Dule_smor Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 ana.rs 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 de si dule daj neki blic link 2 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 To bre Astoro tako se to radi u zivotu.A ova usrana zemlja neka izgubi sve ljude koji su hteli ikada da rade nesto sa sobom u zivotu pa neka ostanu samo botine stranacke \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 inace, ae Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Gori si od mog caleta koji me nasisa sto jedem tipa ovsene za dorucak, umesto slanine i cvaraka :Dmene obrnuto :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 brate nikola ponasas se kao da lik placa 10e samo za namestanje frizure. 10e placa tretman masaze i sisanja, a frizuru mu nameste kao sto ti namesti i bilo koji drugi frizerotprilike ovako, s tim što full tretman sa brijanjem i masažom glave i leđa uplatim svaki treći-četvrti put jer to zna da potraje, ali eto znam koliko to košta ovde.btw genijalno mi je da nije rekao zokiju, koji je prvi spomenuo šišanje sa masažom, da je peder.inače bilo mi je smešno da nidža hipster koji kako je u međuvremenu i sam priznao više vremena dnevno provede nameštajući frizuru nego što ja na nedeljnom nivou posvetim celokupnom izgledu nešto priča, ali sam jutros pisao sa mobilnog na semaforu pa me je bk da elaboriram, bilo mi je lakše da mu kažem da je dei. sad ćemo da saznamo dal je šonjaivke, šta misliš o ovom nsfw-u Hidden Contentmuuuuuuuuuuu!!!erilisam položijo test ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 BRAVO ASTORA! Kada se nastavlja RUR Space program? evo i za rekija jedna slika ima i za futyja futsy pls stahp :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 otprilike ovako, s tim što full tretman sa brijanjem i masažom glave i leđa uplatim svaki treći-četvrti put jer to zna da potraje, ali eto znam koliko to košta ovde.btw genijalno mi je da nije rekao zokiju, koji je prvi spomenuo šišanje sa masažom, da je peder.inače bilo mi je smešno da nidža hipster koji kako je u međuvremenu i sam priznao više vremena dnevno provede nameštajući frizuru nego što ja na nedeljnom nivou posvetim celokupnom izgledu nešto priča, ali sam jutros pisao sa mobilnog na semaforu pa me je bk da elaboriram, bilo mi je lakše da mu kažem da je dei.nisam rekao zokiju jer se samo na tebe ložim :* no homo ofcsve ok, razajasnili smo, ne bih dalje da se nastavljam jer ću stvarno ispasti dei koji odgovara u nedogled, samo ću napisati da je generalno situacija na forumu takva da čovek više ne može ni da piše zajebantske postove, jer svi krenu da na te postove odgovoraju u 100% serial fazonu, ono, koji vam je? in b4 "odrasli smo"...Jedini fatso čovek što se sprda i na svoj i na tuđi račun, ostali svi odma' na nož :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Казао сам вам, ви ми нисте веровали, Фецо највећи зен кога је форум родио! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 :(izvini ako sam ti stao na zulj :c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Nisi, nego nedostaje mi petar, a budio sam ga ne vodom već mecima iz nerf gana Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 caos frendoviza danas ce biti potrebnajedna drogica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 rekv 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Tesko jehttps://41.media.tumblr.com/2614f3bd98dabd5c955ad11a7f5c2d67/tumblr_o3ez88FykP1qzhjh2o1_1280.jpg Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 jel ima negde da se kupe fluo boje u bočicama, u Beogradu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=x5otUXVCS6M vezba koordinacije za boksmozda nekom bude zanimljivo a mozda i ne bude Edited March 10, 2016 by Cela 2 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Opaaa, Čela Tuts, učimo zajedno 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dobrivoje Posted March 10, 2016 Popular Post Report Share Posted March 10, 2016 Nikolasi unboxing a ćela boxing CHD 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 al ovo nema veze sa ucenjem nego sa shoukejsovanjem :D Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 HAHA, sad sam bas hteo da napisem kako sam! hvala kruko!nije lose, danas sam uzeo slobodan dan jer postajem kum tj najbolji drug se zeni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 http://www.blic.rs/vesti/drustvo/odlazak-legende-umro-dragan-nikolic/j5db49p Ode Floyd... 1 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 jel ima negde da se kupe fluo boje u bočicama, u Beogradu?probaj u onoj prodavnici slikarskog materijala što je u Golvordijevoj, tamo bliže Kaleniću nego bulevaru, sa desne strane kad gledaš od bulevara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Rip Dragance Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 jel ima negde da se kupe fluo boje u bočicama, u Beogradu?probaj u onoj prodavnici slikarskog materijala što je u Golvordijevoj, tamo bliže Kaleniću nego bulevaru, sa desne strane kad gledaš od bulevara.probaćemo, to mi super blizu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Trka se ponistava! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts