dovlagsi Posted April 17 Report Share Posted April 17 16 hours ago, Dick Warlock said: Naravno, ja sam ozbiljan covek 😘 Nisi jer gledao bi nekog Superba onda! 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 17 Report Share Posted April 17 18 hours ago, Dick Warlock said: Laki makina za proizvodnju sadrzaja 🙂🙂🙂 imam svoje mišljenje! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted April 17 Report Share Posted April 17 3 hours ago, dovlagsi said: Nisi jer gledao bi nekog Superba onda! Gledao sam. Nije zabranjeno gledati 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 18 Report Share Posted April 18 Vozim Scalu 1.0 TSI - 110KS. S obzirom da sam čovek u godinama, mene ovo odlično auto. Skoro ko njemačko. Doduše, da sam ja biro, kupio bi nešto drugo. Al ovo je sasvim solidan auto. 2 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18 Report Share Posted April 18 14 minutes ago, Santa said: Vozim Scalu 1.0 TSI - 110KS. S obzirom da sam čovek u godinama, mene ovo odlično auto. Skoro ko njemačko. Doduše, da sam ja biro, kupio bi nešto drugo. Al ovo je sasvim solidan auto. nisam siguran da sam skapirao šta im je ta scala, jel to kao neka Fabija ili nešto između Fabije i Oktavije, a opet nije Rapid? ili je to Rapid koji nema "dupe"? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 18 Report Share Posted April 18 Scala je napravljena na platformi Polo-a, veličine je otprilike Golfa (veća je od mojeg Audija A3 iz 2009). Kao i kod octavie, uzmeš platformu uslovno rečeno manjeg auta, i napraviš veću karoseriju. Jako se lepo vozi, mali potrošač, žao mi je što nije 1,5 TSi - to ide ko mećava. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18 Report Share Posted April 18 24 minutes ago, Santa said: Scala je napravljena na platformi Polo-a, veličine je otprilike Golfa (veća je od mojeg Audija A3 iz 2009). Kao i kod octavie, uzmeš platformu uslovno rečeno manjeg auta, i napraviš veću karoseriju. Jako se lepo vozi, mali potrošač, žao mi je što nije 1,5 TSi - to ide ko mećava. aha, jasno, malo "nagruvan" polo tj. kao veća Fabija u tom slučaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 18 Report Share Posted April 18 Scala je zapravo najrazumnija Škoda u ponudi. Mala platforma pa je lagana, mali potrošač, veliko osovinsko rastojanje pa ima mesta pozadi, veliki gepek i otvor gepeka, nije preskup. Malo nekako čudno izgleda, možda je to omelo da bude hit. I nije prokleti SUV. 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dick Warlock Posted April 18 Popular Post Report Share Posted April 18 (edited) 2 hours ago, Santa said: Vozim Scalu 1.0 TSI - 110KS. S obzirom da sam čovek u godinama, mene ovo odlično auto. Skoro ko njemačko. Doduše, da sam ja biro, kupio bi nešto drugo. Al ovo je sasvim solidan auto. Ozbiljno sam razmatrao bas takav, ali kad napakujem opremu (selection + odredjeni dodatni paketi + metalik) cenovno dodje u oblast Oktavije Sel koja sve ima podrazumevano, a na Skali ostane manji 3cil motor, manje prostora u kabini i gepeku, celicne felne itd. Potpuno se slazem sa Vladom da je najrazumniji skodin auto, zato sam ga i gledao. 467L gepek, prostor za zadnje putnike stvarno prostran. Al jeste da ne izgled upecatljivo. Da stvar nisu izvadili sajamski "popusti", vrv bih ga i pazario. Edited April 18 by Dick Warlock 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 18 Report Share Posted April 18 Naravno, Octavia nudi više svega, ako napakuješ Scalu sa dodatnom opremom. Dvojica kolga imaju 1,5 octavie. Potrošnja zanemarljivo veća u odnosu na 1.0. Taj 1.5 ima isključivanje 2 cilindra na cruising brzinama. KAd stisneš, solidno ubrzava. Nije baš kao 2.0 Dizel, fali malo obrtnog momenta čini mi se, ali je odličan motor. I nema 10 miliona senzora i plivajućih pički materina zamajaca koji te koštaju ko pola auta kad crknu. 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts