nickwood Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 Jutros me na LinkedInu dodaje Nikola Nešović, CEO neke tamo firme, ja rek'o dal' je moguće, kad ono, nije to taj Nikola Nešović.Malopre me na Linkedinu dodaje Aleksandar Ilić, Blogger & Social Media Manager, ja rek'o dal' je moguće, kad ono, nije to taj Aleksandar Ilić.:)who was phone?Pokrali su nešto nekako, nova fora internet targetiranja nečega Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Jutros me na LinkedInu dodaje Nikola Nešović, CEO neke tamo firme, ja rek'o dal' je moguće, kad ono, nije to taj Nikola Nešović.Malopre me na Linkedinu dodaje Aleksandar Ilić, Blogger & Social Media Manager, ja rek'o dal' je moguće, kad ono, nije to taj Aleksandar Ilić.:)who was phone?Pokrali su nešto nekako, nova fora internet targetiranja nečegama ništa, samo su neki drugi likovi sa tim imenom i prezimenom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ZOLA Posted April 26, 2016 Popular Post Report Share Posted April 26, 2016 Ladno ste banovali dakija, siguran sam nepravedno opet PRAVDA ZA DAKIJANe budali :D 4 Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted April 26, 2016 Popular Post Report Share Posted April 26, 2016 Razočarao si me malo rođače, umesto da mu pretiš (i posle realizuješ tu pretnju) batinama, ti se žališ adminima da ga banuju. Šta uradi ta ŠVECKA od čoveka :DSve bi možda i bilo ok da je stvarno trolovao opet, ali nije, normalno diskutovao i eto... PRAVDA ZA DAKIJA 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shw. Posted April 26, 2016 Popular Post Report Share Posted April 26, 2016 Taj fazon, osim ako nisam propustio nešto, ne kapiram zašto je banovan.Mada nisam kapirao ni ranije, osim onog da "nervira ljude". 4 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 (edited) Moraću na kratko da prekinem ovu ozbiljnu diskusiju i preporučim smrznuto lisnato testo Pekarske industrije Pančevo (nije reklama, nisu dali dinara). Nakon nasumičnog nabadanja sličnih proizvoda po zamrzivačima supermarketa, najzad naleteh na nešto što nije đubre. Testo je lepo i meko, probao sam paštete sa sirom, žužue i rol viršle (zapravo stavljaju vrlo pristojne viršle), tako da za brzi džank fud obrok kad vas mrzi da spremate nešto ozbiljnije kod kuće upućujem sve pohvale. Edited April 26, 2016 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Moraću na kratko da prekinem ovu ozbiljnu diskusiju i preporučim smrznuto lisnato testo Pekarske industrije Pančevo (nije reklama, nisu dali dinara). Nakon nasumičnog nabadanja sličnih proizvoda po zamrzivačima supermarketa, najzad naleteh na nešto što nije đubre. Testo je lepo i meko, probao sam paštete sa sirom, žužue i rol viršle (zapravo stavljaju vrlo pristojne viršle), tako da za brzi džank fud obrok kad vas mrzi da spremate nešto ozbiljnije kod kuće upućujem sve pohvale.dok sam jeo te stvari Mara proizvodi su mi lično bili najbolji, ne znam kakvi su sada. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 dugo nisam vajnovao prilicno je tesko ali iskreno.... bmk :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 jel ima ta Pancevo industrija u Disu :DReki, vajnuj slobodno, bolje je po tebe a i internetu trebas ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Razočarao si me malo rođače, umesto da mu pretiš (i posle realizuješ tu pretnju) batinama, ti se žališ adminima da ga banuju. Šta uradi ta ŠVECKA od čoveka :DSve bi možda i bilo ok da je stvarno trolovao opet, ali nije, normalno diskutovao i eto... PRAVDA ZA DAKIJANajbolje da ga jurim po svici, ovako je adekvatnije. Najbolje da nije trolovao :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Daki_ Posted April 27, 2016 Popular Post Report Share Posted April 27, 2016 (edited) Razočarao si me malo rođače, umesto da mu pretiš (i posle realizuješ tu pretnju) batinama, ti se žališ adminima da ga banuju. Šta uradi ta ŠVECKA od čoveka :DSve bi možda i bilo ok da je stvarno trolovao opet, ali nije, normalno diskutovao i eto... PRAVDA ZA DAKIJANajbolje da ga jurim po svici, ovako je adekvatnije. Najbolje da nije trolovao :DNaravno da nisam. Niti sam isao po forumu smarao ljude, niti sam spamovao, napravio sam akaunt i skoro iskljucivo postovao na UPT i ostalim politickim topicima. Prosto, to me interesuje i o tome volim da diskutujem. Ali hajde ti sada budi logican i reci mi, kako moze biti trol ako ja dobijem 10 pluseva na post za svoje misljenje? Kako moze biti trol, ako se ja nisam tebi ni obratio (verovatno bih, da sam imao cilj trolati), vec si ti poceo da pricas sa mnom? Isto kao i Rami, krenuo je da mi pise, a kad sam mu odgovorio postupno na sve sto je napisao i krenuo argumentovano, kad sam postavio svoja pitanja onda je bilo "e ne znate vi nista debili, ja sve znam, ja kazem da je tako". Kako moze biti trol ako na moj odgovor tebi ja dobijem gomilu pluseva, a ti na to mi napises "nemas ti pojma" ili "trolujes" ili "ti si degenerik". I na svaki moj pravi argument, politicki, jer o politici pricamo ti si ad hominem. Pa cekaj malo, stani, jesi li procitao to sto sam napisao? Da jesi procitao objektivno, bez nekih predubedjenja o meni, video bi da trola nema, a da ja sve vreme pokusavam lepo i argumentovano. Dalje, kako je trol ako ima mnogo ljudi koji taj trol nisu videli vec su lepo razgovarali? Ako ti se ne svidja to sto cujes, ne znaci da ja trolujem, vec da ti se ne svidja to sto cujes. I smatram da smo kroz argumente mogli doci do konsenzusa, da zajednickih tacaka u razmisljanju, ali nisi hteo ni da se potrudis da sagledas moju stranu vec poceo da vices "trol, trol, zovite administraciju". Kako god, u toj nepravednoj bici si pobedio, ja sam banovan, ne mogu vise da pricam sa ljudima o onome sto volim, a to mi znaci. I ti si u inostranstvu i da nema ovakvih portala, zaboravio bi nase ljude i jezik... Nadam se da to razumes i po sedmi put, da konacno razumes da nisam trolovao vec imam misljenje koje eto, nije isto kao tvoje. I hvala Bogu, neka je tako, sto vise misljenja, to vise sutra dobrih ideja... I nemojte me banjavati bez da postoji realan razlog za to. Edited April 27, 2016 by Udo Tvrdic 19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Debeli Posted April 27, 2016 Popular Post Report Share Posted April 27, 2016 (edited) troluješ kad koristiš erističke trikove po Šopenhaueru da bi produžavao i obesmišljhavao raspravu. možeš izgledati konstruktivno, a ipak trolovati.i ne smeš da pogubiš živce. jeste nefer, ja mogu da pogubim živce, može i Zola, pa nahranimo govnima ponekog, pa ispada da postoje dvostruki aršini. ali, ti si rehabilitovani osuđenik, a mi smo FAKIN PILARS OF KOMJUNITI, pa ako Zolu ili mene zaustavi pandur namrljane, pripite i naduvane, reći će "gospodo, vidim da ste umorni, dozvolite da vas odvezemo do kuće da se ne povredite", a tebe treznog, predusretljivog i urednog će da drka "oh, hajde malo da se skidamo, ruke na kola REKAO SAM RUKE NA KOLA" jer si imao privođenje i presudu. nije fer, ali takav je život. znam da možeš Daki, samo treba da se potrudiš. Edited April 27, 2016 by Debeli 15 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Daki_ Posted April 27, 2016 Popular Post Report Share Posted April 27, 2016 (edited) Pocelo je sve sa mojim postom zasto sam za DJB. I onda sam ja morao da pristanem na mohikansko-eristicko seciranje svakog mog posta, svake moje recenice. Ceo odgovor bude zanemaren, ali se nadje jedna recenica, ili polurecenica izvucena iz konteksta, koju onda neko "obradjuje" da pokaze kako ja gresim sve sto tvrdim. I bas, sto ti kazes, zbog promenjenog pristupa, sam i na to pristao. I na to da onelinerasi dolaze sa strane cisto da bocnu. Znam da zivot nije fer, da ja imam 0 kredita na forumu i bas zbog toga se trudim da mi svaki post (na svakoj ozbiljnoj temi) ima smisao, uvod, ideju, razradu i nesto o cemu bismo mogli dubiti. I uspesno sam pricao sa tobom, bruom, nekim novim forumasima, ali pak sa nekim drugim starim forumasima, kad god dodjem imam problem. Sta da radim? U potpunosti da ignorisem? Edited April 27, 2016 by Udo Tvrdic 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted April 27, 2016 Popular Post Report Share Posted April 27, 2016 ja sam za to da ostavite dakija dok je konstruktivan, pa kad se smori i krene da truje ko i svaki put onda opet ban do sledećeg ciklusa 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Debeli Posted April 27, 2016 Popular Post Report Share Posted April 27, 2016 da, ali doradi malo još nastup. ne budi željko, ne mora sve da se produbi po svaku cenu do kraja. možda nekog prosto mrzi da ti piše nešto što je pisao već 100 puta, a ti za to ne znaš. 3 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted April 27, 2016 Popular Post Report Share Posted April 27, 2016 Pillar of forum, ceramic plate of bathroom! 17 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Jebote, svi plusevi sveta za Draleta, suze mi liju...ne mogu da prestanem da se smejem :))))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Ja sam mreo na pilars of komjuniti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 (edited) ja (kao pilar of komjuniti) sam za to da se odbanuje daki ali da nastavimo da ga naduvavamo svi i svi srecni Edited April 27, 2016 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 reki smiri se :)))takodje sam za unban Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Ali da okači sliku gde ima roze majicu i neki kačket Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 pa ovog dakija jebe ko stigne Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 lagano Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 trazim stan, pitanje je sledece. ako je agencija postavila oglas za neki stan, da li ih je moguce zaobici? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 odeš u taj stan i dogovoriš se sa vlasnikom, bez posrednika. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts