Vlada_ Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 burger plus preko puta bucka/pravnog, odlican odnos cene i kvaliteta, sos koji trpaju je odlican Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 17 minutes ago, prota_ said: also, od diy soseva za burger najbolja mi je kombinacija kečap, majonez, pavlaka. ja furam kasicicu senfa umesto pavlake, pavlaka mi nekako ubije ukus. probacu te kajzerice o/ @Corey vise sam ciljao na americke cene burgera i tih pratecih zajebancija. na ulici uglavnom valjaju ili preskupe burgere, ili sranje pljeke (u poslednje vreme sa sve jacom i neopravdanom cenom), pa zato odlucih da pravim kuci jer znam sta hasam i pravim kako mi odgovara =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Kako praviš smesu za burger?Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Lepa tema :D Ja sam najbolje burgere dobijao tako sto sam uzimao pola junece plecke, pola vrat pa dva puta da se samelje. Od buta mi je bilo prejako meso. Bez zacina/jaja/luka/kurca, samo pre pecenja jednu stranu popershunim, drugu pobiberim. Sos - mesavina senfa, malo majoneza, mrva bibera. Zemicke jesu malo problem. ovde isto nalazim dobro junece meso za burgere, a ima u blizini i mesara sa irskom govedinom, dal bese Angus (Agnus?) mozda i to jednom probam. 3 hours ago, Corey said: Не жели да буде Амер, а онда направи код куће бургер :D Ваљда је поента бургера и пљескавице да буду практичне за јести на улици, због чега би то кући радио : )) парче меса у тањир, неки готиван хлеб, салата у чинији > било који бургер/пљеџа Ne Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 @Santa mislim da mi je but (jednom mleven) za sad okej, mada jeste malo prejak. od dva burgera po 100gr se bas odvalis. cisto meso oblikujem u pljekice, sa obe strane so/biber i pravo na tiganj. moracu da probam f4tsov kombo, i dalje trazim tu neku laganiju varijantu. recimo 85% meso - 15% masti kombo zvuci super. probao sam dvaput mleveni vrat, ali je nekako ispao previse gusto, pa zato vise gotivim kad se meso jednom samelje, bude rastresitije. jebemliga =o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 3 hours ago, f4ts0 said: Ne Па кад си се покондирио тамо преко! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 Ali ne :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 opa, vitjy torkty ide na sledeći level: hejtovao letovanje u crnoj gori, čak patentirao izraz "GOVNO GORA (GG)" - letovao u crnoj gori. hejtovao iphone fegetizam, samo android torima!! - kupio iphone. hejtovao istoka retarda pavlovića - ?? post iznad ?? :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Quote hejtovao istoka retarda pavlovića - "konsultantske usluge" život piše drame! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Jasno je da je sledeći korak učlanjenje u DS, pa kad prođem inicijaciju prelazim u RUR administraciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Ajd nek je sa srećom, da konačno kane neki ške za sav ovaj taf lav lajfkoučing koji gratis provajduješ za komjuniti! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 O riču da ne menšnujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Obvijusli, džabe kontent ako kuratori u isto vreme i ciljano ne šire rič Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 faking rič* Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 @burgeri cupri kako jedete te burgere bez nekog predrkanog sira, nije mi jasno! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 susta :D Al ide lepo chedar na iste, i to je maltene obligatorno (stara srpska rec, koristi se u pravu od 1876) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 sir se podrazumeva nismo mi sirotinja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Onda mozemo spikati o nekim advans topicima, cisto da ricujete top flejvor. Pisem posle, ako dobijem neki NBS task i ako me ne bude mrzelo, bmk igraonica plusi za sve, minusevi za Vicu! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 1 hour ago, alfa said: Onda mozemo spikati o nekim advans topicima, cisto da ricujete top flejvor. Pisem posle, ako dobijem neki NBS task i ako me ne bude mrzelo, bmk igraonica plusi za sve, minusevi kurac za Vicu! fixed Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Prima pare od Soroša1 Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Bolje pare nego kurac heheeSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Valjate bitcoine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 kriptosorosoidi ne valjaju bitcoine, vec drzavu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Lego baisée @burgeri kućni burger može da bude imba ali za 500 kinti u intergalacticu biraš kakav oćeš, za 800 možeš da ozbiljno naškodiš sebi, dok pokupuješ junetinu, čedar, zemičke, pa dok sve to spremiš sa, lupam, slaninicom i nađeš bbq sos koji voliš, da ne pominjem da kod nas ne možeš da nađeš halapenjo u turšiji (možda ovi koji se razumeju u distribuciju mogu da pomognu) serious business spremanje krštenog domicilnog burgera nije za kad si gladan i jede ti se burger odma sada odma. Naručiš telefonom, za 15-30 minuta si u intergalacticu i zadovoljno grokćeš kroz veliki multiverse koji ćeš posle da se kuneš da nećeš više Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 taj intergalactic je precenjene, onaj kao veliki burger je manji od obicne pljeskavice na drugom mestu...makar tako je bilo pre godinu-dve kad sam bio...da se razumemo, ne kazem da nije ukusan i sve, ali velicina/cena odnos bas i nije neki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts