killYg0r Posted October 19, 2016 Author Report Share Posted October 19, 2016 ^to je cela prica inace pogledajte malo srednji kurs sto se tice kolika je plata u EUR, i pocetna/minimalna je 45+5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Burazer je krenuo od 60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 19, 2016 Author Report Share Posted October 19, 2016 Upao je u redak tim koji ima dodirnih tacaka sa pravim IT support-om :D FSC timovi, gde stavljaju ljude koji nisu radili nista slicno su 50 sto je ~400e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 35 minutes ago, voodoo_ said: Burazer je krenuo od 60 Ok, znaci pored kilija na jabberu uskoro i kreki??? Sta je sledece?? Probudicu se na wc solji pijan i shvatiti da je sve samo san, da ja i dalje drzim DeuS?? Novi kolega ce mi biti babo_natalle? Kreki bluberi \o/ Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 11 hours ago, corona_radiata said: Ovako... Koliko je teško zaposliti se u NCR-u? Meni bi to u ovom momentu veoma značilo jer mi je pukao film od raznoraznih poslova koje radim od 19-e, a sada imam 23. ... Dajte mi generalno neki savet za upadanje u tu kompaniju. (: Okaci neku sliku da bi mogli detaljnije da ti pomognemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrvitza Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 hehe i ja bash trazim posao i cula sam da u tom NCRu imaju bash bash dobre plate, ima li neshto za mene tamo? :PpPppPPpPPP@killYg0r poz macane ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vvlada Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Ja sam skoro poceo sa radom u NCR-u.Plata mi je oko 60 k, radi se tehnicka podrska za neki softver.Zadovoljan sam trenutno,ali mi se cini da je tenzija velika i medjuljudski odnosi da nisu bas najbolji...Koliko sam skapirao tamo se bas tesko dobija otkaz,ako nisu zadovoljni samo te prebace u drugi tim..Mnogo zavisi od ekipe ljudi sa kojima radis i kakvi su ti sefovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Za neki software, ok. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 nikity jesi li se i ti nedavno pridružio NCR familiji? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Walmart , welcome to hell division Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 (edited) :))) edit: A imao sam i intervju od sat i po za Level 2 software tim sa nekim amerom, al nisam prosao iz nepoznatog razloga, but oh well Edited October 21, 2016 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 pa razlog je sto nisi dovoljno dobar, accept it, i nauci :) - ako ti se isplati Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Kakvi advanced saveti, jel si razmisljao Igore da osnujes lifecoach agenciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 ne Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Da sam imao neki IT test i fejlovao acceptovao bih, nego nisam :D. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 znaci da nisi TA osoba! Budi najbolji sto jesi, stedi na parama, na osecanjima ne! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 7 minutes ago, f4ts0 said: znaci da nisi TA osoba! Budi najbolji sto jesi, stedi na parama, na osecanjima ne! motivational f4tso is motivational Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Ja sam pre 3-4 god, kada sam napustio KBC banku pred prelazak u Telenor, imao intervju ( cini mi se za Walmart podrsku, stvarno se ne secam vise), prosao do kraja i sve do tog usmenog intervjua sa nekom ribom iz USA koja je vodila tim, nisam ni znao koja su tacno zaduzenja na toj poziciji, i da se radi samo nocna smena(sto je i logicno, sem ako nisi debil kao sto sam ja bio). Sve je bilo super, imao sam solidno iskustvo kao podrska, a i nesto iskustva u IT (Telekom i Asseco/Pexim podrska). Nudili su platu od 70-75k RSD, ne znam koliko je to bilo evra tad. I tokom intervjua sa njom, kada sam skontao da se radi samo nocna smena, odbio sam, posto mi to tada nije odgovaralo iz nekih privatnih razloga. Posle par meseci mucenja u jednoj IT firmi kao pre sales manager, dobio priliku u jednoj firmi da ucim da programiram kao junior sa nekim osrednjim znanjem ali bez dana radnog iskustva kao dev, ucio od iskusnijih kolega, i jbg danas se ne kajem uopste sto sam odbio, iako sam na toliku platu cekao skoro godinu dana. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 59 minutes ago, sttevann said: Asseco/Pexim podrska). Pa jesi i u deus dolazio?? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Gde? :) Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Jao igore on ne zna sta je Deus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Neveruem Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Ko nije kročio u Deus, kao da nije ni postojao!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 cak sam i ja bio u deusu!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 jesi nosio svoj mx500? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts