Dule_smor Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Ahaha, pa jao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 morao sam 2x da procitam da bi ukapirao :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Predivno :,D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 hvala vam braćo volim i ja vas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 @prota_ šta je plan za dalje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 drug član ofc Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 krećemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 disesemblujte kod dzoa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Smrt kamionima na jutarnjoj putanji k poslu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Hah! Nisi se nikada susreo sa Dulevo gradske čistoće! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 izaslo mi na fb, umirem. ultimativno, ultimativno http://vilarococo.com Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 MUP poceo da grinda pare da otplati Skode, mere prekoracenje brzine nocu...morao sam hitno do posla oko pola 1, nigde zive duse, posle Ade, pored NIS-a me zaustave...Kada mi je donosio zapisnik od prekoracenja poneo je i alko test da mi uradi, valjda im tih mojih divljackih i bahatih 72km/h nije bilo dovoljno Kazna dozvola 30 dana i kes, kaze mozda moze da se nagodi samo za kes kod sudije. Ako stvarno planiraju ovako da nas jebu zelim im da ih sve sahrane u tim rapidima. Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 1 hour ago, Sunshine. said: MUP poceo da grinda pare da otplati Skode, mere prekoracenje brzine nocu...morao sam hitno do posla oko pola 1, nigde zive duse, posle Ade, pored NIS-a me zaustave...Kada mi je donosio zapisnik od prekoracenja poneo je i alko test da mi uradi, valjda im tih mojih divljackih i bahatih 72km/h nije bilo dovoljno Kazna dozvola 30 dana i kes, kaze mozda moze da se nagodi samo za kes kod sudije. Ako stvarno planiraju ovako da nas jebu zelim im da ih sve sahrane u tim rapidima. nista bodovi, nista oduzimanje Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Uvek tu stoje :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 У Раковици се ослобађаш само одузимања дозволе, бодове добијаш свакако. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 mene su klepili pre 3 nedelje za pojas, na izlazu sa autoputa, kod Sava centra, u smeru ka gradu. išao sam ka Milentija Popovića, i na onoj padini OPA iskoči plavac i kao "PRVI SEPTEMBAR UČENICI ŠKOLE AHAHA BEZBEDNOST I ZATO KAZNA ZA TO ŠTO NISI VEZAO POJAS". i još, kao, od 1og januara se udvostručuju kazne, valjda da budem srećan što sam dao samo 2,5k, biće 5k (10k) u novoj godini. i još mi je rekao, kad je video da sam pristao na kaznu i da neće dobiti crvenu da me pusti na miru, da su 2016te naplatili 42 miliona evra. jebote. to je skoro 5% godišnjeg državnog budžeta. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 zasto neko ne bi vezao pojas to je pitanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Jesam li istripovao ili bese zelite da zivite u uredjenoj drzavi? Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 (edited) 46 minutes ago, ZOLA said: Jesam li istripovao ili bese zelite da zivite u uredjenoj drzavi? Nije to tako crno-belo. Sa jedne strane, saobracaj u Srbiji je u dobroj meri neuredjen, zato i vecina vozi "malo brze" od dozvoljenog. Opste je misljenje da prekoracenje do 20km/h treba gledati "kroz prste". To je svakako razumljivo na odredjenim deonicama gde su limiti lose postavljeni i niko ih se ne pridrzava. Sa druge strane i ljudi u saobracaju u Srbiji su mahom nervozni, u zurbi, cesto ne pale svetla/vezuju pojas i ocekuju da se to sve gleda kroz prste. To je vec malo preterivanje. Da ne pricamo o tome da dobar deo vozaca vozi u pripitom/alkoholisanom stanju. Bottom line je da i policija preteruje, jer nemas uredjen saobracajni sistem da bi vrsio takav vid kontrole, a i vozacima u Srbiji treba vise saobracajne kulture, a i kulture uopste. Edited September 27, 2017 by Majstor bora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Vitjo znam sve te pozicije, sa Cukarice sam, ali ova je skroz nova ili sam sve ove godine imao srece da ih bas nikad ne vidim tu, nisam mislio na onu ispod mosta gde su uvek preko dana, nego pored Nisa malo pre iskljucenja za most na Adi/rakovicu kod one male pumpe desno Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 28, 2017 Report Share Posted September 28, 2017 Otero sam govno u kurac na poslu juče, i danas sve lepo, 'štuje moj lični i emocionalni prostor.Ne mož' zen bez toksike, večni uroboros međuljudskih odnosa (nho). Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 28, 2017 Report Share Posted September 28, 2017 ko te diro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 petak je prica je tvrda krecemo, nije vam dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Kakvi su ovo romski brčići Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts