Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

heh https://www.investing.com/news/company-news/crowdstrike-executive-sells-149-million-in-stock-93CH-3521972

Quote

CrowdStrike Holdings, Inc. (NASDAQ:CRWD) reported that its Chief Security Officer, Shawn Henry, sold 4,000 shares of the company's Class A common stock on July 15th, according to a recent filing with the Securities and Exchange Commission. The stock was sold at a price of $371.32 per share, totaling approximately $1.49 million.

Mada, ima još nekih 180k akcija, pa moguće da je stvarno slučajnost 🙂 

  • Like +1 1
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Lucky said:

pa rade se, ali ovaj je zapravo pošao po zlu :))

nažalost, ovakve stvari se dešavaju češće nego što bilo ko misli (ko nije baš u tome) fora je što nisu baš uvek ovako globalne :))

evo jedan pogled na to koji bih rekao da je možda čak i tačno kako se dogodilo :))

https://www.facebook.com/reel/1242413140504741

zanima me samo da li su iz podrske prvo pitali da li su restartovali komp 😄

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

Link to comment
Share on other sites

On 7/20/2024 at 5:45 AM, oddball said:

zanima me samo da li su iz podrske prvo pitali da li su restartovali komp 😄

Ne verujem, sigurno su odmah dobili mail na ovu temu ali verovatno niko nije mogao da veruje na prvu 🙂

Link to comment
Share on other sites

ceremonija otvaranja OI je verovatno najnemastovitija i najdosadnija do sada. Osim brodica, sve ostalo je izgledalo kao dugacka losija epizoda emili u parizu

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, f4ts0 said:

ceremonija otvaranja OI je verovatno najnemastovitija i najdosadnija do sada. Osim brodica, sve ostalo je izgledalo kao dugacka losija epizoda emili u parizu

Ceremonija je takav smor da nemam reči, kao da je neko rekao - e sad ovo mora da traje sto miliona sati - ne verujem da je iko pogledao od početka do kraja. Prosto koncept plovidbe brodom sam po sebi usporava ceo tok ceremonije, a onda su se još "razleteli" time što nisu ograničeni jednim stadionom pa su hoteli da pokriju ceo grad.

Link to comment
Share on other sites

Тако је и један лик из краја причао да је гледао порниће са мушкарцима, можда 5 минута, ено га сад удао се у Бриселу.
:tf:

  • Like +1 1

Олимпијске игре на РУРу

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, oddball said:

ladno ste gledali otvaranje...

ja bukvalno ovo što kaže Dule, dok sam čekao nešto bio upaljen prenos, uhvatio sam deo kad izlaze statute žena iz postolja i neka peva operu na krovu i tad je bio Kazahstan na primer predstavljen, ovo ostalo poput Gojire :)) sam video na netu 🙂 Što možemo da podvedemo pod pozitivan momenat, a naravno ima i onaj ceo astal sa onim kreaturama :)) što se sad svi sprdaju 🙂

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, oddball said:

najjaca glupost koja se do sada desila na OI je sto su sportiste JK predstavili kao NK [roflmao]

svakome mož' se desi.

ja bih ipak rekao da je veća glupost što su stavili zastavu olimpijskih igara naopako :))

Link to comment
Share on other sites

Опа, смеше ми се паре, ко жели да честита нека честита!

Spoiler

Драги пријатељу,

Драго ми је да вас чујем, ја сам поручник Сара Ритерхаус, војни официр Сједињених Држава. Тренутно сам у Сирији. Надам се да је све у реду са вама? Радим са мировним трупама Уједињених нација у Сирији, на рату против тероризма. Сваки дан нас нападају побуњеници и ауто-бомбе овде у Сирији. Током наше спасилачке мисије за јорданског пилота (таоца) у Нафтном постројењу ИСИС-а, дошло је до посебно бруталне ватре у Раги, главном граду Исламске државе у Сирији, након што смо их победили, наишли смо на две кутије са грбовима у којима се налази огромна количина новца која припада спонзора и симпатизера ИСИС-а, за који верујем да је новац био намењен за куповину оружја и муниције, па смо се са 9 официра Војске договорили у тој спасилачкој мисији да новац буде приложен и подељен међу свима нама.


Након што смо поделили новац, имао сам у свом поседу суму од два милиона, седамсто хиљада америчких долара (2.700.000,00 долара).

Депоновао сам овај новац код компаније за испоруку преко њиховог агента овде у Сирији. Желим да будете мој корисник и да добијете фонд и да га чувате док не будем у могућности да вас упознам. То је био разлог зашто сам вас контактирао јер ми је хитно потребно да изместим ову кутију одавде јер они планирају да избаце неке трупе из Сирије и ја сам међу њима. Сада ми не преостаје ништа друго него да преместим ову кутију на сигурно место без икаквог одлагања.

Јасно ми је да се можда плашите овог предлога, али желим да вас обавестим да сам направио солидне аранжмане са компанијом за испоруку која је специјализована за дипломатску доставу и обећали су да ће средства дипломатским путем испоручити било коме од одредишта по мом избору. Ову испоруку ће легално обавити компанија Сецурити Царго и неће постојати никакав облик ризика у процесу, а новац ће бити запечаћен и безбедно упакован у дипломатску кутију, а дипломатска кутија ће вам бити испоручена у вашој земљи до компанија за доставу. Одлучио сам да вам надокнадим 30% од укупног новца, што је сума од (810.000,00) једном након што вам новац буде достављен, док ће остатак бити мој инвестициони капитал у вашој земљи.


Верујем у вас и верујем да ћете ми помоћи да уложим у добар профитабилан пословни подухват, даћу вам 30% фонда за вашу помоћ након што добијете кутију, шаљем вам је као породично благо. Садржај кутије остаје наша строга тајна, нико не треба да зна садржај, само ви и ја. Ова кутија је електронска кутија која се може отворити само шифром, без шифре нико не може да отвори кутију.

У међувремену, јасно вам је да компанија за доставу није упозната са садржајем кутије, само ћете им рећи да је кутија ваше породично благо, ви ћете преузети контролу и постићи договор са њима у вези са испоруку кутије вама. У складу са актом о дипломатској испоруци Уједињених нација, компанија Сецурити Царго има дипломатски имунитет који им даје право да пренесу било коју пошиљку без ометања царине и других безбедносних агената на аеродрому.

Све је под контролом; нема разлога за бригу.

Чекаћу да се јавим.


Поздрави,

Сарах.

Edited by Elvis J. Kurtovic

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Elvis J. Kurtovic said:

Опа, смеше ми се паре, ко жели да честита нека честита!

 

Imaš bolje ortake, ja jedva nešto ispod milion od mojih dobijam!

449766214_456523413887253_5371395567632874504_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jadna Air Serbia, sve se urotilo protiv njih!

Ер Србија: Одступања од реда летења због квара ИТ система београдског аеродрома
Компанија Ер Србија је саопштила да је услед квара ИТ система београдског аеродрома дошло до стварања већих гужви на шалтерима за пријаву на лет. Квар је саниран, али су одступања у реду летења могућа и током дана због кашњења јутарњих летова.

Услед квара ИТ система београдског аеродрома, у јутарњим часовима дошло је до стварања већих гужви на шалтерима за пријаву на лет, саопштила је Ер Србија.

"Као последица тога, већина летова Ер Србије у јутарњем таласу каснила је у односу на планирано време полетања, док је неколико летова каснило и по два сата. Квар је у међувремену саниран, али одступања у јутарњем таласу могу довести до потенцијалних померања аеродромских слотова од стране европске контроле летења и даљих последичних одступања од планираног реда летења током дана", истичу из Ер Србије.

Link to comment
Share on other sites

8z1t7m.jpg

Да се вратимо на тему, у Јулу су пала чак два "poor mans" акватлона (бајс 28км, пливање у дунаву 30 минута, бајс 28км)

image.thumb.png.6ccf82f3bf8145d9523d7227b99de59d.png

Мало сам узео да одморим од трчања, а бајс ми је легао као кец на 11. 

  • Like +1 1

Олимпијске игре на РУРу

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...