Jump to content

Koji auto da kupim

Neptune

Recommended Posts

16 hours ago, dovlagsi said:

Odlaze automobili u staro gvožđe češće no što misliš. Ljudi kupuju te krševe po Italiji npr. bukv za jednu sezonu vožnje

ne sumnjam da si u pravu, ali onda i sam set tih krševa negde mora da završi, a ni toliko starog gvožđa nam valjda ne treba 🙂 

mada mi i dalje scenario da neko kupi nešto za jednu sezonu blesav, pa ko to radi tj. kome odgovara takav scenario?

(kad smo već na temi, pre neki dan sam se vozio u skodi koja je prešla 550.000 km :))

3 hours ago, togFU said:

evo ideja komunikacije ka mladim debilima: brt nmg više da čekam, kupujem mg!

haha, nije loše zapravo, samo kako im zavaljati priču da je britanski auto a ustvari kineski. šta sad mladi debili vole a da je na primer iz britanije?

3 hours ago, dovlagsi said:

e prvi put da čujem da je neko štelovao kilometražu na gore! 

eto, za sve postoji prvi put!

23 minutes ago, Vićsa said:

Verovatno više puta nego što misliš. Većina Škodi iz uvoza je prešla toliko, a ne cirka 180k kako piše na oglasu 😉

apsolutno, ali sam onda mozgao šta je zapravo to vozilo radilo tj. čemu je služilo. jer nije bila matora škoda, jedna od onih novijih rapida, znači hajde da kažemo 6-7-8 godina, možda i 10, znači oko 5000km mesečno (trista godine) očigledno neka ili ono wolt ili pak neki merchandiser u prodaji i to.

ovako na oko nije delovalo toliko izrabljeno za 550k, što samo potvrđuje ovu tvoju da kad vidiš super održavanu od 180k to nema veze sa životom 🙂

• 2 weeks later...

https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2023&mm=11&nav_id=2435664

Osnovna ponuda uključuje 1.5 TSI benzinac u formi blagog hibrida, i ova verzija Passata košta 39.995 evra. Međutim, ova verzija i dalje nije dostupna, pa tako na svojoj nemačkoj stranici VW nudi Business verziju koja košta 44.995 evra.

U ponudi je i 110 kW 2.0 TDI dizelaš, čija cena kreće od 48.495 evra, kao i neke luskuznije varijante, nazvane Elegance i R-Line.

• 2 weeks later...