Lucky Posted December 20 Report Share Posted December 20 4 minutes ago, daniiL said: Ovo, k'o da je Vucic ucestvovao na TFT truniru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 20 Report Share Posted December 20 The Frozen Throne? Pravite WC3 turnir, a ne pravite Broodwar ili makar SC2 turnir? Son, I am dissappointed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20 Report Share Posted December 20 1 hour ago, Dule_smor said: The Frozen Throne? Pravite WC3 turnir, a ne pravite Broodwar ili makar SC2 turnir? Son, I am dissappointed. You (we) wish! 🙂 Zanimljivo bi bilo imati TFT turnir kao i SC turnir, međutim TFT samo nama bumerima je asocijacija na WC3 za novije generacije je to - Teamfight Tactics, to ti dođe neki auto battler u League of Legends univerzumu, kao onaj DOTA chess svojevremeno ako se sećaš. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јаша Томић Posted December 22 Report Share Posted December 22 On 12/20/2025 at 8:03 PM, Lucky said: I samo da pohvalim rovovsku borbu mladog Stane da obezbedi što bolji plasman u TFT-u, probali smo čak i da pomognemo iz kulisa koliko smo mogli, ali nije bilo dovoljno, zaustavljen je, ali od mnogo boljih protivnika tako da se nije obrukao, šta više suprotno, lavovski se borio protiv talentovanih TFT-ovaca i sa ponosom se udaljio sa gamescona! Драго ми је да смо се видели, макар на кратко. Испало ми је тако, сл. пут да попијемо које пиво и тако то! On 12/20/2025 at 8:17 PM, daniiL said: Ovo, k'o da je Vucic ucestvovao na TFT truniru. Gazi sve, po spisku ili van spiska, Не може у TFT-у свако да буде прво место. То би значило да смо сви све изгубили. Не можемо ни сви све гејмове да изгубимо. Морамо сви да изгубимо много, како бисмо неки гејм добили. Јер то може да буде једина победничка формула. Све друго је катастрофа за RUR. Spoiler Бтв, два гејма у групи су била, први сам исао на Јордл рерол и наравно био задњи (ко ризикује тај добије, важи), али у другом гејму сам узео неки бод, био четврти. Можда бих и прошао даље да нисам ризиковао али нема везе, било је скроз фино маса омладине, а богме и (нас)матораца. Елем, двојица ликова из групе (било нас је 8 ) су била у финалу, тако да сам задовољан. Још ћемо се ми ћерати! 2 Quote Eye of the Beholder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted December 22 Popular Post Report Share Posted December 22 Mator čovek, igra igrice. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јаша Томић Posted December 22 Report Share Posted December 22 1 hour ago, manson said: Mator čovek, igra igrice. И трчи на паузи између гејмова у тоалет! Spoiler 😞 Quote Eye of the Beholder Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted Friday at 06:42 PM Report Share Posted Friday at 06:42 PM Vraćao se kući sa posla danas, stao na semafor tamo na raskrsnici kod Tošinog bunara, gužva, pa zveram malo okolo, kada vidim izlog ovih https://flyone.rs/ Zanimljivo. Navodno pravi simulator aviona, Boing 737 i Airbus A320. Mada su im cene malo... od ~10K RSD za pola sada, pa naviše. Bio neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Friday at 09:43 PM Report Share Posted Friday at 09:43 PM 3 hours ago, manson said: Vraćao se kući sa posla danas, stao na semafor tamo na raskrsnici kod Tošinog bunara, gužva, pa zveram malo okolo, kada vidim izlog ovih https://flyone.rs/ Zanimljivo. Navodno pravi simulator aviona, Boing 737 i Airbus A320. Mada su im cene malo... od ~10K RSD za pola sada, pa naviše. Bio neko? pa imaće to neku publiku, mada 10k deluje dosta da bi se primilo u širokim narodnim masama ipak - da može da deli par ljudi pa i možda. Mada sad vidim da kao rade i pravi piloti sa tobom... može da bude ok poklon nekome za rođendan ili tako nešto. Inače, kad smo već tu, opet Durmitor, opet Alibeg ... "super" što puca klinac od 16 god Dečak (16) ušetao je naoružan u prepun, elitni restoran "Durmitor" na Novom Beogradu, izvadio pištolj i pucao na ljude koji su sedeli za stolom, ranio je N. K. (30), navijača "Partizana". Za istim stolom je sedeo i Nenad Alajbegović Alibeg, nekadašnji vođa navijača tog kluba, ali on nije pogođen. Pucač je uspeo da pobegne, ali ga je policija identifikovala i za njim je raspisana poternica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Friday at 11:34 PM Report Share Posted Friday at 11:34 PM edit: aha ček ovo je ipak ono od pre par nedelja samo sad znaju ko je. ja rek'o opet se desilo, ne bi me iznenadilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago (edited) Drugari par pitanjaca, bavim se frizbi golfom i sad kreće sezona turnira po 'ladnome, pa mi treba iskustvo hajkera, planinara, putara i ostalih koji se zajebavaju po snegu / hladnoći: Koji aktivni veš je cenovno i kvalitetom prihvatljiv? Više sam zainteresovan za ovaj kao "merino vuna" fazon jerbo ne znam za bolje, možda ima i boljih rešenja? Izlaze mi raznorazni proizvođači - Decathlon ima neke svoje kao serije koje su nešto jeftinije od ostalih, Woolona ima kul izbor, itd... U teoriji hoću da se opremim da sam što mobilniji, u smislu da ne moram da nosim i jaknu preko a da mi bude toplo, a ako može iz dva sloja - odlično xD Edited 8 hours ago by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago Uzmes duge gace kao svaki pravi dedica iz Arilja i ne kupujes fensi gluposti moderne! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago ne znam tacno da ti pomognem bas jer se ne bavim time, ali za zimu i aktivnosti cini mi se da je najbolji kombo slojevito (znaci ne 2 sloja nego i vise ako treba jer tako mozes najbolje da regulises kolko ti je toplo/hladno ) dry-fit oblacenje + tanka i kvalitetna water/wind proof jakna 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago ne znam tacno da ti pomognem bas jer se ne bavim time, ali za zimu i aktivnosti cini mi se da je najbolji kombo slojevito (znaci ne 2 sloja nego i vise ako treba jer tako mozes najbolje da regulises kolko ti je toplo/hladno ) dry-fit oblacenje + tanka i kvalitetna water/wind proof jaknaNe znam, ali da kažem....Zwerko approves :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago Još se ja pitam čemu služe te kantice sa lancima što sam viđao, ne bi mi palo na pamet da postoji frizbi golf 🙂 ali eto, svaki dan čovek nauči nešto novo! Što se aktivnog veša tiče ja bih Dechatlon zaobišao, imam jedan njihov koji je poprilično dobro plaćen, edit: ipak sam našao 6500 dinara, kao merino i sve to, ali je meni nekako užasan, em me bocka, em se brzo natopi. Žena je uzela isto kod njih neku budžetsku varijantu, nisam ga probao, ali mi deluje takođe bezveze, fazon rang onoga iz Lidla (što nije loše ako nemaš šta bolje, ali realno postoje bolje i ne toliko skuplje opcije). Sad da li merino ili ne je drugo pitanje - moje razmišljanje je da je merino mnogo bolja opcija za planinarenje i sl jer prosto ćeš nositi istu stvar nekoliko dana zaredom i nećeš se u merinu usmrdeti. Kada su u pitanju neke sportske aktivnosti višeg intenziteta ja bih rekao da tu merino malo gubi na prednosti jer se ipak sporije suši od sintetičkih materijala, a svakako možeš sintetiku posle toga da ubaciš 20 minuta na brzi program u veš mašinu i da ti za sutra bude kao novo, što logistički nije moguće kad kampuješ/planinariš. Meni se od brendova iskreno najviše svideo Craft, ima ih kod nas u Beosportu, ali se vrlo često može naći u inostranstvu na popustima po značajno, ali baš značajno nižim cenama. I dobra fora kod njih je što imaš nekoliko serija - da li hoćeš baš jako topao aktivni veš, ili hoćeš neki koji se brže suši i slično. Ja sam recimo za trčanje skapirao da mi čak i za duža trčanja mnogo više odgovaraju modeli koji se brže suše jer se puno znojim, a u toku aktivnosti ćeš se ugrejati pa ćeš se ugrejati. Osim ako nisi na nekom ekstremnom planinarenju na 5.000m visine i -30 🙂 Tipa ovaj se meni pokazao neverovatno dobrim, a deluje kao da je proziran. Druga stvar koju treba da imaš u vidu jeste spoljni sloj ili slojevi. Svakako ljudi najčešće naprave grešku pa se previše natrontaju. Ja sad jbg ne znam kakav je to tačno sport i koliko tačno ima trčanja, aktivnosti i slično pa ne mogu to nešto da preporučim konkretno, to ćeš bolje ti znati jbg. Ono što treba imati u vidu da recimo baš u tom Dechatlonu ima super tih gornjih delova za trčanje koji mogu biti dobri možda i za frizbi golf. Ili neki drugi sport kad naletiš na nešto, ja sam recimo za trčanje uzeo u Sportvisionu na akciji neki Nike fudbalski dres PSG sa dugim rukavima - bombona. Nit me bole dupe za fudbal, nit volim PSG, ali brate materijal do jaja, osećaj fenomenalan, snizili cenu na nekih oko 4.500 dinara jer je model od pre neku sezonu, za negde do oko 5 stepeni vrhunska stvar. Opet imaš i baš kao jakne, ali bih to rekao da je više za neki temperaturni opseg od -10 do 0 stepeni, s tim da tu računaj da te izađe 100+ evra, to jbg nije jeftino. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago 38 minutes ago, manson said: Ne znam, ali da kažem.... Zwerko approves 🙂 pa ako planira da dobije savet bas od disk golfista najvise sanse ima da pita @togFU-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 2 hours ago, Atomic said: Drugari par pitanjaca, bavim se frizbi golfom i sad kreće sezona turnira po 'ladnome, pa mi treba iskustvo hajkera, planinara, putara i ostalih koji se zajebavaju po snegu / hladnoći: Koji aktivni veš je cenovno i kvalitetom prihvatljiv? Više sam zainteresovan za ovaj kao "merino vuna" fazon jerbo ne znam za bolje, možda ima i boljih rešenja? Izlaze mi raznorazni proizvođači - Decathlon ima neke svoje kao serije koje su nešto jeftinije od ostalih, Woolona ima kul izbor, itd... U teoriji hoću da se opremim da sam što mobilniji, u smislu da ne moram da nosim i jaknu preko a da mi bude toplo, a ako može iz dva sloja - odlično xD Tigil + kod a3000 (radi trenutno) za preko 20.000 Koristim evo vec dve zime duge gace/rukave kao prvi sloj za voznju motora, klizanje, dzogiranje i nema bolje stvari koju bih preporucio. Bude malo vlazniji tokom fizicke aktivnosti, ali ne kupas se u vodi. Isto ne upija mirise tako da komotno mozes da ih nosis brdo puta pre pranja. Ja volim da ih perem rucno ili proluftiram na terasi, ali moze i u masinu na 30C pri niskoj centrifugi. 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago (edited) Koristim Woolona Remus kao prvi sloj, planinarim u njemu po 8-16 sati napolju i uvek sam suv. Edited 4 hours ago by cali 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago uniklo ako neces da bacis puno para a japanci nas ne bi lagali 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Hvala drugari na informacijama ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts