Veljok Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Au koja bizarna povreda sinoc u gradu :) Neka kretenka, sto pored mog, razbila čašu i meni deo stakla iscepa pertlu, jezik patike, čarapu i iseče me :) morao da ušivam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Pokusavam da napravim scenu u glavi i da skontam kako se desilo, ali ne ide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 4 hours ago, f4ts0 said: Imam još jednu pretpostavka, al budimo ne-rasisti Die Serben? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 1 hour ago, Lucky said: Nisam bas siguran da je to tako. Ne deluje mi logicno da Maxi (ili idea ili bilo ko) ima svoje recepture - odakle im? Oni su maloprodaja, nisu proizvodjaci. Nema razloga da imaju recept, niti vidim kako bi to bilo isplativo i logicno. Vise je ovo sto kaze Vudsi - ili ide 100% isti proizvod samo u drugom pakovanju pa skuplje placas brend a prizvodjac ima neke benefite (kada pricamo o jednostavnim, tipa zamrznuti grasak) ili sam proizvodjac donekle zakine koliko moze. Laki, mogu da ti potvrdim iz prve ruke da je tako kako sam napisao. Ne kazem da je jedini nacin i da svaki prodavac isto radi, ali znam da rade mnogi bas na taj nacin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 (edited) PL kao PL, ili je isti proizvod ali je jeftinije jer se ne naplacuje brend ili je nesto drugaciji kvalitet. Logicno je da Maxi, ili bilo koji veliki igrac ima zacrtanu svoji ulaznu cenu i da trazi proizvodjaca koji moze da mu proizvede po toj ceni. Ali ovo da ima svoje recepte i da trazi od proizvodjaca da tako proizvede iskreno prvi put cujem. Moj sef je bivsi direktor u Maxiju pa cu bas da pitam. Ali sagledajmo logicno. Maxi je maloprodaja i nema svoju proizvodnju i samim tim i strucnjake za istu. Ako bi imala svojr recepte i zahtevala od proizvodjaca kako da proizvede nesto, morala bi da uposli strucnjaka za taj recept kao i za proracun proizvodnje, s obzirom da po osnovnom poslu nema kadar za to. Sto bi cenu proizvoda diglo u nebesa a ovde bas naprotiv, na PL se ide da bi se cena smanjila Edited July 10, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 1 hour ago, grb1tj said: Pokusavam da napravim scenu u glavi i da skontam kako se desilo, ali ne ide Pa devojka je bacila casu tolko jako, i ona je najv udarila u nogu od stola, i jedan projektil se direx zaleteo u moju nogu :) fala bogu nisu pogedjene tetive, vene i sl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 najv brt. jel si nosio starke? :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Ja kupujem u tempu onaj kremić njihov (delezov). Odličan je. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 7 minutes ago, Veljok said: Pa devojka je bacila casu tolko jako, i ona je najv udarila u nogu od stola, i jedan projektil se direx zaleteo u moju nogu :) fala bogu nisu pogedjene tetive, vene i sl... ako je namerno razbila casu i pritom rasekla tebe, trebalo je da je isamaras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Umrla Donka Špiček. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted July 10, 2016 Popular Post Report Share Posted July 10, 2016 rip.. Probna voznje nije prosla toliko lose :D Osim sto je diskoteka sve vreme u kolima.... 17 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 koje su numere hit? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 MIx hitovi Dragana Lakovica, Lakih pingvina i Branka kockice... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 sve dok nije mama voli bebu na bosanskom, dobro je. 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 :)) slatki su! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 4 hours ago, Vlada_ said: najv brt. jel si nosio starke? :) što je najgore nosio jake patike, ništa nešto pretanko, i opet.... 4 hours ago, mncu said: ako je namerno razbila casu i pritom rasekla tebe, trebalo je da je isamaras. pa namerno.... nisam imao vremena za to, samo sam stigao da joj kažem "si ti normalna" i osetio čudan bol u stopalu, i odma otišo da vidim šta je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Петнемања, ти си један јако срећан човек :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 I DE MO :c 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted July 11, 2016 Popular Post Report Share Posted July 11, 2016 friend requests 5 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 ladno nece da ga prihvati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Kako se zove sin Siniše Malog? Sava Mali. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 On 7/10/2016 at 2:08 PM, kruko said: Dok god klikćeš na njih Slazem se naravno, ali tu je i prvi deo mog pitanja. Ne bih da zvucim u "paranoicno samo u Srbji" fazonu, jer je tacno da mediji pumpaju ovakve vesti i doprinose tom osecaju. Ali takodje je tacno da se ovakve i slicne stvari kod nas desavaju svaki dan bukvalno. Sad cete reci kako eto i u Americi/Evropi svaki dan bude neki monstruozan zlocin. Ali Amerika i EU imaju sto puta vise stanovnika od Srbije, a ne bih bas rekao da su tamo ovakvi zlocini 100 puta cesci. Mozda gresim, sigurno negde moze da se nadje podatak o broju zlocina ove vrste na milion stanovnika po drzavama recimo. Kapiram da nismo gori od nekih banana drzava, ali mislim da smo pri dnu te liste. Deluje zaista kao da je neki djavo usao u ljude ovde, da li zbog nemastine, ratova, sankcija, svog sranja, ali mnogo ljudi je otislo u debelu sifru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts