Lucky Posted Sunday at 08:12 AM Report Share Posted Sunday at 08:12 AM 12 hours ago, Zwerko said: I was today years old kad sam shvatio da postoji Suzuki Corolla 🙂 ne bi me generalno iznenadilo da postoji, kroz godine sam saznao da svašta tako ima, kao na primer Samsung vozila u Koreji koja su zapravo Reno, ali me više zanima kojom šemom je taksista to uvezao jer se verovatno prodaje samo u istočnoj Aziji negde. a kad smo tu, već godinama unazad suzuki nije vlasnik suzuki.rs domena, šta li je tu priča 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted Sunday at 09:29 AM Report Share Posted Sunday at 09:29 AM 19 hours ago, killYg0r said: Vozio sam pre neki bas Korolu. Ovo je bukvalno smece od vozila za ljude kojima skroz nije bitno sta voze ni kako izgleda ni koji je kvalitet bilo cega :C Moze li siri opis sta manjka trenutnoj Koroli? 14 hours ago, Lucky said: Opel je odavno otišao u tri lepe sa kvalitetom (neki bi rekli nikad ga nije ni imao), tako da mislim da ne valja gledati nijedan opel model. Nisam ni razmatrao Opel, no hvala za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted Sunday at 09:54 AM Report Share Posted Sunday at 09:54 AM i ja gledam jer lucky pronasao shamana pa pise opel korola. Sto ti tojota korola ne odgovara, pa ono je bas bas perfektan auto (sestra ima sedan verzija) ono je preljepost po svemu mislim osim niskog volana (meni je ok pozicija volana) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted Sunday at 10:52 AM Report Share Posted Sunday at 10:52 AM ali me više zanima kojom šemom je taksista to uvezao jer se verovatno prodaje samo u istočnoj Aziji negde. a kad smo tu, već godinama unazad suzuki nije vlasnik suzuki.rs domena, šta li je tu priča Ali ovo je regularan model za Evropu :) doduše ja sam auto video u Zagrebu, njihov taksista vozi, kod njih se uredno prodaje https://www.suzuki.hr/automobili/swace/E sad što ga nema kod nas ne znam, možda nisu platili domen! 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Sunday at 11:24 AM Report Share Posted Sunday at 11:24 AM suzuki i tojota dele najmanje 5 aktuelnih modela u lajnapu. valjda japanci tako rade, jači pomaže slabijeg! 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Sunday at 05:31 PM Report Share Posted Sunday at 05:31 PM 8 hours ago, Dick Warlock said: Nisam ni razmatrao Opel, no hvala za info 7 hours ago, f4ts0 said: i ja gledam jer lucky pronasao shamana pa pise opel korola. joj čuj mene jafu plazmu, čitam korsa 😞 6 hours ago, Zwerko said: Ali ovo je regularan model za Evropu 🙂 doduše ja sam auto video u Zagrebu, njihov taksista vozi, kod njih se uredno prodaje https://www.suzuki.hr/automobili/swace/ Tojota plaća lokalnom Suzukiju fee da ne uvozi ovo da im ne krade posao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted Monday at 03:18 AM Report Share Posted Monday at 03:18 AM 17 hours ago, Dick Warlock said: Moze li siri opis sta manjka trenutnoj Koroli? Minusi: smece materijali, skucenost i osecaj u voznji je verovatno kao da jebes ribu koja je 1/10 i kazes da ti je super sto si jebao. Plusevi: traje, ide i trosi smesno goriva. Nadam se da sam odgovorio na tvoje pitanje! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts