jasamnepismen Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 (edited) Edited May 24, 2018 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 1 minute ago, Bohor said: coko bampuj neki iz 2014 po tvom izboru Odlicna ideja, nisam odavno to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 oh no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 25, 2018 Report Share Posted May 25, 2018 iznad zgrade preleće oblak u obliku imperijalne krstarice. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted May 25, 2018 Report Share Posted May 25, 2018 Pršću vas gmo kemtrejlsom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 pravio za sebe možda zatreba nekom ... presek ovih novih "unlimited" tarifa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Jbga, meni HBO go i Deezer puno znače :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Razmisljam se da li sam se zajebao sto nisam potpisao sad ugovor na dve godine umesto na jednu sa ovim mts paketom od 120giga neta mesecno Dosta neta trosim preko fona, meni je 2 giga mesecno ranije sto sam imao bilo bas bas malo, a 120 mi nepotrebno previse Ovaj Omorika 2 ne izgleda lose od svih ovih tu, mada sve su digli cene mater im Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 NEO 2 kida. Presao bih juce da se preneseni brojevi ne tretiraju k'o poslednje siroce zbog pozivnog broja... @Demian, dodaj i kolonu trajanja ugovorne obaveze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 pokrivenost telekoma je stvarno užasna. mislim da sam ja jedini lik koji i dalje ima fiksni iz razloga što apsolutno nema šanse da uhvatim signal iz stana kada zovem nekog (ili kada primam poziv) :D ALI, obnovio sam ugovor pošto mi pozivi i sms nisu toliko bitni koliko internet i 100GB mesečno mi je vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 e to to, 100 giga ne 120, ne znam sta pricam Meni je pokrivenost njihova sasvim okej, ja sam onomad jos pre dosta godina presao kod njih iz telenora zato sto su imali bolju 4g pokrivenost Ali da, moguce da su sebali sve u medjuvremenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 9 minutes ago, tortky said: Na šta misliš, kako ih tretiraju? Zar im nije u interesu da imaju još više korisnika ili te kao primoravaju da menjaš broj? Prakticno da nema ikakvih pogodnosti koje operater nudi za svoje originalne pozivne brojeve. Pre oko dve godine sam zvao broj koji je odavno bio prenesen iz Telenora u MTS, a na konto neogranicenih minuta u okviru MTS mreze. Poziv mi je uredno naplacen kao van MTS mreze. Ista osoba je probala da uzme neku promociju, ali nije mogla sa tim (pozivnim) brojem, samo 064, 065 i 066. Mozda to radi samo Telekom, ali mi se ne kocka. A korisnika su dobili, pa su dobili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 15 minutes ago, tortky said: http://www.ratel.rs/upload/documents/razno/Pokrivenost_signalom_mobilne_telefonije_u_Srbiji_Q3_2017.pdf 100 im majki jebem nesto mi ovo nerealna prica da je toliko drasticna razlika... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 jbg kod njih sam vec 10g i nikad nisam imao nekih primedbi do pre godinu dana kad su poceli da se ciganisu oko ugovorne obaveze i BOX paketa koji sam hteo da selim... ove godine je osetno losije poceo da radi ADSL od 10mbps pa se razmisljam da predjem u VIP na postpejd i SBB internet... nisam cuo sjajne price o VIPu pa se jos dvoumim Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 43 minutes ago, tortky said: http://www.ratel.rs/upload/documents/razno/Pokrivenost_signalom_mobilne_telefonije_u_Srbiji_Q3_2017.pdf 100 im majki jebem Jbt koji horor stvarno ali zato mts ima NAJJACU POKRIVENOST NA KOSOVU TAKO DA KO SO VO JE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 IDEMO AJMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Jebote Vudica sa punim rezervoarom i 60 na sat hara drumovima Beograda sa 200k kilometara predjenih A cinilo se kao da je juce isao u teretanu, kukako kako ne moze da nadje devojku, a vidi ga sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Pa ni sad ne mogu da nađem devojku :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Ali zato imas kucu na Mirijevu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Stan brt, nisam ja u selu Mirijevu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Ja sam sa mts-om uspeo da dobijem fin paket.Na kraju sam dobio neo minute,100Gb neta tokom prve godine i 2 mescecna racuna po 1 dinar,sve to po 1099 dinara na 2 godine.Mada bilo je peripetija oko toga.Isticao mi je ugovor krajem februara.Pitao ih dali daju neo minute,dobio odgovor da ne daju,a znao sam da vec daju ljudima neo za produzetak ugovora.Podneo zahtev za prelazak na Vip,vec sutradan me mts zove i nudi neo minute i 1.5Gb neta za 1099 dinara,plus racuni 2 meseca po 1 dinar.Morao sam da potpisem standardni ugovor,a vazice ono sto je dogovoreno telefonom.Medjutim,oni m greskom posalju ugovor za XL,koji kosta 200 dinara vise,a ja prakticno nebih dobio nista za tih dodatnih dinara.Reklamiram taj ugovor,vrate mi na dogovoreni paket,a u ugovoru mi stoji da sam dobio i 100gb neta tokom prve godine,koje nisam ni trazio,niti je bilo govora o njima.I na racunu stoji da imam tih 100gb neta. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 (edited) To da,tu su bas tanki.Mada nije ni Vip nesto,istina ja nisam koristio njihovu mrezu,ali dosta ljudi kuka i na njih.Dok sam bio na Telenoru,nikad nisam imao problema sa sa mrezom. E da po pitanju tehnicke podrske,mts se popravio.Bili su bas ekspeditivni.Mada sam mozda i imao srece sa operaterima. Edited May 30, 2018 by daniiL Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Jebote ala pici kontent, za jedno prepodne vise nego za mesec dana!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 samo kontenta nam dajte Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 ja sam imao mx500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts