Lucky Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 45 minutes ago, Debeli said: pozdravi i ti njih Lale, kad budeš išao sledeći put najavi im da uskoro dolazim, treba neke papire da mi potpišu. Mount Doom aka Elektrana Krško. ah, nije da tako redovno idem, ali ako budem išao pre tebe svakako ću preneti poruku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Izbrisao sam i prestao da igram, overwatch, smite, rocket league i jos jedno pet drugih igara koje jedu zivot. Osecam se kao da sam prestao da se drogiram. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 mudro! nemoj sad samo da pređeš na clash royale na mobilnom :)) evo zanimljivog "eksperimenta": Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 koliko su otprilike pocetne plate za php juniore u bg-u? drugar se naoruzao da trazi posao Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 1 hour ago, Neptune said: koliko su otprilike pocetne plate za php juniore u bg-u? drugar se naoruzao da trazi posao Ja bih računao negde oko 600-700e. doduše zavisi i od toga kakav je "junior" i koji tip firme ujuri. Jutros izlazim i kao "pa i nije toliko hladno" i onda dunu vetar i to je bilo to :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Ne bih rekao da su toliko visoke u startu za juniore... Mozda ako te ukenja neka dobra firma, i ako pod juniorem podrazumevas da vec imas solidnog iskustva, sto opet i nije vise junior :) Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 34 minutes ago, Lucky said: Ja bih računao negde oko 600-700e. doduše zavisi i od toga kakav je "junior" i koji tip firme Jutros izlazim i kao "pa i nije toliko hladno" i onda dunu vetar i to je bilo to :)) Novi Zeland ima najveći mindfuck od vremena. Kad sija sunce, hoćeš da izgoris, a čim zadje oblačis džemper. Neretko bude da u kancelariji u istom danu palimo klimu i za grejanje i hlađenje. Vetar je leden, a sunce peče verovatno zbog ozonske rupe. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 8 minutes ago, Neptune said: Novi Zeland ima najveći mindfuck od vremena. Kad sija sunce, hoćeš da izgoris, a čim zadje oblačis džemper. Neretko bude da u kancelariji u istom danu palimo klimu i za grejanje i hlađenje. Vetar je leden, a sunce peče verovatno zbog ozonske rupe. opa, još jedan NZ ovac - mislio sam da je @[BMF]Psycho jedini odatlen :) 18 minutes ago, sttevann said: Ne bih rekao da su toliko visoke u startu za juniore... Mozda ako te ukenja neka dobra firma, i ako pod juniorem podrazumevas da vec imas solidnog iskustva, sto opet i nije vise junior :) Možda grešim, šta ga znam - ja znam za slučajeve da imaju i više od toga, sa druge strane stvarno slabo znam da neko ima ispod 500-600, ali kažem, pitanje je šta je definicija juniora za tebe, mene i za nekog trećeg. Dal' je junior neko ko je tek završio faks i krenuo da radi ili nije ni završio faks ali zna da "programira" ili je junior neko sa na primer godinu dana iskustva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Izbrisao sam i prestao da igram, overwatch, smite, rocket league i jos jedno pet drugih igara koje jedu zivot. Osecam se kao da sam prestao da se drogiram. I ja se osećam ko da mi Overwatch proždire dušu, a nemoć ostaviti. Kao ajde bar do Diamond, ko mazohista... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 48 minutes ago, Lucky said: Možda grešim, šta ga znam - ja znam za slučajeve da imaju i više od toga, sa druge strane stvarno slabo znam da neko ima ispod 500-600, ali kažem, pitanje je šta je definicija juniora za tebe, mene i za nekog trećeg. Dal' je junior neko ko je tek završio faks i krenuo da radi ili nije ni završio faks ali zna da "programira" ili je junior neko sa na primer godinu dana iskustva. Bas to, posto nije napisao nista o iskustvu ortaka, a ako mu prenese info - e pocetna plata ti je 600-700e, a ovaj zna samo da ispise hello world, pa mu posle budu krivi ljudi po internetima sto je nezadovoljan :) Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 ako tom ortaku to bude jedini info o situaciji na tržištu rada u toj sferi, onda ni ne bi trebalo da se prijavljuje za posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 600 - 700 evra je baš mnogo, ako pričamo stvarno o pravom PHP Junioru, 500 je neki max. Više eventualno ako si prijavljen na minimalac, ostalo na ruke. Kolko sam izvalio, Endava najviše autsorsuje PHP-ovce, a štancaju ih poprično, tako da verujem da i to malo spušta cenu. U svakom slučaju, ako se pokaže jako brzo će ta plata da skoči na tih 700, ali početna toliko... pa jedino ako pokida tehnički razgovor i ima neko iskustvo, al to onda nije Junior :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Skinuo sam rukavice napolju da otkucam neku poruku (prokleti pametni telefoni sa touch ekranima!) i jedva sam posle povratio osećaj u prstima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Kupi one touchscreen rukavice ;) ja kupio ženi, mislim 700 kinti da su bile u Ušću što znači da verovatno ima i za manje pare. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Uhvatismo u kolima "Rom radio" iz Obrenovca, izmedju pesama voditeljka cestita rodjendan Dzastinu Stojanovicu, ajmo idemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Romradio - vrh radio! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Brkaradio Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Hristos se rodi! Što sam napravio ribu večeras, prste da čovek poliže! Krompir salatu sa druge strane nekako nikako da nabodem da bude kako valja, fali mi neki začin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 ВАИСТИНУ СЕ РОДИ!! НЕКА ВАМ ЈЕ СВИМА СРЕЋАН БОЖИЋ, ДА ДОЧЕКАТЕ СЛЕДЕЋИ У ЗДРАВЉУ И ВЕСЕЉУ!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 hristos se rodi jel praviš onu sa lukom, laki? meni ta najbolja. obariš krompir ceo, sa sve ljuskom. pustiš ga da se oladi, oljuštiš, nasečeš na kolutove, isto tako i luk. sve to u šerpu, soli, maslinovog ulja i malo sirćeta i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Vaistinu se rodi! Realno Proto, najbolja je tako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 AE BRE DULE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Samo česnica u štek i kajmak posle 12. Zabo sam i paru iz pomenute pogače, pobeda! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Hristos se rodi! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Ваистину се роди! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts