manson Posted April 6 Report Share Posted April 6 ovo 🙂https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/23327245/mazda-3-mps?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 6 Report Share Posted April 6 Vidis da kaze da nije za svakoga i da ne se ne zove za gluposti! 🙂 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 6 Report Share Posted April 6 ko da prodaje ferari a ne FWD mazdu sa motorom iz CX7 SUV-a 🫠 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6 Report Share Posted April 6 2 hours ago, FATA said: Vidis da kaze da nije za svakoga i da ne se ne zove za gluposti! 🙂 Onda je taman za tebe ti si ozbiljan čovek koji ne postavlja puno pitanja! 2 hours ago, FATA said: Mudro zboris! Moracu da sacekam da nesto ispliva ne vredi da se forsira. Ova mazda mi deluje lepo ali 2016g i 200k pa ko zna sta se tu krije iza coska i to me malo odbija. Mada ako je odrzavana verovatno moze jos toliko bez problema. Jel je vredi pogledati ili da ne trosim vreme? Cini mi se da ima i dosta opreme ovo sto sam bacio oko. http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21653971/mazda-3-20 200k je realno 200k, kako god okreneš pa da ga je vozio samo po pisti i održavao u redovnom servisu. gledam po automobilima koje ja vozim, kao i svi mi, imaš ti tu da se navozaš da doteraš do nekih vrednosti, recimo 100k, a ovo je onda duplo od toga 🙂 mislim, ti računaš valjda da ga voziš najmanje 50k, 100k, koliko je objektivno realno ne očekivati probleme na vozilu koje je prešlo 300k 🙂 ne mora tu samo motor da bude problem, bukvalno može i kvaka i drška i migavac i sedište 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 6 Report Share Posted April 6 Sad vec srljas Fato. Nikako dizel Hondu Nikako 200k uvoz koji god auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 6 Report Share Posted April 6 skreno si sa puta bebo 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 7 Report Share Posted April 7 On 2/21/2024 at 11:10 PM, killYg0r said: Jos godinu dana mi traje garancija! taman onda da kupiš kršteni auto neki Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 7 Report Share Posted April 7 2 hours ago, Highl1 said: taman onda da kupiš kršteni auto neki Taman da odvozam 3 godine Mazdu, i do tad ako ostanem na novom poslu da se uzme nesto pravo : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 7 Report Share Posted April 7 nešto iz IT segmenta kola? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 7 Report Share Posted April 7 Nesto sto ce imati duplo vise KS (od 121) i turbinu, to je zelja za sad! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 7 Report Share Posted April 7 Splavovi su Meka i Medina, samo nek se okrece turbina! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7 Report Share Posted April 7 znači 242 konja je IT mera za snagu automobila, dobro je znati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 8 Report Share Posted April 8 i turbina za tork Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8 Report Share Posted April 8 Ništa dovla znaš šta ti je činiti, daj nam pregled vozila sa turbinom i od preko 242 konja, koji se mogu kupiti kod nas, da znamo na šta da se fokusiramo u mesecima pred nama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 8 Report Share Posted April 8 To je plan za 2025, ako u medjuvremenu ne pocne: WW3 svetka ekonomska kriza novi virus ne pukne IT ne pukne lazno odrzavani kurs dinara ne puknem ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 8 Report Share Posted April 8 19 hours ago, Lucky said: znači 242 konja je IT mera za snagu automobila, dobro je znati! ima logike, 250ks je minimum Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8 Report Share Posted April 8 1 hour ago, Highl1 said: ima logike, 250ks je minimum kapiram samo benzin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 8 Report Share Posted April 8 Iskljucivo potrosnja vise od 10 L per KM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 8 Report Share Posted April 8 10l na KM? Pa jedino ako Tehnodrom vozis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 8 Report Share Posted April 8 Ajmo opet - minimum 10 L na 100 KM na otvorenom to je IT zahtev! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8 Report Share Posted April 8 1 hour ago, killYg0r said: Ajmo opet - minimum 10 L na 100 KM na otvorenom to je IT zahtev! ništa strašno, smart 1.0 turbo opušteno zadovoljava ovaj kriterijum! zato nemam smart 1.0 turbo nego običan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 8 Report Share Posted April 8 3 hours ago, Lucky said: kapiram samo benzin? normalno, naša priča 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 9 Report Share Posted April 9 10 hours ago, Lucky said: ništa strašno, smart 1.0 turbo opušteno zadovoljava ovaj kriterijum! zato nemam smart 1.0 turbo nego običan! Jedino što mu fali jedno 200 konja do kriterijuma! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 9 Report Share Posted April 9 11 hours ago, Highl1 said: normalno, naša priča logično, nemam amandmane! a jel samo nova, ili se važe i polovna? i ako da, do koliko godina? jel može ono godinu-dve star, ili 3-4 god, ili je to zabranjeno mora striktno nov iz salona? 3 hours ago, dovlagsi said: Jedino što mu fali jedno 200 konja do kriterijuma! sleeper smart, sa dodatnom prikolicom u kojoj je neki v8 motor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 9 Report Share Posted April 9 Ovo sledeće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts