Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

1 hour ago, voodoo_ said:

Lepo sređena to-do lista i log iz version controla služe kao dnevnik rada, nadam se da ih imaš :tf:

1 hour ago, Udo Tvrdi said:

A i smislena imena funkcija i varijabli, kao i komentari u kodu znaju da pomognu.

Stvarno? [8)] :tf:

Trenutno je najveci problem nedostatak koncentracije da bilo sta otvorim i krenem da citam...

Edited by sttevann

"Choose life..."

4 hours ago, voodoo_ said:

Dve smrti marketinškoj pederčini koja je progurala žvaku kako ksenonski farovi "sijaju skoro ko duga svetla a ne smetaju", ništa ne vidim noću kad mi neko takav ide u susret. Naravno, kako bih izrazio revolt, uvek kontriram dugim svetlima kad prođem pored vlasnika ksenonaca, sve u nadi da kad dovoljan broj ljudi tako bude smarao, da će retardi zameniti farove i staviti normalne pa da može da se vozi...

pricas o fabrickim ili naknadno ugradjenim xenonima? nikad nisam imao problema kad mi neko sa fabrickim xenonima ide u susret, vec samo ovi sto stave na opel astru iz 1999 ili golfa 2, pa dobijem kokosije slepilo u trenutku... ne znam da li je marketinski trik, ali stvarno ne sijaju kao duga svetla, ni blizu. izgleda cistije i preglednije u tom opsegu gde baca snop i to je to. za sve dalje od toga, moraju da se pale duga svetla. znam, jer imam xenone (fabricke) vec 8 godina i nisam primetio da mi neko  ablenduje zbog toga. jos je u pitanju reno clio, a ne smem da zamislim kakva li su svetla na nekom novom mercedesu ili audiju.

ti sto ti smetaju su verovatno batice sa aftermarket sijalicama :) a sve to sto se naknadno ugradjuje je djubre, pa makar stavili i projektore koje zverko pominje i custom made prskalice. u fabrici to prodje gomilu testiranja i stelovanja, a kod nas ce kao "dobar lik koji zna" da ti sredi sve za 500 eura. vazi! :D  opasni su za saobracaj, pogotovo kad nema ulicne rasvete a neko takav ti ide u susret.

Bjukenon Mitch

Nisam stigao nijednog da zaustavim pa da ga pitam je li aftermarket :D ali u ponedeljak sam vozio stotinak km po mraku, maltene svaki koji je prošao sa ksenonima mi je pravio problem. A nije samo do mene, žali se i žena, mada možda mi samo titra s oproštenjem!

a mozda ti je oslabio vid? :) ali stvarno.

meni su pocela da smetaju i obicna svetla uvece, pogotovo na magistrali bez ulicnog osvetljenja, sto je siguran znak da moram kod ocnog sto pre. pogledaj ti jos jednom dal su xnenoni ili dioptrija :D

Bjukenon Mitch

dobro, ako odes u "ozbiljniji" servis i dovezes audi star 10 godina, a oces da imas xenone koji su "regularni i po standardima" , uzece ti malo vise od 50 :) 

a ti likovi o kojima pricas kupuju sijalice koje bacaju svetlost plave boje, a ne xenone :D

Bjukenon Mitch

Ako odeš u ozbiljniji da, ali imaš gomilu likova ovako http://www.super-cena.rs/ponuda/deal/2359/65-%E2%82%AC-komplet-xenona-sa-ugradnjom-i-garancijom-2-godine (prvi link sa Google). 

Edit: A imaš i ovako http://www.polacene.rs/ponuda/1906/Ugradnja-xenon-svetla-uz-popust-od-50/ pazi ovde je regularna cena 4.400 dinara [roflmao]A ima još 50% popust, pa sad ti gledaj kako to svetli :)

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

Ma idemooooo!

Sto kaze jedan komentar na yt:

It's almost like 80s Metallica found 2000s Metallica in a dark alley, kicked their fucking asses and told them to stop making pussy music with subpar production. This is the Metallica we thought died in the 90s. Their back from the graves to seek and destroy!

"Choose life..."