reki Posted Sunday at 03:03 PM Report Share Posted Sunday at 03:03 PM sve putove, po stavkama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwerko Posted Sunday at 05:49 PM Popular Post Report Share Posted Sunday at 05:49 PM Ma gledao neke avione da pazarim... Ali da ne bude totalni off, gledao sam i kola! 2 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Sunday at 07:54 PM Report Share Posted Sunday at 07:54 PM Kapiram da ima i dosta modela gde neće da te pusti da ideš jer imaš crknutu bateriju? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Monday at 06:42 AM Report Share Posted Monday at 06:42 AM 10 hours ago, dovlagsi said: Kapiram da ima i dosta modela gde neće da te pusti da ideš jer imaš crknutu bateriju? pa logično je, ali i ne mora da bude. plug-in imaju opciju da voziš samo sus, samo elektro ili kombinovano - ako odabereš samo sus, ne znam da li se obična baterija tu nešto "pita" na bilo koji način. ono što može je da kaže "e tebra ne radi ti dobro baterija" (plus pitanje je šta kod njega znači ne radi ti dobro baterija - može da bude ona fora kao "radi" ali se prazni odmah i nema charge, da li on to detektuje kao da je skroz riknula) i onda ti voziš dalje. a ako baš ne može, opet verujem da mile može da prespoji nešto i napravi da baterija šalje signal kao da radi 🙂 hoću da kažem, svet polovnjaka sa baterijom će biti posebno "interesantan" u godinama pred nama :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted Monday at 09:18 AM Report Share Posted Monday at 09:18 AM Ja bih rekao da nije nikakav problem kad je baterija već crkla - čim probaš auto vidiš da li radi ili ne radi. Problem je ako je baterija nekako pred crkavanjem ili crkla, a onda vlasnik to skapira pa je nekako "nabudže" da može da se proda, pa onda novom vlasniku crkne posle 500km, to može biti baš pipavo sa tim hibridima. Ako je varijanta da je samo ostao bez baterije i samo troši sad dosta više kapiram da će na ovim prostorima biti top kupovina 😄 Inače kad smo kod toga videh pre neki dan u gradu bilbord reklamu za novu Škodu Superb iV (plug-in hibrid) ali ne mogu istu da nađem nigde u katalogu domaćih prodavaca 😄 mora da su samo uzeli pare za marketing 😄 Edit: Lol, ima nekoliko polovnih u oglasima, u kontekstu ove priče 🙂 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted Monday at 12:36 PM Report Share Posted Monday at 12:36 PM On 4/12/2025 at 11:19 PM, Lucky said: "Milanče" i "Djole" iz Šapca zadovoljno trljaju ruke dok planiraju uvoz ovih leševa i dalju prodaju "nov nov nov". zapravo sad kad razmislim, ako kad ti se pokvari baterija ti možeš samo da nastaviš da voziš na SUS motor bez nekih problema osim što imaš "dead weight" u vidu baterije, ovo ima da se prodaje kao alva. kako je vickast lale tesko da je prosecnom fanu bmw-a u srbiji interesantnan hibrid iz mnogo razloga 🙂a to pogotovo vazi za Sabac lal a i sav razum kaze da ako hoces hibrid kupis ga od onog ko zna da ga pravi vec 20 godina, a to je tojota, kakv mrtvi bmw kojeg vozas po servisima i sa obicnim motorima . Japanci su izmislili automobile za evropljane, samo nije in jbg nikad bilo a ni sada 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted Monday at 12:48 PM Report Share Posted Monday at 12:48 PM Znaci bio sam in jos pre 20 god kad sam vozio Suzuki Balena! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted Monday at 03:31 PM Report Share Posted Monday at 03:31 PM Tako je, Dule. Sav si moderan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Monday at 06:28 PM Report Share Posted Monday at 06:28 PM 5 hours ago, G!!! said: a i sav razum kaze da ako hoces hibrid kupis ga od onog ko zna da ga pravi vec 20 godina, a to je tojota, kakv mrtvi bmw kojeg vozas po servisima i sa obicnim motorima . Japanci su izmislili automobile za evropljane, samo nije in jbg nikad bilo a ni sada ja samo kažem da price beats everything - znači ako stvari odu u smeru da su plugin hibridi "omraženi" njihova cena će pasti i samim tim će se zavaljati nama ovde u lokalu lakše. i kakva tojota kad imaš 20 godina i napaljen si klinac (ili 25, nebitno) pa kao evo ti sine prajus :)) nego lepo ix2 sa mrtvom baterijom ako bude 5k jeftiniji nego x2 sus ima da ide kao alva. ne kažem da će to da se desi ali smer je indikativan. samo da preciziram, nisam ja rekao da je prosečnom srbinu interesantan plugin, mislim da nije, govorim o tome da mrtvi plugin može biti zanimljiv ako je dovoljno jeftiniji od SUS-a zbog gore izrečenih stvari na temu pluginova i baterija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted Monday at 10:35 PM Report Share Posted Monday at 10:35 PM (edited) Prevedeno sa lakijevskog, razmisljanje prosecnog kupca polovnjaka ostaje kakvo je i bilo. "Moze i punoletna krsina, samo da je dovoljno jeftina. Ispravnost - evo, ispravio sam tockove smotavsi volan." Edited Monday at 11:15 PM by Dick Warlock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago 7 hours ago, Dick Warlock said: Prevedeno sa lakijevskog, razmisljanje prosecnog kupca polovnjaka ostaje kakvo je i bilo. "Moze i punoletna krsina, samo da je dovoljno jeftina. Ispravnost - evo, ispravio sam tockove smotavsi volan." pa da, ne znam što se iznenađujemo 🙂 da li je standard nešto viši pa nismo baš više u fazonu uvoza opel kadet suze iz crne gore '96e, sasvim sigurno, ali i dalje postoji ogroman broj ljudi koji bi iskoristili takvu priliku. kao ono ceo plac automobila koji su bili u poplavi pa eto ih kod nas u prodaji "kao čaša". a ova priča sa el vozilima i baterijama očigledno otvara jednu potpuno novu i delimično nepoznatu kategoriju polovnjaka koji čini se nemaju baš najbolju reputaciju. ne bi me čudilo da u perspektivi budu majstori koji čak i izvade bateriju iz plug-ina i "prevežu" softver, ali hajde da ne idemo tako daleko sad u prvom trenutku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago 53 minutes ago, Lucky said: ne bi me čudilo da u perspektivi budu majstori koji čak i izvade bateriju iz plug-ina i "prevežu" softver, ali hajde da ne idemo tako daleko sad u prvom trenutku. Ne bi te cudilo? KHMMMMKHMMMDFPFILTERHMMKKHMK 🤧 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted 16 hours ago Report Share Posted 16 hours ago CAT DELETE BAT DELETE :D 2 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago 5 hours ago, Dick Warlock said: Ne bi te cudilo? KHMMMMKHMMMDFPFILTERHMMKKHMK 🤧 misliš već se događa? ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dick Warlock Posted 11 hours ago Popular Post Report Share Posted 11 hours ago 40 minutes ago, Lucky said: misliš već se događa? ! Sigurno, samo ne kod nas. 4 hours ago, millanče said: CAT DELETE BAT DELETE 😄 U pravu si. Evo nesto ontopic Odobrava li RuR? 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 11 hours ago Report Share Posted 11 hours ago službeni auto najbolji auto! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago Nece da da sluzba, pa moram sam! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago TDI ili TSI? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago TSI 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago Ovo izlazi na guglu kad ukusa default car : DDDD SALIM SE, cestitke i svaka cast sto nije traktor motor. Skroz nov je? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 26 minutes ago, killYg0r said: Skroz nov je? Pa kako drugacije? 🙂🙂🙂 27 minutes ago, killYg0r said: Ovo izlazi na guglu kad ukusa default car : DDDD Velika istina. Poprilicno klasican dizajn, rekli bi i dosadan, ali kad ga pogledas posle 10-15 godina, isto je dopadljiv (pogledati oktavije 2 i 3 danas). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Ovih dana bas bacam oko na Oktavije RS ali me te iste oci uvek vuku ka Japancima 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts