Lucky Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Tesla to planira, samo što će auto da ti doveze autopilot a ne Rumun.ne znam ja, čovek je čovek, kompjuter je kompjuter! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 ja gladan, sta jesi?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 mrzi me, sici cu do frizidera da vidim sta ima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Drugaru je potreban programer koji lomi JavaScript, pa ako poznajete nekoga kome treba sljaka a da ispunjava uslove sibnite mi pm :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Drugaru je potreban programer koji lomi JavaScript, pa ako poznajete nekoga kome treba sljaka a da ispunjava uslove sibnite mi pm :)gl hf - koliko mi je poznato trenutno je to jedno od najdeficitarnijih zanimanja u "programerskoj" sferi, posebno ako lomi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Drugaru je potreban programer koji lomi JavaScript, pa ako poznajete nekoga kome treba sljaka a da ispunjava uslove sibnite mi pm :)gl hf - koliko mi je poznato trenutno je to jedno od najdeficitarnijih zanimanja u "programerskoj" sferi, posebno ako lomi.Pretpostavio sam to, al' rekoh možda neko zna nekoga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 https://www.twitch.tv/bobrosskome se ne spava, bob ross strimuje celu noć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 ahaha, sta je bre ovo, likovi koji komentarisu su prajsles:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 ahaha, sta je bre ovo, likovi koji komentarisu su prajsles:DRealno to je najbolji deo njegovih streamova :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 ahaha, sta je bre ovo, likovi koji komentarisu su prajsles:Dto niko živ više ne može ni da prati realno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 A kad zavrshi sliku lik, ceo chat pishe "GGWP" :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Kruko programmar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Pitaj šta god te interesuje, nisam baš Nikolasi level, al možda znam par forica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 vudu, ae mene ucis programiranje, resio sam da se prekvalifikujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Ne može, prestareo si! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Uzmi skini "C# Programming Language" četvrto izdanje, ta ti je ponajbolja knjiga srednjeg nivoa. Kad budeš hteo da budeš hard kor, onda "C# 5.0 Programmer's Reference"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Ne može, prestareo si!:c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Dašta, oko 9,2 MB velika 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 o/ \o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post LESkOpoz Posted February 25, 2016 Popular Post Report Share Posted February 25, 2016 Ne znam da li je trebalo ovde ili u zanimljive slike, ali ajd' sad...Dva najbolja drugara otisla na Tajland pre par dana, i ovaj jedan stavlja ovo na Fejsbuk:"Ostao mi je telefon u taksiju u gradu od oko 18 miliona stanovnika. Ludom srećom ga nadjoh, i jedina nova slika koju sam našao je ova, pretpostavljam ortak od taksiste. Pozdrav iz Bangkoka"https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-0/p296x100/943984_10156596756605444_1713800757675139177_n.jpg?oh=7d62839abbe9f00bf7a08a9dda7f8af5&oe=57271828:) 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 kad sam video tajland, očekivao sam drugačiju sliku :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shekk Posted February 25, 2016 Popular Post Report Share Posted February 25, 2016 Trebalo je da okači i "after" sliku, kad se malo picnuo za treću smenu 5 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 molim vas za nas sa jeftinijim ulaznicama? :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 ja sam mislio da će biti slika trandže, a rekao bih i šeki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 petak, petak , peetaaaaak...PETAK!P E T A K !!!!!!PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKK!!!!!!!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts