Dick Warlock Posted July 30 Report Share Posted July 30 Da, ovo vec lebdi ulicama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlagsi Posted July 31 Popular Post Report Share Posted July 31 što i dalje može da se kupi novi i30 čoveče! verovatno samo na tržištima van eu... lepši je od novih hjundaija, nije suv, za 23k imaš finu veličinu auta, 7DCT automatski menjač, 150 konja i 7 god garancije. 3 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1 Report Share Posted August 1 On 7/30/2026 at 8:33 AM, dovlagsi said: baš je futurističan rekiju se dopada jer ga podseća na civica! 11 hours ago, dovlagsi said: lepši je od novih hjundaija, nije suv, za 23k imaš finu veličinu auta, 7DCT automatski menjač, 150 konja i 7 god garancije. i odličan kao auto za dilere i krijumčare, pošto te niko neće pogledati na ulici, neprimetan si i panduri ga ne primećuju, kameleon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 1 Report Share Posted August 1 Spektori voze i20! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 8 Report Share Posted August 8 https://subsidy.changanbalkans.com/landing.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8 Report Share Posted August 8 7 hours ago, manson said: https://subsidy.changanbalkans.com/landing.php pa ono, ako košta oko 30k evra, da ga spustiš na 25k nije loš izbor, nemam pojma kakav je Changan kao auto ali koliko vidim po dimenzijama i kako izgleda za 25k nije loša kupovina. ako je i sa popustom i dalje preko 30k ne bih baš rekao da je besbaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 8 Report Share Posted August 8 ima sve standardne probleme koje današnji kinezi imaju, nije neka elita od proizvoda svakako 🙂 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted August 8 Report Share Posted August 8 37590 - 5000 https://changanbalkans.com/rs/wp-content/uploads/2026/08/Cenovnik-Deepal-S07-RS.pdf 11 hours ago, manson said: https://subsidy.changanbalkans.com/landing.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9 Report Share Posted August 9 15 hours ago, Dick Warlock said: 37590 - 5000 i dalje ne mogu da se priviknem baš na nove lude cene vozila, ali 32,5k za čengan mi ne deluje baš kao idealna kupovina, šta ga znam. morao bih doduše i da ga vidim uživo, dal je više kao BYD ili više kao MG, pošto i to pravi solidnu razliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 10 Report Share Posted August 10 danas mi izađe ova slika u promo-mejlu što sam dobio od ak kompresor koliko je auto-industrija u krizi, to je neverovatno pogle bre ti ovo, kao neka vau! cena a ne moš ga gledati duže od 5 sek koliko je ružan, džaba brate Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11 Report Share Posted August 11 15 hours ago, dovlagsi said: danas mi izađe ova slika u promo-mejlu što sam dobio od ak kompresor koliko je auto-industrija u krizi, to je neverovatno pogle bre ti ovo, kao neka vau! cena a ne moš ga gledati duže od 5 sek koliko je ružan, džaba brate što je najcrnje nisam siguran da je ovo neka wow ponuda, ovaj je verovatno onaj 4x2 koji je uvek tako nešto i koštao, gde stalno daju te 2k evra popuste u akcijama koje idu svaka dva meseca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 11 Report Share Posted August 11 šta je falilo prošlom modelu? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 11 Report Share Posted August 11 vid hjundaija sto ima fine cene e a koi su to standardni problemi sto danasnji kinezi imaju ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 11 Report Share Posted August 11 4 hours ago, G!!! said: koi su to standardni problemi sto danasnji kinezi imaju ? pisah ti u onom drugom topiku, kad si pomenuo da naginješ ka kinezima: "velika je lutrija. i danas je snabdevanje delovima katastrofa, a servisna podrška veoma slaba. prepuni su gličeva a i dalje npr. ne znamo kako će izgledati oni njihovi novi, lepi enterijeri za 5 6 7 godina eksploatacije. u krajnjoj liniji, sutra može da se desi neki mega-ban na kineske automobile i uvoznik kineza se samo povuče/nestane/krene da radi neki drugi brend. a tu nam je i post-prodaja koja je trenutno problem. ja u dogledno vreme ne bih rizikovao. " 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12 Report Share Posted August 12 16 hours ago, dovlagsi said: šta je falilo prošlom modelu? pa malo je loše ostario, rekao bih da je bio veoma atraktivan i zanimljiv kad se pojavio ali sad baš deluje nekako staro, i spolja i iznutra. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 13 Report Share Posted August 13 On 8/11/2026 at 8:36 PM, dovlagsi said: pisah ti u onom drugom topiku, kad si pomenuo da naginješ ka kinezima: "velika je lutrija. i danas je snabdevanje delovima katastrofa, a servisna podrška veoma slaba. prepuni su gličeva a i dalje npr. ne znamo kako će izgledati oni njihovi novi, lepi enterijeri za 5 6 7 godina eksploatacije. u krajnjoj liniji, sutra može da se desi neki mega-ban na kineske automobile i uvoznik kineza se samo povuče/nestane/krene da radi neki drugi brend. a tu nam je i post-prodaja koja je trenutno problem. ja u dogledno vreme ne bih rizikovao. " Mislim da ce mega-ban tesko da se desi iako apsolutno razumem da deluje riskantno, kao sto su koreanci bili egzotika i to sa razlogom - ko se seca pocetka daewoo-a, i njegove propasti krajem 90ih kada su nestali kao rukom odneseni? pa su oni i dalje kod nas egoztika - sto se vidi koliko ti je potrebno da prodas polovnog koreanca npr od 10 najprodavanijih auta u UK ove godine - dva su kinezi + treci je volvo koji je danas kinez, tesko da ce da se desi ikakav mega-ban. Ok moze da se desi ww3 sa kinom i tako ti radovi, ali onda nece biti ni jednih rezervnih delova .... Desio se mega ban na evropske aute, ciji kvalitet se prepolovio, a cene udvostrucile, perfomanse nista spec, rezervni delovi su katastrofalno skupi, i u glavnom se narucuju i ceka se. VW izbacen iz US, izbacen iz Kine, lepo su ih sasekli kako izgledaju enterijeri eu autmobila posle 5 6 7 godina ? pa nikako, tesko su sranje, osim ako nisi picajzla koja sa papucama i toalet papirom seda u automobil, nemas decu, i vozikas se po ulicama u centru grada, ili si dao 100k+ za auto 🙂 ne ozbiljno, kapiram da nas mnogo toga ceka da vidimo sta ce biti sa kinezom posle 5-6-7-10 godina... ali ko ce to da ceka, prodje vreme, dok ovamo ponuda povoljnih auta iz evrope tezi nuli. Na kraju krajeva, imali smo pregrst evropskih auta koji su ispadali sranja posle 5 godina koriscenja, te ne mozemo reci da je i to bila macka u dzaku kada kupujes nov auto Za rezervne delove i logistiku sam cuo da je ranije bio problem, ali obzirom da se i u Srbiji omasovljava podrska i prodaja kineza naveliko, ne sumnjam da ce to biti na nivou temua uskoro. Na kraju BYD npr ima toliku mrezu po EU, da sa na njih da se naslonis pa ce biti ok Mislio sam da imas neke konkretne podatke o problemima mehanicke prirode, ili softverske, ili vec nesto trece konkretno, a ne ove filozofske poglede o kojima treba samo uz pivo i krompirice 😉 Sve u svemu, kineski auto nosi rizik, i pitanja tipa sta ces sa njim kada budes hteo da ga menjas, ali taj rizik nije ni blizu ono koji je bio pre 2-3-5 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 13 Report Share Posted August 13 5 hours ago, G!!! said: npr od 10 najprodavanijih auta u UK ove godine - dva su kinezi + treci je volvo koji je danas kinez, UK i Srbija nije isto. Zašto nije u Nemačkoj najprodavaniji? Zato što su u EU. A da bi nastupao kao brend u UK moraš da imaš neke garancije i ne možeš baš tako lako da nestaneš kao što može auto centar Boban sa Dorćola. 5 hours ago, G!!! said: Mislio sam da imas neke konkretne podatke o problemima mehanicke prirode, ili softverske, ili vec nesto trece konkretno, a ne ove filozofske poglede o kojima treba samo uz pivo i krompirice 😉 potraži profil na YT ili IG - bokisa_69 🙂 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 13 Report Share Posted August 13 6 minutes ago, dovlagsi said: potraži profil na YT ili IG - bokisa_69 🙂 Nešto je on razdvojio kanale ima i onaj @gangulica_69_mehanicar gde mu je to sad gde pljuje po kolima. Ali kao čovek pljuje po svima, nije ograničen na Kineze tako da nisam siguran koliko ti je to argument 🙂 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 14 Report Share Posted August 14 19 hours ago, dovlagsi said: UK i Srbija nije isto. Zašto nije u Nemačkoj najprodavaniji? Zato što su u EU. A da bi nastupao kao brend u UK moraš da imaš neke garancije i ne možeš baš tako lako da nestaneš kao što može auto centar Boban sa Dorćola. potraži profil na YT ili IG - bokisa_69 🙂 hehe pratim bokisu vec neko vreme 😄 mislio sam da pricamo o "poznatim" kinezima kod vec postojecih poznatijih autokuca, za ove ostale bih dao fazon max par k eura da se zezamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15 Report Share Posted August 15 On 8/14/2026 at 11:17 AM, G!!! said: mislio sam da pricamo o "poznatim" kinezima kod vec postojecih poznatijih autokuca, za ove ostale bih dao fazon max par k eura da se zezamo pa ima onaj neki thread kad lik kuka nakon što je imao sudar sa cheryjem (koji je da kažemo sad "proveren" kinez) kakva mu je bila agonija oko popravke i svega drugoga. doduše to sad već ima jedno godinu dana, možda su se stvari promenile na bolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31 Report Share Posted August 31 Stigla još jedna Kia koja ne znam koja je Kia Selters ... Seltos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 31 Report Share Posted August 31 bukv bi me bilo sramota da mi rentakar izda ovakav auto jer nisu imali drugi! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31 Report Share Posted August 31 ne mgou da provalim po veličini ali deluje mi je Suzuki Ignis po ovom dizajnu sa strane plus napred naravno Kia rugoba 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 31 Report Share Posted August 31 Po veličini ovo je SUV za jedan ispod Sportidža zakomplikovali su ga sad jer imaju i onaj mučeni Stonic koji je skoro iste veličine mislim Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted September 1 Report Share Posted September 1 Pa po netu ispada da je Seltos duzi 24.4 cm, siri 4.1 cm, visi 10.5, veci klirens za 2 cm i tezi bogami 300 kila (od Stonic-a). Mene ovo sad podseca na Opel i Skodu, gde imas po 3 SUV-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts