom broj 4. gdje se mogao opaziti tunel koji se pruža oko pet metara. Hiljadugodišnje naslage tvrde gline usporavale su napredovanje. Međutim, u sondi broj 3. je pronađena i prva raskrsnica s tunelom koji se račva na desni i onaj koji ide pravo. Ovo je arheološki vrlo značajno jer govori da je ovo uzvišenje koje je prozvano “Zvonik”, zapravo šuplje. Na reljefnoj mapi Bosanske doline piramide može se uočiti da se Zvonik pruža prema jugu, zatim skreće na jugoistok i istok, da bi njegov završetak bila Bosanska piramida Sunca. Čini se da “zvonjava” u visočkoj dolini piramida upravo i započinje s ovim uzvišenjem. Stoga je i nazvan Zvonik. Entuzijazam volontera i tima Fondacije je još veći zbog povezanosti svih struktura iznad i ispod zemlje. Područje istraživanja otvoreno je za javnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Мајку му, како нико не копа по Ртњу. Ем изгледа ко пирамида, ем нема воде, ни поточића. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 (edited) bag Edited July 13, 2016 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 lag Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 meni nekako deluje da je sada bolji forum, sada kada nema reputacije!!! ljudi vise komentarisu teme i postove drugih korisnika!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 rur je sad prakticno raj na zemlji Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts