Dule_smor Posted December 16, 2023 Report Share Posted December 16, 2023 Mislis drugorusi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 16, 2023 Report Share Posted December 16, 2023 Polovni Rusi 😄 Treba i ja do Ikea-e da svratim, da kupim neki sto za kuhinju :c Sirotilja... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post evgeniy Posted December 16, 2023 Popular Post Report Share Posted December 16, 2023 (edited) ali obavezno idi da jedes cuvene cufte NAJBOLJE SU U IKEI EJ JA UVEK SVRATIM DA JEDEM CUFTE KAD IDEM U IKEU MNOGO SU DOBRE BRATE CAK SAM UZIMAO I ZAMRZNUTE ALI NIJE TO TO TAMO SU NAJJACE BRATE A TEK ONAJ SOS EJ KAO SUMSKO VOCE NESTO VRH JE prejaki ljudi 😄 Edited December 16, 2023 by evgeniy 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 16, 2023 Report Share Posted December 16, 2023 Just now, evgeniy said: ali obavezno idi da jedes cuvene cufte NAJBOLJE SU U IKEI EJ JA UVEK SVRATIM DA JEDEM CUFTE KAD IDEM U IKEU MNOGO SU DOBRE BRATE CAK SAM UZIMAO I ZAMRZNUTE ALI NIJE TO TO TAMO SU NAJJACE BRATE A TEK ONAJ SOS EJ KAO SUMSKO VOCE NESTO VRH JE Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 16, 2023 Report Share Posted December 16, 2023 kili, ovaj digi nesto na tvoj racun, oces da ga podebljamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 16, 2023 Report Share Posted December 16, 2023 nemojte drugari, dovoljno sam debeo! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 A hot dog, 99 kinti? Staviš drugi u džep, za usput! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 E ja sam pre neki vikend imao taj problem, bili u Ikei, aj kao da pojedemo nešto, u onom ogromnom restoranu nema mesta. Mislim nisam neko ko je nešto oduševljen tim njihovim jelima ali kao može da se pojede. Aj kao da završimo kupovinu pa dole na taj hot dog, tamo ono zilijardu ljudi, bukvalno stoje jedni drugima na glavama. I skapiram da se tamo kod kružnog toka ka novom tržnom centru otvorio neki restoran, mislim da se zove Balkan, kao aj da odemo tamo, ako ništa bar neko random meso može da bude ok. Udjemo unutra, slobodan jedan sto, kao jebote, ali deluje ok atmosfera. I dodje konobar kao imamo preporuku za kolenicu sa kiselim kupusom za dvoje. Usluga odlična, domaće proje, brzo stiglo sve (pošto je bila frka jer smo već pregladneli). Žena i ja se odvalimo od klope, ekstra je, čak su i cene da kažemo pristojne, standardno beogradske. Tako da stvarno za preporuku ako niste za te baš Ikea dodatne sadržaje. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 kafa im je odlicna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 ikea ogroman profit pravi na restoranima. Odu nesrecni roditelji vikendom kad su slobodni da kupe nesto, moraju da vode i male sotone i onda ih ostave u igraonici, kupe razne gluposti koje nisu hteli, polkupe sotone i onda pregladneli odu da jedu onu uzasnu hranu koja je jeftina jelte. Ja sam jednom skoknuo do restorana u ikei vikendom, majko moja koja guzva i krkljanac. Inace ikea je cudno mesto, ne podnosim je, ali mastam kako idem tamo i kupujem nesto super - sta ne znam ni ja 😄 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 2 hours ago, cali said: A hot dog, 99 kinti? Staviš drugi u džep, za usput! Valjda kupis 5 za 300 DIN? 2 hours ago, Zwerko said: E ja sam pre neki vikend imao taj problem, bili u Ikei, aj kao da pojedemo nešto, u onom ogromnom restoranu nema mesta. Mislim nisam neko ko je nešto oduševljen tim njihovim jelima ali kao može da se pojede. Aj kao da završimo kupovinu pa dole na taj hot dog, tamo ono zilijardu ljudi, bukvalno stoje jedni drugima na glavama. I skapiram da se tamo kod kružnog toka ka novom tržnom centru otvorio neki restoran, mislim da se zove Balkan, kao aj da odemo tamo, ako ništa bar neko random meso može da bude ok. Udjemo unutra, slobodan jedan sto, kao jebote, ali deluje ok atmosfera. I dodje konobar kao imamo preporuku za kolenicu sa kiselim kupusom za dvoje. Usluga odlična, domaće proje, brzo stiglo sve (pošto je bila frka jer smo već pregladneli). Žena i ja se odvalimo od klope, ekstra je, čak su i cene da kažemo pristojne, standardno beogradske. Tako da stvarno za preporuku ako niste za te baš Ikea dodatne sadržaje. Verujem da je u pitanju bila subota ili nedelja? 🙂 i tipa izmedju 12 i 18h? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 Ja ne znam sta taj narod toliko kupuje po Ikei, ovde je uvek prepuno i u restoranu milion ljudi. Pa jbte kupujes namestaj par puta u zivotu i kad se selis, a ne svaki drugi vikend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 vidi se da nisi gledao Fight Club! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 1 hour ago, f4ts0 said: ikea ogroman profit pravi na restoranima. Odu nesrecni roditelji vikendom kad su slobodni da kupe nesto, moraju da vode i male sotone i onda ih ostave u igraonici, kupe razne gluposti koje nisu hteli, polkupe sotone i onda pregladneli odu da jedu onu uzasnu hranu koja je jeftina jelte. Meni je veci problem kad vidim porodice sa dvoje male dece (- 10) kojima uredno uzmu po ceo obrok/porciju i apsolutno uvek ne pojedu sve nego promrljave 2 zaloga i ostatak bacaju (sem kad cale nije tenk koji usisava) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted December 17, 2023 Popular Post Report Share Posted December 17, 2023 Tell me about it Sreća pa mogu dosta da pojedem 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 Pa prestanite da uzimate deci kompletan obrok kao da su odrasli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 Ma ne mogu ni malu kutiju pomfrita iz Meka da pojedu, koji kompletan obrok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted December 17, 2023 Popular Post Report Share Posted December 17, 2023 znaci da nisu gladni! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted December 17, 2023 Popular Post Report Share Posted December 17, 2023 Reklo bi se, međutim pet minuta po napuštanju objekta uredno prijavljuju da treba nešto da jedu 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 5 hours ago, f4ts0 said: ikea ogroman profit pravi na restoranima. Odu nesrecni roditelji vikendom kad su slobodni da kupe nesto, moraju da vode i male sotone i onda ih ostave u igraonici, kupe razne gluposti koje nisu hteli, polkupe sotone i onda pregladneli odu da jedu onu uzasnu hranu koja je jeftina jelte. Plot tvist - vikendom je kod nas tolika guzva u Ikei da se za igraonici uzimaju brojevi da se ceka, otprilike ~20 minuta. Fora je u tome sto igraonica ima timelimit na dete od sat vremena, a ko god je ikada sa zenom bio u objektu zna koliko je to nerealno. E sad jedino nisam ispitivao da li postoji neki cooldown ili mozes da odes dole, sacekas ponovo tih 20 minuta i vratis dete unutra 🙂 5 hours ago, Lucky said: Verujem da je u pitanju bila subota ili nedelja? 🙂 i tipa izmedju 12 i 18h? 🙂 Pa tako nekako. Mislim recimo da smo zavrsili u kafani oko 18h i kad smo se vracali po kola na parkingu mi delovalo da ima neki slobodan sto u restoranu gore posto gleda na tu stranu! 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 1 hour ago, voodoo_ said: Reklo bi se, međutim pet minuta po napuštanju objekta uredno prijavljuju da treba nešto da jedu A pa to su fore da ne bi jelo ono sto treba, nego ono sto hoce 🙂 To se resava tako sto im ne das ono sto hoce 🙂 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 Ne dam im, naravno, nego što uprkos tome i dalje mrljave prave obroke 😅 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 Da li ce ikad genetika da napreduje toliko da nova deca budu malo pametnija od toga da hoce da rade samo stetne stvari 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 kili_italijano_wow.jpg Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts