prota_ Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 23 minutes ago, togFU said: Ovo je apsolutno netačno, mislim kako onda objašnjavaš to što je Dule popizdeo za volanom? :D pa nije bila dovoljno ljuta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Dule buraz iskuliraj malo. Jos ces tako da naletis na neku budalu, izotvarace ti lobanju, samo ces sebi da napravis problem. Onesvestio se covek u busu, pao sa sedista, odmah skocilo nekoliko ljudi da mu pomogne. Rasvestili ga, covek poceo da se trese onako bas izrazeno. Ja pozvala hitnu, a on kad je to cuo poceo da se dere kako mu nije nista i izadje iz autobusa. Ja kazem ovima iz hitne kao pa on upravo odlazi i oni kao ok. Krene lik van pesackog da prelazi ulicu, 5-6 traka, padne ponovo na ulici, ljudi opet dotrce, podignu ga, ja opet pozovem hitnu i on opet ustane i ode. Voimja oca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 25 minutes ago, mncu said: Dule buraz iskuliraj malo. Jos ces tako da naletis na neku budalu, izotvarace ti lobanju, samo ces sebi da napravis problem. Onesvestio se covek u busu, pao sa sedista, odmah skocilo nekoliko ljudi da mu pomogne. Rasvestili ga, covek poceo da se trese onako bas izrazeno. Ja pozvala hitnu, a on kad je to cuo poceo da se dere kako mu nije nista i izadje iz autobusa. Ja kazem ovima iz hitne kao pa on upravo odlazi i oni kao ok. Krene lik van pesackog da prelazi ulicu, 5-6 traka, padne ponovo na ulici, ljudi opet dotrce, podignu ga, ja opet pozovem hitnu i on opet ustane i ode. Voimja oca Dule gonna dulz.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 15 hours ago, alfa said: @Dule_smor bro trip: nauči da iskulaš te RR-ove, posebno kao u ovoj situaciji gde ti nije sjebao kola npr. i slično. Jednostavno ti ljudi nisu vredni tvojih živaca. Ako to radiš zbog nekog ponosa... znam brate, sve si u pravu i ti, a i ostali sa svojim primerima i savetima, al nekad covek jednostavno ne moze da iskulira ljudski bezobrazluk i bahatost...kad vec moram da trpim na poslu da mi se izivljavaju raznorazni pacijenti na moram na ulici...ali u pravu si opet, treba iskulirati i produziti dalje, eventualno mu jebati mater kroz prozor i politi ga kofom govana koju ugradis na auto da imas za takve idiote :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Neptune Posted June 11, 2016 Popular Post Report Share Posted June 11, 2016 Buraz, u srbiji bi i dalaj lama posle godinu dana jebao mater ljudima na ulici, toliki ti level treba da ostanes hladnokrvan na takve majmunarije 3 Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 (edited) Hashishovo ulje sam mazao po kari, ako nece buxna ima ulje da me radi [/izvinite] Edited June 11, 2016 by Orange Bud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 7 hours ago, Dule_smor said: znam brate, sve si u pravu i ti, a i ostali sa svojim primerima i savetima, al nekad covek jednostavno ne moze da iskulira ljudski bezobrazluk i bahatost...kad vec moram da trpim na poslu da mi se izivljavaju raznorazni pacijenti na moram na ulici...ali u pravu si opet, treba iskulirati i produziti dalje, eventualno mu jebati mater kroz prozor i politi ga kofom govana koju ugradis na auto da imas za takve idiote :D Bas zbog toga nije lose da se iskulira, bahati su i bezobrazni jer su spremni da udju u fizicki sukob. On te tera u kurac dok mu ti trubis na sred ulice, ti izlazis iz auta, nakon sto te je oterao u kurac i sta on treba da misli, zbog cega si izasao i krenuo prema njemu? Sad ispada da je on zrtva, a ti kriv, sto, naravno, nije, ali ja bih dobro razmislio pre nego izadjem iz auta i krenem prema nekome. Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 On 6/10/2016 at 10:16 PM, Dule_smor said: pa dobro, naravno da svugde ima stoke, ali mnogo manje ocigledno...nesto se ne secam kad sam bio tamo da su pesaci izletali pod auto van pesackog i jos psovali vozace ili da vozac psuje pesaka na pesackom, vec mu staje cim ga vidi Ne, ja sam stvarno mislio ovde nema toga. Ja sam par puta drhtao od besa zbog sporosti gužve, laganog prelaska ulice, babe koja vozi bajs 5 na sat a iza nje kolona, žene koja parkira 5 min i pravi zastoj.. I toliko ih boli kara da se nerviraju... Jebiga i razumem ih, stres im je limes ka 0 Počeo sam i ja da kuliram :D Da, u stvari video sam izlaske iz kola i dranje ali to se vidi sa kilometar da neće biti fizičkog sukoba 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 54 minutes ago, f4ts0 said: Ne, ja sam stvarno mislio ovde nema toga. Ja sam par puta drhtao od besa zbog sporosti gužve, laganog prelaska ulice, babe koja vozi bajs 5 na sat a iza nje kolona, žene koja parkira 5 min i pravi zastoj.. I toliko ih boli kara da se nerviraju... Jebiga i razumem ih, stres im je limes ka 0 Počeo sam i ja da kuliram :D Da, u stvari video sam izlaske iz kola i dranje ali to se vidi sa kilometar da neće biti fizičkog sukoba pa tako je u Vojvodini :D ja sam odlepila u Vrbasu koliko su svi smireni i isto neki deda vozi bajs 5 na sat, iza kolona i svima sve ravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shw. Posted June 11, 2016 Popular Post Report Share Posted June 11, 2016 lik pored mene prošao i rekao pizdec blyat 3 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted June 11, 2016 Popular Post Report Share Posted June 11, 2016 (edited) ja sam skoro putovao ibarskom i dve devojke u puntu ispred su izbacile dve kese đubreta iz kola, kežual u sred vožnje. prva je bila ona velika kesa iz meka prepuna sranja a druga manja sa otpacima od pomfrita. toliko sam izneverovao da sam zapisao tablice, tako da ako neko snimi bg306vc neka se posere kravi na haubu! Edited June 11, 2016 by Doca 8 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Trebao si i marku model kola, pa i boju da nam das! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 rami, moraćeš da kreneš da čitaš cele postove :DD Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 12 cuki dezurstvo, propustam citave reci.. :D Ali ne rece boju! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted June 14, 2016 Popular Post Report Share Posted June 14, 2016 ah kakvo divno popodne, vec dva sata sa kolegom rusom delim klipove o ruskim huliganima kako mlate govna masonska i ja njemu saljem seks i viski a on meni beogradski sindikat. Rusi i Srbi zauvek braca jebote 7 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 veceras je prilicno tesko u rekilendu ali nema veze sutra ce biti srednje tesko prekosutra mozda blago tesko nakosutra mozda ... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 a sve to upotpunjeno blastom iz proslosti 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 bezi bre igore ti si se spasio, pusti nas sto smo zarobljeni u srbistanu da kukamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 9 minutes ago, f4ts0 said: ah kakvo divno popodne, vec dva sata sa kolegom rusom delim klipove o ruskim huliganima kako mlate govna masonska i ja njemu saljem seks i viski a on meni beogradski sindikat. Rusi i Srbi zauvek braca jebote i ja gledam klipove. Rusi <3 Jeste vala tesko. Zato uzimam 9 dana odmora u julu i 16 u avgustu, ne moze vise ovako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 hehe, pisaj po sirotinji u drzavnom sektoru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted June 14, 2016 Popular Post Report Share Posted June 14, 2016 sedim ja danas na klupi na trošarini i mrdnžam onako burek koji sam platio dobrih 100 dinara, sve mi curi niz bradu dok ga gasim pekarskim jogurtom i ispred mene je prođe brutalna pička i reko srbija je do jaja 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted June 14, 2016 Popular Post Report Share Posted June 14, 2016 i ja pijem šerbet i jedem masala piletinu i razmisljam se "ovaj brisel je Džennet" 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 100 dinara burek, kakva pljačka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 dajte tu duliovu sliku :), dajte Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 37 minutes ago, Dule_smor said: hehe, pisaj po sirotinji u drzavnom sektoru! to samo znaci da nisam dovoljno odmarala, imam nekih 30 dana odmora, nakupilo se. jel idemo na Siciliju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts