Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

3 hours ago, Mawtchie said:

Braca i sestre kroasani ko metak

kolko sam se pravio da prezirem ovo devedesetih. Sad me boli paja, mogu da priznam kolko je do jaja :D

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

On 8/11/2017 at 9:15 PM, Elvis J. Kurtovic said:

Нови Пазар. :)

ah pa to je to, zna se onda i šta prevozimo! :))

.... farmerke ofc!

On 8/11/2017 at 11:47 PM, Vlada_ said:

kapiram da je sansa 1% za tako nesto al nebitno. jel postoji neka mesara kod nas gde se sad mogu naci dobre zimske jakne na popustu jer je leto i te price?

probaj sport vision outlet kod sajma, ali pošto je specifična radnja i na čudnom mestu, samo ako ti je usput! nemoj da se cimaš baš ciljano dotle.

Bio pre dva dana na svadbi u Splitu. Jel realno da se vecina Hrvata najvise vesele uz njihove "dalmacijo", "domovino", "hrvatsko", itd  pesme, ili je to samo bio slucaj ovamo?

Plus naravno neizbezna zastava kojom neko mase tokom veceg dela slavlja, i "Lijepa nasa" nakon sto mladenci udju i sednu na svoja mesta.

Nisam se nesto ja nasao tamo uvredjen ili bilo sta, bas me briga, nego mi je bas cudno da neko na svojoj svadbi radije zeli da igra uz te pesme posvecene drzavi umesto uz bilo sta drugo, bilo narodno bilo pop/rock.

Split prelep grad inace, mada je preskup.

"Choose life..."