Jump to content

Koji auto da kupim

Neptune

Recommended Posts

19 hours ago, killYg0r said:

Cela VW grupacija moze da otkljucava i ima brda ekipa ljudi koji to rade, obavezno proveriti sta sve moze da se otvori 

Kao sto vec pisah, svaka promena zahteva i trag o tome ko ju je i kada napravio.  Lepo pise i na OBD11 sajtu.

Zvanican uvoznik/servis ce praviti problem, jer nisi njima platio ("neovlasteni servis"), naravno, ako otkriju...mada ne znam kako i ne bi, kad se sve vidi kad prikljuce VCDS. Verujem da u najmanju ruku ode garancija, a mozda i povezani servisi (4G, lokacija itd).

Uzto, koliko ovi dobri ljudi naplacuju?

Edited by Dick Warlock

Koliko znam, kd novih Škoda je to malo jebenije, znam da nisam uspeo da nađem na Scali da mi neko otključa Smart link (AA i Carplay), moglo je samo u ovlašćenom za cca 200 i kusur evara.

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

1 hour ago, killYg0r said:

Mislim da je 50e po fuknciji i sigurno ide manje kad uzimas vise stvari

🥺😵‍💫

U redu, posao je i hoce da zarade, ali iole informisan covek mote da prodje jeftinije sa vec 3 placene funkcije. OBD11gen 3 uredjaj + pro plan + 100 kredita = 110 evra trenutno 

1 hour ago, Santa said:

Koliko znam, kd novih Škoda je to malo jebenije, znam da nisam uspeo da nađem na Scali da mi neko otključa Smart link (AA i Carplay), moglo je samo u ovlašćenom za cca 200 i kusur evara.

Da, bukvalno do proslog meseca je i OBD11 pisao da ne mogu sve, ali sada tvrde da, ako operacija zahteva, dobijaju u letu token za SFD zaštitu koju je VW uveo pre nekog vremena 

• Like +1 1