killYg0r Posted Sunday at 04:14 PM Report Share Posted Sunday at 04:14 PM Setimo se price onog retarda sa Linkedina koji je plakao javno jer je kupio kinesko govno, slupao ga i sad ne postoje rezervni delovi da se auto popravi i pored kaska Jednostavno nije vreme za to Kao sto nije ni za EV A ko kupi kineski EV treba da ide na posmatranje : D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Sunday at 05:27 PM Report Share Posted Sunday at 05:27 PM 1 hour ago, killYg0r said: Setimo se price onog retarda sa Linkedina koji je plakao javno jer je kupio kinesko govno, slupao ga i sad ne postoje rezervni delovi da se auto popravi i pored kaska Jednostavno nije vreme za to Kao sto nije ni za EV A ko kupi kineski EV treba da ide na posmatranje : D I to je još bio Chery ako se ne varam, znači "poznat" kinez a ne neki od ovih carskih koji se pojavljuju na ulicama. Juče sam video neki model je "Commuter" a marka nešto na "A" sad sam zaboravio, bukvalno se samo spawnuju iz dana u dan, sad mi da pišemo tamo nekim rendom kinezima dali bi nam da budemo distributeri u Srbiji za neki od njih :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted Sunday at 06:13 PM Report Share Posted Sunday at 06:13 PM byd ako biras ev. eto resena dilema za lakijevo pitanje da li 40k za BYD ili neki evropski EV Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Sunday at 07:25 PM Report Share Posted Sunday at 07:25 PM 1 hour ago, f4ts0 said: byd ako biras ev. eto resena dilema za lakijevo pitanje da li 40k za BYD ili neki evropski EV nije baš pitanje bilo dal evropski EV ili byd za 40k više je bilo pitanje da li byd ili bilo koji evropski auto, pošto bih i u byd slučaju gledao samo plug-in opcije, full EV stvarno ne bih zbog svega što smo već prošli ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Monday at 08:03 AM Report Share Posted Monday at 08:03 AM 13 hours ago, f4ts0 said: byd ako biras ev. eto resena dilema BYD brend realno postoji od 2010 god kada su se džoint-venturisali sa Mercedesom, nemci su se prošle godine povukli jer kineska vlada. pumpa im se priča, a sutra može da propadne sve. ogromne pare su tu ubacene, isto tako preko noći može da ih nema. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago Opet mala promena teme - BMW X6. Sada prodjoh pored gospodje koja je sa klincem stala na ovu našu malu pijacu, tobož srdačna sa svim radnicima na tezgama. I nije ništa problematično tu bilo, nego mi je ponovo pokrenulo tok misli - ko bi kupio ovaj pola auto - pola sociološki eksperiment. Koji su to ljudi? Nećeš kupiti Seriju 5, jer ajd da kažemo jako voliš BMW pa mora nešto iz njihovog portfolija. 5 je jeftiniji, dinamičniji, ekonomičniji, lepši, a karavan je i praktičniji. Mora da bude X6 baš. Nije čak ni X5 nego X6, koji je ružniji, sporiji, unutra skučeniji, skuplji. I jako voliš npr. da za gume daš 700 evra po komadu a ne 300 ili manje. Šta ti pregori u glavi pa ti nije neprijatno da te vide u takvom autu? 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago 1 hour ago, dovlagsi said: Opet mala promena teme - BMW X6. Sada prodjoh pored gospodje koja je sa klincem stala na ovu našu malu pijacu, tobož srdačna sa svim radnicima na tezgama. I nije ništa problematično tu bilo, nego mi je ponovo pokrenulo tok misli - ko bi kupio ovaj pola auto - pola sociološki eksperiment. Koji su to ljudi? Nećeš kupiti Seriju 5, jer ajd da kažemo jako voliš BMW pa mora nešto iz njihovog portfolija. 5 je jeftiniji, dinamičniji, ekonomičniji, lepši, a karavan je i praktičniji. Mora da bude X6 baš. Nije čak ni X5 nego X6, koji je ružniji, sporiji, unutra skučeniji, skuplji. I jako voliš npr. da za gume daš 700 evra po komadu a ne 300 ili manje. Šta ti pregori u glavi pa ti nije neprijatno da te vide u takvom autu? Kapiram da gospoja ne vodi računa i ne zna sve ove stvari o kojima ti pričaš. Da si joj lepo objasnio, siguran sam da bi te poslušala. Ja mogu da joj dam savet za pijacu, ako treba. 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago Mislim da se X6 kupuje isključivo zbog statusa - realno je jedno od vozila koje izgleda najmoćnije na ulicama, bez obzira što je limuzina lepša, X5 praktičniji i slično. Ako hoćeš da se kurčiš sa BMW-om to je X6... 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Zwerko said: realno je jedno od vozila koje izgleda najmoćnije na ulicama kako kome :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago kiliju sigurno ne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 3 hours ago, Zwerko said: Mislim da se X6 kupuje isključivo zbog statusa da, ali isključivo statusa u tom istom, iščašenom stratumu društva koja se loži baš na X6. za te pare postoji toliko drugih statusnih simbola koji bolje rade. možda je ooook ako si baš mlad a došla veća kinta odnekle, jbg, loženje, to mogu da razumem. jedino gore od X6 je X4, ono, nemaš kinte za X6 koji strašno želiš, toliko da bi kupio duplo skuplji (lošiji i ružniji) izdignuti bmw 3 :))) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago On 8/10/2025 at 9:25 PM, Lucky said: nije baš pitanje bilo dal evropski EV ili byd za 40k više je bilo pitanje da li byd ili bilo koji evropski auto, pošto bih i u byd slučaju gledao samo plug-in opcije, full EV stvarno ne bih zbog svega što smo već prošli ovde. byd je samo ev. A ako je byd vs any evropski benzin/hibrid/ev, samo ce lud covek uzeti byd a ne recimo alfu 😄 Skup je byd u evropi solidno Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted 2 hours ago Popular Post Report Share Posted 2 hours ago 4 hours ago, Zwerko said: Mislim da se X6 kupuje isključivo zbog statusa - realno je jedno od vozila koje izgleda najmoćnije na ulicama, bez obzira što je limuzina lepša, X5 praktičniji i slično. Ako hoćeš da se kurčiš sa BMW-om to je X6... 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 6 hours ago, dovlagsi said: Opet mala promena teme - BMW X6. Šta ti pregori u glavi pa ti nije neprijatno da te vide u takvom autu? Trebalo ti je 20 godina da se zapitas https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/26073900/bmw-x6-m60i-xd-m-pro-carbon?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0 Bukvalno je najjaci auto na ulici, iako je ista platforma kao X5, ovde dobijes efekat izgleda za razliku od 5 gde je prakticno normalan SUV 3 hours ago, reki said: kiliju sigurno ne! Samo Pajero Sport! 4 minutes ago, togFU said: Ovi su ipak Q7 ekipa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Alo bre, necemo da se vredjamo sad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 44 minutes ago Report Share Posted 44 minutes ago 1 hour ago, f4ts0 said: byd je samo ev. A ako je byd vs any evropski benzin/hibrid/ev, samo ce lud covek uzeti byd a ne recimo alfu 😄 Skup je byd u evropi solidno https://byd-auto.rs/modeli/byd-seal-u-dm-i/ baš na ovaj model i mislim što je po meni kopija kajena (da kažemo), plug-in je, kaže lik da mu je autonomija kombinovana oko 800km (sa ovih njihovih deklarisanih 1000 sa sajta). Oko Alfe se slažem! 😛 ali istini za volju ovaj byd je 35k, neki namunjeni je 42k, a gabaritno bih rekao da je kao Stelvio kojeg nažalost nemaš ispod 55k, ako ne računamo onaj Sprint koji je na primer 45k ali opremom i motorom krš. 1 hour ago, killYg0r said: Bukvalno je najjaci auto na ulici, iako je ista platforma kao X5, ovde dobijes efekat izgleda za razliku od 5 gde je prakticno normalan SUV 4 hours ago, reki said: zaprepašćenje koliko su ovaj zadnji deo uspeli da ukake, ovaj novi X3 izgleda kao da ga nisu završili pozadi, stigli do 75% i rek'o dizajner - ne mogu više. x6 ovaj je na pola tog puta 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts