Lucky Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 globalna nestašica, bilo u novinama jos pre pola godine ah, nisam to tad snimio - kako je krenulo više će se isplatiti da kupuješ milku od 300g sa lešnicima pa ih vadiš odatle, dok je stara zaliha milke na rafovima :) ovo za 25% lešnika na svetu da ide u nutelu mi je skroz šok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 slovenija: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234938106 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 ah, nisam to tad snimio - kako je krenulo više će se isplatiti da kupuješ milku od 300g sa lešnicima pa ih vadiš odatle, dok je stara zaliha milke na rafovima :) ovo za 25% lešnika na svetu da ide u nutelu mi je skroz šok. Već vidim vrednu HQ ekipu koja nejakim prstićima, umesto tipkanja nesuvislih tekstova, odvaja zlata vredne lešnike iz čokoladnih okova! 1 .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 (edited) dobar dan, napred rad Edited March 25, 2015 by Ћела When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted March 25, 2015 Popular Post Report Share Posted March 25, 2015 ovo za 25% lešnika na svetu da ide u nutelu mi je skroz šok. that's just nuts ! 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 opa, mozemo da pocnemo sa proizvodnjom lesnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Ja u dvorištu imam par lešnika, svake godine sakupimo 15-20 kg , zavisi od godine do godine. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 neociscen moze da se prodaje za 500din KG? :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 daj da izračunamo savke, koliko stabala daje tih 15-20kg (i da li su očišćeni) pa da vidimo šta se tu isplati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 ima moja baba dosta lesnika i oraha, fine pare uzme za njih, samo je pipav posao jako skupljati ih i cistiti...doduse ona na selu prodaje ciscene za 1000 po kg otprilike Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Kod mene mora da se uračuna i gubitak što mi ker uvek pojede, pošto izgleda obožava lešnike :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 brate, lesnici su oko 2k a orasi 1.8k! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post s0mi Posted March 26, 2015 Popular Post Report Share Posted March 26, 2015 (edited) Evo da se javim kao uberljakse, cena lesnika ove godine u veleprodaji je bila oko 14e, sto je skoro pedeset posto vise nego prethodnih, stablo u punom rodu daje izmedju 12-18kg neociscenog lesnika. Na jedan hektar zemlje se dobija oko 2000kg neociscenog, a posto je plod u proseku 55% znaci 1100kg. Troskovi odrzavanja u toku jedne godine, ako to sami radite(drugacije ce svejedno unistiti radnici) su oko 600e, tako da sami izvucite racunicu :) edit: milijardu postova kasnije Edited March 26, 2015 by Man of mayhem 3 megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Nego, sutra će da pada kiša ceo dan, najebali smo :( što, jesi od šećera pa ćeš da se istopiš, hohe, muvanje riba iz 1988 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 znam, bacam samo vrh foretj znam, samo bacam vrh fore You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 ovaj vitja plodi, nadam se da koristis zastitu, da ne postanes otac iznenada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 nutella ovamo: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234938121 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 e pa drugari ja sleteo u Peking :D odlucio sam da se okacim na wifi dok cekam da me pokupe....nachiii braaate ovde nista ne radi, ALI RUR MI RADIIII HUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEEHU :D mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 overicu "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 vica prva jutarnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 e pa drugari ja sleteo u Peking :D odlucio sam da se okacim na wifi dok cekam da me pokupe....nachiii braaate ovde nista ne radi, ALI RUR MI RADIIII HUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEEHU :D Uskoro ces shvatiti da postoji VPN za te stvari sto ne rade :) gl&hf :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Nemoj tebra :(( kasno over8 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 e pa drugari ja sleteo u Peking :D odlucio sam da se okacim na wifi dok cekam da me pokupe....nachiii braaate ovde nista ne radi, ALI RUR MI RADIIII HUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEEHU :D Oduvek me zanimalo jel furaju malo engleskog po gradu na nekim važnim tablama i tako to ili je sve ful kineski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 U Pekingu, a i u drugim vecim gradovima po Kini su apsolutno sve table s putokazima, ulicama i sl i na kineskom i na latinici. Naravno prodavnice i ostalo sto nije zvanicno ima da ima i na latinici natpis a ima i samo na kineskom. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 kul, baš me interesovalo koliko si "onesposobljen" što baš ništa potencijalno ne možeš da pročitaš i razaznaš. Ali vidim da nije tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts