dovlagsi Posted 22 hours ago Report Share Posted 22 hours ago 11 hours ago, killYg0r said: Količina goriva potrošena u litrima od punog rezervoara 😑 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 14 hours ago Report Share Posted 14 hours ago (edited) 19 hours ago, killYg0r said: Cela VW grupacija moze da otkljucava i ima brda ekipa ljudi koji to rade, obavezno proveriti sta sve moze da se otvori Kao sto vec pisah, svaka promena zahteva i trag o tome ko ju je i kada napravio. Lepo pise i na OBD11 sajtu. Zvanican uvoznik/servis ce praviti problem, jer nisi njima platio ("neovlasteni servis"), naravno, ako otkriju...mada ne znam kako i ne bi, kad se sve vidi kad prikljuce VCDS. Verujem da u najmanju ruku ode garancija, a mozda i povezani servisi (4G, lokacija itd). Uzto, koliko ovi dobri ljudi naplacuju? Edited 14 hours ago by Dick Warlock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted 13 hours ago Report Share Posted 13 hours ago Koliko znam, kd novih Škoda je to malo jebenije, znam da nisam uspeo da nađem na Scali da mi neko otključa Smart link (AA i Carplay), moglo je samo u ovlašćenom za cca 200 i kusur evara. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago 9 hours ago, dovlagsi said: 😑 PRVO TI ODUZMI PA TI NAPLATE! 1 hour ago, Dick Warlock said: Uzto, koliko ovi dobri ljudi naplacuju? Mislim da je 50e po fuknciji i sigurno ide manje kad uzimas vise stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 11 hours ago Report Share Posted 11 hours ago 1 hour ago, killYg0r said: Mislim da je 50e po fuknciji i sigurno ide manje kad uzimas vise stvari 🥺😵💫 U redu, posao je i hoce da zarade, ali iole informisan covek mote da prodje jeftinije sa vec 3 placene funkcije. OBD11gen 3 uredjaj + pro plan + 100 kredita = 110 evra trenutno 1 hour ago, Santa said: Koliko znam, kd novih Škoda je to malo jebenije, znam da nisam uspeo da nađem na Scali da mi neko otključa Smart link (AA i Carplay), moglo je samo u ovlašćenom za cca 200 i kusur evara. Da, bukvalno do proslog meseca je i OBD11 pisao da ne mogu sve, ali sada tvrde da, ako operacija zahteva, dobijaju u letu token za SFD zaštitu koju je VW uveo pre nekog vremena 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago (edited) I stand corrected then 🙂 Mislim sad mi više ne treba, na Octaviji je omogućeno već. Edited 8 hours ago by Santa 2 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago neka utone da je lik otisao na ispovesti tacka com da napise ovo https://www.instagram.com/reel/DMazHF4taFz/ ni koment sekcija ne razocarava https://www.instagram.com/p/DMauzgSMs-f/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago "Vidit cemo kako ce taj tvoj novi Citroen izgledati nakon 15 godina" daj onaj klip gde prikazuju kako izgledaju prvi, drugi i treći kupac novog bmwa :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts