Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Just now, evgeniy said:

ali obavezno idi da jedes cuvene cufte

NAJBOLJE SU U IKEI EJ JA UVEK SVRATIM DA JEDEM CUFTE KAD IDEM U IKEU MNOGO SU DOBRE BRATE CAK SAM UZIMAO I ZAMRZNUTE ALI NIJE TO TO TAMO SU NAJJACE BRATE A TEK ONAJ SOS EJ KAO SUMSKO VOCE NESTO VRH JE

[roflmao]

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

E ja sam pre neki vikend imao taj problem, bili u Ikei, aj kao da pojedemo nešto, u onom ogromnom restoranu nema mesta. Mislim nisam neko ko je nešto oduševljen tim njihovim jelima ali kao može da se pojede. Aj kao da završimo kupovinu pa dole na taj hot dog, tamo ono zilijardu ljudi, bukvalno stoje jedni drugima na glavama. I skapiram da se tamo kod kružnog toka ka novom tržnom centru otvorio neki restoran, mislim da se zove Balkan, kao aj da odemo tamo, ako ništa bar neko random meso može da bude ok. Udjemo unutra, slobodan jedan sto, kao jebote, ali deluje ok atmosfera. I dodje konobar kao imamo preporuku za kolenicu sa kiselim kupusom za dvoje. Usluga odlična, domaće proje, brzo stiglo sve (pošto je bila frka jer smo već pregladneli). Žena i ja se odvalimo od klope, ekstra je, čak su i cene da kažemo pristojne, standardno beogradske. Tako da stvarno za preporuku ako niste za te baš Ikea dodatne sadržaje.

• Downvote (-1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

ikea ogroman profit pravi na restoranima. Odu nesrecni roditelji vikendom kad su slobodni da kupe nesto, moraju da vode i male sotone i onda ih ostave u igraonici, kupe razne gluposti koje nisu hteli, polkupe sotone i onda pregladneli odu da jedu onu uzasnu hranu koja je jeftina jelte.

Ja sam jednom skoknuo do restorana u ikei vikendom, majko moja koja guzva i krkljanac.

Inace ikea je cudno mesto, ne podnosim je, ali mastam kako idem tamo i kupujem nesto super - sta ne znam ni ja 😄

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

2 hours ago, cali said:

A hot dog, 99 kinti? Staviš drugi u džep, za usput!

Valjda kupis 5 za 300 DIN?

2 hours ago, Zwerko said:

E ja sam pre neki vikend imao taj problem, bili u Ikei, aj kao da pojedemo nešto, u onom ogromnom restoranu nema mesta. Mislim nisam neko ko je nešto oduševljen tim njihovim jelima ali kao može da se pojede. Aj kao da završimo kupovinu pa dole na taj hot dog, tamo ono zilijardu ljudi, bukvalno stoje jedni drugima na glavama. I skapiram da se tamo kod kružnog toka ka novom tržnom centru otvorio neki restoran, mislim da se zove Balkan, kao aj da odemo tamo, ako ništa bar neko random meso može da bude ok. Udjemo unutra, slobodan jedan sto, kao jebote, ali deluje ok atmosfera. I dodje konobar kao imamo preporuku za kolenicu sa kiselim kupusom za dvoje. Usluga odlična, domaće proje, brzo stiglo sve (pošto je bila frka jer smo već pregladneli). Žena i ja se odvalimo od klope, ekstra je, čak su i cene da kažemo pristojne, standardno beogradske. Tako da stvarno za preporuku ako niste za te baš Ikea dodatne sadržaje.

Verujem da je u pitanju bila subota ili nedelja? 🙂 i tipa izmedju 12 i 18h? 🙂

1 hour ago, f4ts0 said:

ikea ogroman profit pravi na restoranima. Odu nesrecni roditelji vikendom kad su slobodni da kupe nesto, moraju da vode i male sotone i onda ih ostave u igraonici, kupe razne gluposti koje nisu hteli, polkupe sotone i onda pregladneli odu da jedu onu uzasnu hranu koja je jeftina jelte.

Meni je veci problem kad vidim porodice sa dvoje male dece (- 10) kojima uredno uzmu po ceo obrok/porciju i apsolutno uvek ne pojedu sve nego promrljave 2 zaloga i ostatak bacaju (sem kad cale nije tenk koji usisava)

• Like +1 1

5 hours ago, f4ts0 said:

Plot tvist - vikendom je kod nas tolika guzva u Ikei da se za igraonici uzimaju brojevi da se ceka, otprilike ~20 minuta. Fora je u tome sto igraonica ima timelimit na dete od sat vremena, a ko god je ikada sa zenom bio u objektu zna koliko je to nerealno. E sad jedino nisam ispitivao da li postoji neki cooldown ili mozes da odes dole, sacekas ponovo tih 20 minuta i vratis dete unutra 🙂

5 hours ago, Lucky said:

Verujem da je u pitanju bila subota ili nedelja? 🙂 i tipa izmedju 12 i 18h? 🙂

Pa tako nekako. Mislim recimo da smo zavrsili u kafani oko 18h i kad smo se vracali po kola na parkingu mi delovalo da ima neki slobodan sto u restoranu gore posto gleda na tu stranu!

• Like +1 1
  • Downvote (-1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

1 hour ago, voodoo_ said:

Reklo bi se, međutim pet minuta po napuštanju objekta uredno prijavljuju da treba nešto da jedu

A pa to su fore da ne bi jelo ono sto treba, nego ono sto hoce 🙂

To se resava tako sto im ne das ono sto hoce 🙂

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom