Neptune Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 Pobeda je u tome da je nad nama načinjena nepravda. I ne samo nad nama, nad toliko mnogo sličnih naroda koji su propatili zbog odluka iz svetskih ovalnih kancelarija. Mi, a ni oni, za te nepravde nikad nećemo dobiti zadovoljenje. Jedino što možemo da dobijemo je poetska pravda kad neka imperijalistička baraba dobije preko usta veličajući tu istu nepravdu. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 (edited) 5 hours ago, Neptune said: valjda nije fake news http://www.alo.rs/pretukao-pilota-koji-je-bombardovao-srbiju/101435 Autor: Informer Ja u CH nisam nasao ni na jednom sajtu tu vest, a izgleda da su je preneli (za sad) samo oni. Ja bih rekao da je ovo fake. Edit: nisu samo oni preneli, sad vidim i ostali krenuli da objavljuju Edited March 31, 2017 by sttevann Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 45 minutes ago, Neptune said: Pobeda je u tome da je nad nama načinjena nepravda. I ne samo nad nama, nad toliko mnogo sličnih naroda koji su propatili zbog odluka iz svetskih ovalnih kancelarija. Mi, a ni oni, za te nepravde nikad nećemo dobiti zadovoljenje. Jedino što možemo da dobijemo je poetska pravda kad neka imperijalistička baraba dobije preko usta veličajući tu istu nepravdu. A šta radimo u slučaju kad ta imperijalistička bagra prebije tog našeg što je hteo da mu da preko usta? Onda samo ne objavimo. 40 minutes ago, sttevann said: Edit: nisu samo oni preneli, sad vidim i ostali krenuli da objavljuju U teoriji su oni preneli svedočenje lika koji je sedeo u kafani s dotičnim tako da je sasvim normalno da nema po vestima u samom Cirihu isto kao što ni ovde nema u vestima naslov "pobila se dvojica na splavu" što se dešava maltene svaki dan. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 dobro, nisam ulazio u to da li objavimo ili ne, na stranu sve to licemerje i srbovanje. hocu reci da bi ja prvi coveku kupio pivo da sam ja bio u toj kafani ili da ga sutra vidim na ulici. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 kad smo kod teme "da li ima osnova za tužbu" itd... Slušam jutros na radiju jutarnji program, i evo izguglao sam sad: http://www.kurir.rs/vesti/srbija/cacanin-izokrenuo-refrene-pa-pesmom-uvredio-komsije-necete-verovati-koliku-kaznu-sad-mora-da-plati-clanak-2760387 Ukratko: ČAČAK - Čačanin Mirko Stevanović iz sela Parmenac kod Čačka proglašen je pred sudom krivim da je izvršio krivično delo uvrede i izrečena mu je kazna u iznosu od 40.000 dinara. Okrivljeni je, kako je sud u gradu na Moravi utvrdio, u dva navrata uznemiravao svoje komšije i to pevajući u svom dvorištu, ali pritom je refrene pesme izokrenuo i na najvulgarniji način izvređao svoje susede Wtf? Mislim, da li smo došli do toga da ne smeš ni rođenom komšiji da opsuješ majku? :DDDD Mislim, šta mu dođe krivično delo uvrede? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 nema vise svinja, sada su jeleni aktuelni!!! http://pontu.eenet.ee/player/siga.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 @manager Ne radi link! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 1, 2017 Report Share Posted April 1, 2017 profile -> see activity -> topics -> sort by: most viewedkakve su ono bolesti iz srednjih dve'iljaditih. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 au, tek sad sam skontao koliko je umro ovaj topic :D @tortky kako si, jesi li bio u supermarketu danas? podseti me, da li je trenutno sezona belog ili crnog kinder bueno-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 da li se u maštanje računa kad mislim na Kosovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Zavisi koliko jako maštaš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 niste dovoljno toksicni evo nesto za igora ili deija! http://www.thinkgeek.com/product/jtpo/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 znam ja sto dule ovo pise Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 18 minutes ago, tortky said: Šta ti je Fesy nažao učinio da mu se toliko posereš u život? :( nisam mislio u tom fazonu da su dei i fatso slicni, vise me asociralo na jednog zbog cene, a na drugog zbog hipsterisanja i sedenja na lopti:) Miroljub ortak iz Laze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 ja kupujem samo beli kinder bueno i to samo kada je ispod 80 din cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 lep dan danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 idealan za spavanje!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 nije petak, ali s obzirom na okolnosti možemo i četvrtkom. pozdrav za sve koje sam video sinoć uz HEAVY ENTERTAINMENT SHOW: Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 (edited) danas prvi put u zivotu kupih lap top i iako sam oduvek kenjao po Apple snobizmu i njihovim prenaduvanim cenama, moram da priznam da sam jako srecan sto uzeh MBP. i dalje cu kenjati jer objektivno jesu preskupi, ali sa druge strane odmah vidim gde sam spucao kintu kad pogledam masinu. kvalitet izrade na vrhunskom nivou, macOS zanimljiv do jaja zato sto mi je potpuno novo okruzenje, prejak ekran, intuitivni gestovi(?) na touchpadu, cak je i otpakivanje bilo zanimljivo. malo me baguje tastatura i precice, ali ispeglacu i to za 6-7 dana dok pohvatam sta je gde. ne secam se kada sam skoro bio ovoliko uzbudjen oko novog hardvera (zapravo, oko bilo cega). nadam se da ce dugo trajati i, najbitnije, da ce se ubrzo i isplatiti. Edited April 7, 2017 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 (edited) dobro digrejzo, opušteno nije da si kenjao po crnoj gori recimo, pa posle počeo da ideš redovno na letovanje u govno goru #morningacid Edited April 7, 2017 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 rln, a još fura i iP7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 pa neću se uzbuditi ovako ni kad se budem ženio, LOL digeek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 jes vala dobar je mbp (cisto da se pohvalim, nemam sta pametno da kazem) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 de ste bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 8 hours ago, digrejzo said: cak je i otpakivanje bilo zanimljivo. Pa samo to vredi bar 300 dolara. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts