Orange Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 kako sad cupanje, pa tek je pocelo da cveta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Jes, cveta, al ambrozija, ko je alergičan najebao je :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 a ja herojski pre 2 dana (jer sam potrosio aktuelnu kutiju xyzala) prestanem sa antihistaminicima...i danas ocu dumrem (vec sam kupio i poceo ponovo da pijem al meni ako nije nixar onda nema delovanja prvih 12-18 sati =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 ja sam danas izvalio da sam alergican i na ljusteni suncokret :D sumnjao sam i pre ali sam danas resio da testiram kad je vec bio kuci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 kad ste vec pomenuli alergije mozda bi mogli da mi pomognete. prosle godine sam sredinom avgusta poceo da kijam ko lud a i nos mi je redovno cureo, jos sam usput pokupio i neki svrab ociju koji se javio da li krajem septembra ili pocetkom oktobra... i ove godine ista prica, kijanje svaki dan i brisanje nosa iako je napolju konstantno 30c. svraba ociju nema, ali nije iskljuceno da ga necu dobiti u ovom ili sledecem mesecu. u oba navrata sam bio izlozen konstantnom radu klime koju inace ne podnosim pa je mozda to razlog mojih simptoma. nisam nesto informisan pa me zanima da li neko ko je generalno zdrav, moze da pokupi alergiju tek tako u 30oj godini zivota i sta je najpametnije uraditi? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 moze alergija da se javi u bilo kom zivotnom dobu. najpametnije otici kod lekara :D a on ce te vrvtno poslati na alergoprobe. ja tipujem na ambroziju, ona ume da traje do oktobra. a mozea i na svoju ruku da pocnes da koristis xyzal ili aerius ili tako nesto pa ces videti jel radi, ali za to bolje da potvrde lekari s foruma :) ja sam prosle god dobila (blazu) alergiju na leblebiju, iako sam je jela milijardu puta do sada. ove godine na nesto iz bazena (vrvtno hlor)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 ja sam prosle godine bukvalno umirao od kijanja i curenja nosa, a da bude jos gore imao sam i neki iritantan kasalj koji mi se javljao samo kada pricam. ni jedno ni drugo nije prestalo sve dok mi doktor nije prepisao antibiotik te sam onda bio u fazonu nije alergija sigurno. sad vec pocinjem da sumnjam jer je isti period i isti simptomi kao i prosle godine, jos se poklapa sa cvetanjem ambrozije ili cega vec... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 i ja mesecima vec imam kasalj uglavnom kad pricam. niko nema pojma sta je :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 pa kasalj :( Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 fato, imaš 1/1 simptome alergije, još se poklapa sa ambrozijom doktor će da te pošalje na alergotest, pa si uštedi vremena i truda i skokni do apoteke, uzmi aerius ili pressing, piješ jednu dnevno, pa ako ti pomogne alergija je definitivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 mene ubi temperatura neka al izuzev toga sto je imam i sto sam vruc, nemam neke druge simptome sto me iznenadjuje. a temperatura cepa od 37,5 do 39 bez problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 isto i to covece! :D evo bas sada sedim i ucim i dolazi mama i poljubi me i kaze au pa imas temperaturu. nista drugo, samo sam vruca, nisam ni primetila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Imam isti problem kao Fata, s tim sto je kod mene prisutan i svrab ociju. Kao da se malo smirilo u proteklih nekoliko dana, ali nos i dalje curi. Kao neki slinavi klinja sam, nigde ne idem bez pakovanja maramica, i stalno kijam. Ako neko zna iz licnog iskustva, ko ga je koristio, jel taj lek (aerius ili pressing) domaci, ili ga ima i po inostranstvu? Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Ima Aeriusa u inozemstvu. Ali imas svuda antihistaminike. Genericki naziv za aerius je desloratadin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 16 hours ago, mncu said: isto i to covece! :D evo bas sada sedim i ucim i dolazi mama i poljubi me i kaze au pa imas temperaturu. nista drugo, samo sam vruca, nisam ni primetila cudo da nema draleta da napravi neku "ljubi je majka" foru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Naravno da me ljubi majka. Dok se ostala deca drogiraju, ja ucim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 dva pitanja za rur drugare prvo, gde da kupim ovo govno i na sta treba da obratim paznju kod kupovine i ofc, koliko para da ocekujem da iskesiram? Gledao sam u mesari i nema. drugo pitanje da li neko od rur drugara planira uskoro da pici Beograd-Malme ili Beograd-Kopenhagen ili ima nekoga ko ce se vracati tom linijom posto sam zaboravio jebeni sat kod kuma, pa da organizujemo neku primopredaju, da ne bih morao da se vracam u nazi northern Europe jos jednom :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 I mene interesuje ovo prvo govno, molim da odgovorite Gruji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Ne znam gde ima da se kupi al znam da moze da se iznajmi ?!?! I to je neka sitna kinta, tipa 6jura//dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 http://www.kupujemprodajem.com/Krovni-nosaci-i-koferi-1251-1256-1-grupa.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 1 hour ago, gruja said: dva pitanja za rur drugare prvo, gde da kupim ovo govno i na sta treba da obratim paznju kod kupovine i ofc, koliko para da ocekujem da iskesiram? Gledao sam u mesari i nema. drugo pitanje da li neko od rur drugara planira uskoro da pici Beograd-Malme ili Beograd-Kopenhagen ili ima nekoga ko ce se vracati tom linijom posto sam zaboravio jebeni sat kod kuma, pa da organizujemo neku primopredaju, da ne bih morao da se vracam u nazi northern Europe jos jednom :D Ovo govno koje si konkretno nakačio kao sliku je Thule govno, što će reći da je najboljeg kvaliteta ali i ujedno najviše cene, pa ne znam da li baš ovo thule govno hoćeš ili bi samo ovaj tip govneta odnosno krovni gepek. u slučaju da hoćeš thule, dve radnje mi padaju napamet. 1. auto style - omladinskih brigada, nemam pojma broj, ali se lako objašnjava - kad ideš autoputem iz pravca starog grada na novi beograd i onda se isključiš posle arene a pre geneksa (tj. baš isključenje u oml.brigada) sa desne strane je ta zgrada i vidi se, dosta je brendirano u thule i tako to. ili drugačije objašnjeno, to je serija zgrada odmah pored one crkve tu u oml.brigada, pa zgrada koja gleda na autoput. 2. nemam_pojma_ime - ali radnja u južnom bulevaru koja je pre bila onaj gangland a sad više nije, blizu ćoška sa maksima gorkog, oni prodaju thule. Cene trenutno pojma nemam, ali računaj da nije ispod 300e neki osnovni model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 (edited) Mislim da je ovo ovlašćena Thule prodavnica ali imajte u vidu da su oni malo skupi tipa 350eur+ novi u radnji. E sad kakvi su neki drugi proizvođači nemam pojma, Thule je kao top! Plus računajte da vam pored samog kofera treba i krovni nosač koji se kupuje posebno jer je specifičan maltene za svaki tip automobila. Ali objektivno za to je najbolje da sačekate da se javi glavni baja administrator, on je najbolji poznavalac tematike. Edit: preteče me :) Edit2: I zapravo sam ubo pravu prodavnicu! Edited August 31, 2016 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 edit: inače thule je skoro kupio nekog poljskog proizvođača tih kofera, dosta dobar kvalitet a praktično duplo jeftinije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Interesuje me best buy opcija ofkors, verovatno i Dimitrijevog tatu, tako da dajte neke budzet frendli opcije ako znate :D 1 hour ago, Orange Bud said: http://www.kupujemprodajem.com/Krovni-nosaci-i-koferi-1251-1256-1-grupa.htm tnx, okrenucu par ovih likova sto vidim da rade sa polovnom robom Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 dimitrijev tata je troo ol skool! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts