Lucky Posted Sunday at 08:12 AM Report Share Posted Sunday at 08:12 AM 12 hours ago, Zwerko said: I was today years old kad sam shvatio da postoji Suzuki Corolla 🙂 ne bi me generalno iznenadilo da postoji, kroz godine sam saznao da svašta tako ima, kao na primer Samsung vozila u Koreji koja su zapravo Reno, ali me više zanima kojom šemom je taksista to uvezao jer se verovatno prodaje samo u istočnoj Aziji negde. a kad smo tu, već godinama unazad suzuki nije vlasnik suzuki.rs domena, šta li je tu priča 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted Sunday at 09:29 AM Report Share Posted Sunday at 09:29 AM 19 hours ago, killYg0r said: Vozio sam pre neki bas Korolu. Ovo je bukvalno smece od vozila za ljude kojima skroz nije bitno sta voze ni kako izgleda ni koji je kvalitet bilo cega :C Moze li siri opis sta manjka trenutnoj Koroli? 14 hours ago, Lucky said: Opel je odavno otišao u tri lepe sa kvalitetom (neki bi rekli nikad ga nije ni imao), tako da mislim da ne valja gledati nijedan opel model. Nisam ni razmatrao Opel, no hvala za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted Sunday at 09:54 AM Report Share Posted Sunday at 09:54 AM i ja gledam jer lucky pronasao shamana pa pise opel korola. Sto ti tojota korola ne odgovara, pa ono je bas bas perfektan auto (sestra ima sedan verzija) ono je preljepost po svemu mislim osim niskog volana (meni je ok pozicija volana) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted Sunday at 10:52 AM Report Share Posted Sunday at 10:52 AM ali me više zanima kojom šemom je taksista to uvezao jer se verovatno prodaje samo u istočnoj Aziji negde. a kad smo tu, već godinama unazad suzuki nije vlasnik suzuki.rs domena, šta li je tu priča Ali ovo je regularan model za Evropu :) doduše ja sam auto video u Zagrebu, njihov taksista vozi, kod njih se uredno prodaje https://www.suzuki.hr/automobili/swace/E sad što ga nema kod nas ne znam, možda nisu platili domen! 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Sunday at 11:24 AM Report Share Posted Sunday at 11:24 AM suzuki i tojota dele najmanje 5 aktuelnih modela u lajnapu. valjda japanci tako rade, jači pomaže slabijeg! 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Sunday at 05:31 PM Report Share Posted Sunday at 05:31 PM 8 hours ago, Dick Warlock said: Nisam ni razmatrao Opel, no hvala za info 7 hours ago, f4ts0 said: i ja gledam jer lucky pronasao shamana pa pise opel korola. joj čuj mene jafu plazmu, čitam korsa 😞 6 hours ago, Zwerko said: Ali ovo je regularan model za Evropu 🙂 doduše ja sam auto video u Zagrebu, njihov taksista vozi, kod njih se uredno prodaje https://www.suzuki.hr/automobili/swace/ Tojota plaća lokalnom Suzukiju fee da ne uvozi ovo da im ne krade posao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted Monday at 03:18 AM Report Share Posted Monday at 03:18 AM 17 hours ago, Dick Warlock said: Moze li siri opis sta manjka trenutnoj Koroli? Minusi: smece materijali, skucenost i osecaj u voznji je verovatno kao da jebes ribu koja je 1/10 i kazes da ti je super sto si jebao. Plusevi: traje, ide i trosi smesno goriva. Nadam se da sam odgovorio na tvoje pitanje! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 09:58 AM Report Share Posted yesterday at 09:58 AM Krenule su "sajamske" ponude. Prvo naravno najbolji brend automobila na planeti: Mazda CX-30 140 KS Prime - Line OD 25.990 evra Sada sa 6 godina garancije* Ponuda uključuje: Metalik boju, automatsko zaključavanje, kožni upravljač podesiv po visini i dubini, putni računar, LED prednja svetla, zadnji parking senzori, centralno daljinsko zaključavanje, prednji i bočni vazdušni jastuci za vozača i suvozača, kamera za vožnju unazad, sistem nadzora mrtvih uglova (BSM) sa upozorenjem na bočni saobraćaj pozadi (RCTA), protivprovalni alarm, tempomat, audio-sistem (AM/FM/DAB+) sa 6 zvučnika i USB-C, Bluetooth povezivost, digitalni DAB+ radio, Mazdin Connect sa 10" displejom u boji, navigacioni sistem, head-up displej (projekcijski), bežični Apple Carplay i Android Auto i još mnogo toga. Onda najgori brend automobila na planeti: Puma Titanium – 1.0 EcoBoost mHEV 125ks, M6 Akcijska cena 21.990€ LED prednja i zadnja svetla Kamera za vožnju unazad 12" ekran osetljiv na dodir sa navigacijom 12,8" digitalna kontrolna tabla vozača Zatamnjena stakla Wireless povezivanje mobilnog uređaja Aluminijumski naplatci Pa onda bolji od najboljeg brend automobila: Novi Renault Austral sa zalihe uz specijalne pogodnosti zimski bonus 2.000 € uključen u cenu na cenovniku 6 godina garancije /100.000 km 0% kamate do 10.000 € do 36 meseci ili fiksna kamatna stopa 3,99% u € do 60 meseci dodatni bonus 300 € za vozila sa zalihe nije uključen u cenu na cenovniku Qashqai deluje da nema baš neke spec popuste: Pa malo Mercedesa za IT-jevce: Mercedes-Benz C 180 Star Edition Model: C 180 Pogon: Benzin (mild hybrid) / 1496 ccm / 170 KS / Automatski 9-stepeni menjač Potrošnja: 6.2 - 7.0 L /100 km Točkovi: Aluminijumski naplatci 18’’ Cena: 53.355,00 € Ušteda: 8.183,56 € Cena sa specijalnim popustom: 45.171,44 € Mercedes-Benz GLA 180 Star Edition Model: GLA 180 Pogon: Benzin (mild hybrid) / 1332 ccm / 136 KS / 7G-TRONIC Automatski 7-stepeni menjač Točkovi: Aluminijumski naplatci 18" Cena: 53.695,20 € Ušteda: 7.798,31 € Cena sa specijalnim popustom: 45.896,89 € Mercedes-Benz GLC 220 d 4M Star Edition Model: GLC 220 d 4M Pogon: Dizel (mild hybrid) / 1993 ccm / 197 KS / 9G-TRONIC Automatski 9-stepeni Točkovi: Aluminijumski naplatci 19" Cena: 72.873,29 € Ušteda: 6.570,60 € Cena sa specijalnim popustom: 66.302,69 € Pa malo Audija: Q3 Sportback Admired 35 TFSI S tronic Cena: 54.779 € Paket uštede: 9.634 € Cena sa paketom uštede: 45.145 € Q7 PI S line 50 TDI quattro Tiptronic Dizel / 3.0 l / 210 kW (286 KS) / Tiptronic 8 brzina Cena: 100.768 € Paket uštede: 10.868 € Cena sa paketom uštede: 89.900 € A5 advanced 35 TFSI S-tronic Benzin / 2.0 l / 110 kW (150 KS) / S-tronic 7 brzina Cena: 51.269 € Paket uštede: 4.369 € Cena sa paketom uštede: 46.900 € I malo BMW: BMW 116 po posebnoj ceni od 29.990 € BMW X4 xDrive 20d po posebnoj ceni od 63.900 € Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted yesterday at 01:09 PM Report Share Posted yesterday at 01:09 PM 3 hours ago, Lucky said: Krenule su "sajamske" ponude. Qashqai deluje da nema baš neke spec popuste: Ovo je bukvalno ista ponuda kao i pre dva meseca 😄 S tim da sam ja i kupio auto tada baš zato što su mi i rekli da neće biti nekih specijalnih sajamskih ponuda - prosto većina sajmova po Evropi (oni koji su pretekli) nisu prodajne nego izložbene prirode, naš je jedan od retkih gde je fokus na prodaji, pa samim tim i proizvođači imaju manje želje da daju neke ludilo akcije, ovo je verovatno u sklopu onog što su i inače planirali u nekim akcijama. Slična je priča i za Austral, ovo ostalo ne znam koliko su bolje ponude jer nisam pratio cene. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 02:12 PM Report Share Posted yesterday at 02:12 PM pa da, čim su oni sad već izbacili "sajamske" ponude evidentno je da neće biti ništa spec za sam sajam i da generalno hoće prvi da krenu sa ovim da im "ne pobegnu" neki kupci i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted yesterday at 02:33 PM Report Share Posted yesterday at 02:33 PM 4 hours ago, Lucky said: Q7 PI S line 50 TDI quattro Tiptronic Dizel / 3.0 l / 210 kW (286 KS) / Tiptronic 8 brzina Cena: 100.768 € Paket uštede: 10.868 € Cena sa paketom uštede: 89.900 € Opa, ima i za mene nešto! Sreća pa mi ne treba! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted yesterday at 05:16 PM Report Share Posted yesterday at 05:16 PM Samo 3.0 TDI bajo moj! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 23 hours ago Report Share Posted 23 hours ago Nesalomivo! Od hibridne tehnologije ima samo akumulator 💪 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted 23 hours ago Popular Post Report Share Posted 23 hours ago 8 hours ago, Lucky said: Q7 PI S line 50 TDI quattro Tiptronic Dizel / 3.0 l / 210 kW (286 KS) / Tiptronic 8 brzina Cena: 100.768 € Paket uštede: 10.868 € Cena sa paketom uštede: 89.900 € 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts