Popular Post dovlagsi Posted Monday at 07:43 PM Popular Post Report Share Posted Monday at 07:43 PM 5 hours ago, Lucky said: kod mene u kolima senzor prikazuje da je pun sigurno dok ne dođe do jedno 2/3 i onda odjednom prikaže da je na 2/3 :)) ja odnosim pobedu sa jedinim na svetu ikada pokazivačem goriva U LITRIMA! 6 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted Monday at 08:06 PM Report Share Posted Monday at 08:06 PM (edited) Inače Nomky, table koje stižu u slection modelima sada su ovake: Fugly, ko na Renault-u 😕 Edited Monday at 08:10 PM by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Monday at 08:35 PM Report Share Posted Monday at 08:35 PM IDENTIČNO Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted Monday at 09:04 PM Report Share Posted Monday at 09:04 PM (edited) Edited Monday at 09:06 PM by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted yesterday at 04:37 AM Report Share Posted yesterday at 04:37 AM 8 hours ago, dovlagsi said: ja odnosim pobedu sa jedinim na svetu ikada pokazivačem goriva U LITRIMA! 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlagsi Posted yesterday at 05:38 AM Popular Post Report Share Posted yesterday at 05:38 AM da, to je Reno 1 3 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted yesterday at 06:16 AM Report Share Posted yesterday at 06:16 AM Jel ti veruješ da ja imam strah da okrenem ključ u bravi kola, jer mi je Meriva toliko puta stala i ostavila me da sam navukao paniku :c 1 5 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted yesterday at 08:19 AM Popular Post Report Share Posted yesterday at 08:19 AM Ne bi bilo tako sa Fijatom 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted yesterday at 09:44 AM Report Share Posted yesterday at 09:44 AM 3 hours ago, absolute said: Jel ti veruješ da ja imam strah da okrenem ključ u bravi kola, jer mi je Meriva toliko puta stala i ostavila me da sam navukao paniku :c tako je meni bilo kad sam presao sa pezoa na hondu, prosto mi je bilo cudno da auto jednostavno RADI 😄 da vidimo malo kako to izgleda ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted yesterday at 10:17 AM Report Share Posted yesterday at 10:17 AM (edited) @absolute @reki ista priča, imao sam i "ignition anxiety" od Xsare 2.0 HDI 2002.(2x anlaser, jednom pumpa u 6 meseci), posle slične gluposti pratile Pežo 307, plus sam imao i naviku da nešto uvek mora svake godine da se sređuje na trapu + reglaža vozeći Fiate i Francuze. Progledao sa Tojotom, "jednostavno radi", a otprilike trap + reglaža izgleda da ipak NE MORAJU da se rade svake godine pred tehnički, zamisli :D Edit jbg volim ove teme i rado im se vraćam :) Edited 23 hours ago by millanče 2 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 23 hours ago Report Share Posted 23 hours ago 14 hours ago, dovlagsi said: ja odnosim pobedu sa jedinim na svetu ikada pokazivačem goriva U LITRIMA! Ima to i najjači auto na planeti smart, doduše koju deceniju kasnije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago ne računa se, imaš i tradicionalni cajger levo! ovaj ima samo litražu, uz bonus variranje vrednosti od po +/- 15 lit :))) jedina sigurna varijanta je da si parkiran na ravnom i da skineš kleme sa akumulatora, da obnovi merenje :)))) 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago 7 hours ago, voodoo_ said: Ne bi bilo tako sa Fijatom Naravno da ne bi, posto te Fijat ne izda vise puta nego samo jednom. Jer izgori. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago Buuuurn :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted 15 hours ago Report Share Posted 15 hours ago Fiat radi svašta ali ne gori, pomešao si s Pežolom, vidi se da znaš samo jedno auto 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 12 hours ago, voodoo_ said: Fiat radi svašta ali ne gori, pomešao si s Pežolom, vidi se da znaš samo jedno auto ja znam i za slučaj neke goruće Insignie (nije vlajkova srećom!) tako da izgleda da ni Opel nije imun na požare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 17 minutes ago Report Share Posted 17 minutes ago automobili koji koriste DPF vole da gore Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts