togFU Posted August 24, 2022 Report Share Posted August 24, 2022 Hm... a kako da znamo da nije photoshop? Plus, kakva su ovo američka vrata?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Valjda imate nekog PS stručnjaka da proceni. Evo Dandy npr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Eh, sad, valja Dandijeve potencijale koristiti i razvijati u drugom pravcu. 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted August 25, 2022 Popular Post Report Share Posted August 25, 2022 13 hours ago, togFU said: Hm... a kako da znamo da nije photoshop? Plus, kakva su ovo američka vrata?? jeste photoshop, retko ko ima PLAVI KRUG UMESTO GLAVE 2 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Nije PS već Paint3D! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 2 hours ago, fox m. said: Valjda imate nekog PS stručnjaka da proceni. Evo Dandy npr. Ja sam PS stručnjak u penziji ovde. Ali kako mi da znamo da nisi ti još veći PS stručnjak, uz to lukav, pa si glavu prekrio koristeći paint? Koji je ovo model telefona na fotografiji? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Moto E7 Power 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Dobro, izvukao si se - nije fotka sa neta pošto to izgleda da jeste taj telefon! Dakle, na moju žalost nije Daki u pitanju izgleda - mada možda je Daki zamolio nekog kolegu iz USA da ode na RUR i uslika se sa telefonom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 I dalje ne mozemo da potvrdimo validnost postojanja, treba nam vise dokaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post fox m. Posted August 25, 2022 Popular Post Report Share Posted August 25, 2022 Otići ću na sledeće Džejlino BG gostovanje i postaviću sliku sa njom ako budem imao prilike. 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted August 26, 2022 Report Share Posted August 26, 2022 Niste mi odgovorili šta znači SSIKMIJ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted August 26, 2022 Popular Post Report Share Posted August 26, 2022 14 hours ago, fox m. said: Otići ću na sledeće Džejlino BG gostovanje i postaviću sliku sa njom ako budem imao prilike. Stavi joj plavi krug preko lica, da joj ne bi narušio privatnost 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted August 26, 2022 Report Share Posted August 26, 2022 Will do. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted August 27, 2022 Report Share Posted August 27, 2022 Bolje je realno sa se slikaš sa Milanom u rurofisu. Obavezno ponesi nešto slatko, mogu i neke voćke. 😄 Samo da majice budu gotove. 1 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 On 8/27/2022 at 11:27 AM, rbds said: Bolje je realno sa se slikaš sa Milanom u rurofisu. Obavezno ponesi nešto slatko, mogu i neke voćke. 😄 Samo da majice budu gotove. ima sad polo majice tako da može, primamo goste. ne mora slatko mogu ćevapi! On 8/24/2022 at 9:40 PM, togFU said: Hm... a kako da znamo da nije photoshop? Plus, kakva su ovo američka vrata?? a što misliš da su ovo američka vrata? meni deluju kao ona najdefault što možeš da kupiš kod nas, u toj klasi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 Ko mi je to udelio pet srca danas, javi se fanu.😊 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 4 minutes ago, fox m. said: Ko mi je to udelio pet srca danas, javi se fanu.😊 svako može samo po jedan, znači imaš pet fanova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Trans-Lucky Posted August 29, 2022 Popular Post Report Share Posted August 29, 2022 Evo me vec 9 dana u Nju Delhiju. Pronasao sam SVOJ UNUTRASNJI MIR, OD ZACINJENE HRANE MI JE PRORADIO CHIR! Obisao sam podosta stvari, pisem kad se vratim. Ovo je iz tvz Crvene Tvrdjave: 2 2 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted August 29, 2022 Report Share Posted August 29, 2022 pazi da se zamonasis 😄 ili da te negde ozene na silu...ili sta vec moze po zlu da krene 😄 1 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 29, 2022 Report Share Posted August 29, 2022 On 8/28/2022 at 11:36 AM, Lucky said: a što misliš da su ovo američka vrata? meni deluju kao ona najdefault što možeš da kupiš kod nas, u toj klasi. ne mislim samo zbog vrata, nego ono kao sedi ispred ulaznih vrata (ne deluju mi da su ovo vrata od terase ofc), sve u beloj boji, bukvalno ovaj rad 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 Ma kakve SAD, u pravu je Laki, najdifoltnija sirotinjska varijanta PVC vrata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 RUR Vrata 😞 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 Ajd ovde da ne otvaram nov topik za glupost (inb4 split incoming). Da li su ovi sa Amazona retardirani ili nesto drugo. Narucio knjigu i stavio dostavu adresu na poslu posto sam tamo realno vecinu dana i do 17h uvek ima nekoga dole na ulazu u institut. Juce me zovu u pola 6 da je pokusana dostava u 17:15. Objasnim im kakva je situacija i zamolim ih ako mogu pre 17h da dostave, najbolje do 16h, kaze nema problema. Evo sad vidim email danas pokusana dostava u 17:40, pa jebote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted August 31, 2022 Popular Post Report Share Posted August 31, 2022 duly brate. nemo se ljutis, ali ovo je first world problem. recimo ja, kad narucim nesto i vidim da je dostava ptt-om npr. odmah se spremim da idem u obliznju postu da pokupim taj paket. zato sto moroncin mutava koja dostavlja, niti pozove na mob, niti pokusa dostavu zapravo (radim od kuce pa sam na gajbi uvek), uzima svoju platicu i ne radi nista 😄 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 1, 2022 Report Share Posted September 1, 2022 Reky brate, kad se odselis na selo (prikljucujem se topiku cim se vrnem) moras da naucis neke obicaje. Npr. pozoves postara na rakiju dve, tri, pet malo se zgotovite, ugostis ga kao DOMACIN, naseces kulena pa da vidis kako sve stize na vreme, cak i ranije! P.S. imam odlicnog postara u kraju 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts