alfa Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 nisam ovoliko zanimljiv uzivo, cinim ti uslugu, smiri seRealno na vopi za vikend, taman da razradimo biznis plan za firmu Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 mene je reki pre par dana opet dodao na fejsu, ali ovoga puta ne prihvatam dok ne vidim da je izdržao bar 3 meseca a da ne kvituje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 E I mene Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Ja sam ga dodao. Oću ja na pivo. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted May 12, 2016 Popular Post Report Share Posted May 12, 2016 ja mislim da je ovo sedmi put da prihvatam rekija na razlicitim drustvenim mrezama, jebeni pajdoman 4 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Ne znam dal da pisem ovde ili u need medical attention... ima jedno mesec ipo dana kako ne mogu da spavam, ali ono, u proseku ni pola sata, pre prve smene na poslu. Uglavnom legnem izmedju 10-12 uvece, trebalo bi da ustanem nesto pre 7 ujutru... i tako se vrtim sa jedne na drugu stranu celu noc.. Smene su mi malo cudne do duse, radim jedan dan prvu, drugi dan drugu, pa sam slobodan tri dana pa ispocetka i u krug. Do sad nisam zabo nijednu tu prvu smenu sveze naspavan i sve me vise smara takvo stanje stvari.. :( Ne znam jel prosto potrebno jos navikavanja na taj bioritam ili me nesto akutno muci u glavudzi i ne da mira, ali nema smisla muciti se vise. Treba mi savet za resavanje nesanice... toplo mlekce, neki cajevi, pilule za smirenje ili spavanje, sta sve postoji? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Debeli Posted May 13, 2016 Popular Post Report Share Posted May 13, 2016 devojka koja je menadzer u fereru, nenormalno dobra riba, zivi na 5 min od tebe. moze da ti objasni kako sta finkcionise pa se onda mozda smiris s tom distribucijom?e kad riba za ribu kaže da je dobra riba, jedna od te dve je krndelj. 16 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Ja reko uleteo drasko sa receptom sa dramaminama za spavanje Juce zovu iz vrtica u 11 mihajlu prikljestili prst na vratima...u 12 zovu opet da kazu da dunja ima temperaturu...Znaci, bilo slobodno popodne o/ Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted May 13, 2016 Popular Post Report Share Posted May 13, 2016 Manje upt 5 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 (edited) devojka koja je menadzer u fereru, nenormalno dobra riba, zivi na 5 min od tebe. moze da ti objasni kako sta finkcionise pa se onda mozda smiris s tom distribucijom?e kad riba za ribu kaže da je dobra riba, jedna od te dve je krndelj.a znamo da to nisam ja! zasto ne bih rekla kad jeste? Edited May 13, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 devojka koja je menadzer u fereru, nenormalno dobra riba, zivi na 5 min od tebe. moze da ti objasni kako sta finkcionise pa se onda mozda smiris s tom distribucijom?e kad riba za ribu kaže da je dobra riba, jedna od te dve je krndelj.a znamo da to nisam ja! zasto ne bih rekla kad jeste? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Kakav naboj preovladava u dijalozima između Dobelog i Marininice 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 drasko ima neku iskrivljenu sliku o zenama pa sad smara :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Ne znam dal da pisem ovde ili u need medical attention... ima jedno mesec ipo dana kako ne mogu da spavam, ali ono, u proseku ni pola sata, pre prve smene na poslu. Uglavnom legnem izmedju 10-12 uvece, trebalo bi da ustanem nesto pre 7 ujutru... i tako se vrtim sa jedne na drugu stranu celu noc.. Smene su mi malo cudne do duse, radim jedan dan prvu, drugi dan drugu, pa sam slobodan tri dana pa ispocetka i u krug. Do sad nisam zabo nijednu tu prvu smenu sveze naspavan i sve me vise smara takvo stanje stvari.. :( Ne znam jel prosto potrebno jos navikavanja na taj bioritam ili me nesto akutno muci u glavudzi i ne da mira, ali nema smisla muciti se vise. Treba mi savet za resavanje nesanice... toplo mlekce, neki cajevi, pilule za smirenje ili spavanje, sta sve postoji?rivotrilbolje sanval Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 drasko ima neku iskrivljenu sliku o zenama pa sad smara :)drasko ima neku iskrivljenu sliku o zenama pa sad smara :)to je zato što žene vole džukce, a ne papuče.:)))) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 dzukac nije isto sto i nepapuca. ali salila sam se ja za ono da su papuce pacenici, svako se lozi na ono sto mu odgovara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Ne znam dal da pisem ovde ili u need medical attention... ima jedno mesec ipo dana kako ne mogu da spavam, ali ono, u proseku ni pola sata, pre prve smene na poslu. Uglavnom legnem izmedju 10-12 uvece, trebalo bi da ustanem nesto pre 7 ujutru... i tako se vrtim sa jedne na drugu stranu celu noc.. Smene su mi malo cudne do duse, radim jedan dan prvu, drugi dan drugu, pa sam slobodan tri dana pa ispocetka i u krug. Do sad nisam zabo nijednu tu prvu smenu sveze naspavan i sve me vise smara takvo stanje stvari.. :( Ne znam jel prosto potrebno jos navikavanja na taj bioritam ili me nesto akutno muci u glavudzi i ne da mira, ali nema smisla muciti se vise. Treba mi savet za resavanje nesanice... toplo mlekce, neki cajevi, pilule za smirenje ili spavanje, sta sve postoji?Hmmm... jel duvas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted May 13, 2016 Popular Post Report Share Posted May 13, 2016 marinice, pa kad god si bolesna ti ovde mutis pamet muskom delu foruma. Pa nije lepo to! 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 majkemi sam se trudila da pisem lepo sve vreme, evo i pisem, ali uvek se nadje neko ko ce da zeza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post fushi.ryuu Posted May 13, 2016 Popular Post Report Share Posted May 13, 2016 Očigledno se sva ta takmičenja iz srpskog nisu isplatila... 3 Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Debeli Posted May 13, 2016 Popular Post Report Share Posted May 13, 2016 (edited) majkemi sam se trudila da pisem lepo sve vreme, evo i pisem, ali uvek se nadje neko ko ce da zezabuhuhu...i šta ima novo kod tebe?još se nisi udala? :)))))da li ti izgleda da si na slepom koloseku? u raljama života? :)))da nam baciš neke sličke, od vrata naniže, da se učipiš za ovu godinu? :))))))))))))) :* dobro nam došla, makar i na kratko i iz dosade... Edited May 13, 2016 by Debeli 3 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Očigledno se sva ta takmičenja iz srpskog nisu isplatila...majkemi kaze neki cigo, ne secam se iz kog klipa, ako si na to mislio za srpski :) @DraleNema nista spektakularno, dosta radim, kad stignem blejim, privodim master kraju. ima neko klince, kome sam kao neka vrsta hranitelja ili ne znam kako bi se to precizno nazvalo pa se i njom malo bavim...Nisam se jos udala, jos mi je rano :)Sta ima kod tebe?Ne kace mi se slike ovako javno, za vas poznate mozete videti na fejsu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 ja se bavim nekom dvojicom klinaca, kojima sam kao neki otac. i jednom ženom kojoj sam kao muž, ili papuča, valjda je to precizan naziv. nemoj ni da se udaješ još nikako, sačekaj da te pukne histerija u 40toj, tako je najbolje. :)))))mi poznati, koji nemamo fejs, možemo i da te zamišljamo. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Draško u epizodi "Are you better than a 27-year old" :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted May 13, 2016 Popular Post Report Share Posted May 13, 2016 Ne znam dal da pisem ovde ili u need medical attention... ima jedno mesec ipo dana kako ne mogu da spavam, ali ono, u proseku ni pola sata, pre prve smene na poslu. Uglavnom legnem izmedju 10-12 uvece, trebalo bi da ustanem nesto pre 7 ujutru... i tako se vrtim sa jedne na drugu stranu celu noc.. Smene su mi malo cudne do duse, radim jedan dan prvu, drugi dan drugu, pa sam slobodan tri dana pa ispocetka i u krug. Do sad nisam zabo nijednu tu prvu smenu sveze naspavan i sve me vise smara takvo stanje stvari.. :( Ne znam jel prosto potrebno jos navikavanja na taj bioritam ili me nesto akutno muci u glavudzi i ne da mira, ali nema smisla muciti se vise. Treba mi savet za resavanje nesanice... toplo mlekce, neki cajevi, pilule za smirenje ili spavanje, sta sve postoji?rivotrilbolje sanvala još bolje Dormeo® 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts