Lucky Posted Sunday at 07:32 AM Report Share Posted Sunday at 07:32 AM zanimljiva je i cela trampa pre ove prodaje - šta li mu je dao u kompenz za 25 toi toi wca? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Tuesday at 09:12 PM Report Share Posted Tuesday at 09:12 PM Evo za fanove minija! Prvi ikada MINI Aceman dostupan je u MINI prodajnim centrima, kao i u The BMW Store-u (Galerija Beograd), a njegova cena kreće od 39.310 evra. Pored njega, ljubiteljima MINI modela su na raspolaganju i ostali modeli iz MINI porodice: · New All-Electric MINI Cooper (cena kreće od): 36.900€, · All-New MINI Cooper 3 door (cena kreće od): 30.790€, · All-New MINI Cooper 5 door (cena kreće od): 31.990€, · New MINI Countryman (cena kreće od): 37.200€, · New MINI All-Electric Countryman (cena kreće od): 50.900€, · All New MINI Cabrio (cena kreće od): 34.790€. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago Ajde ovde da se posavetujem. Dojadilo mi da skoro svaki put kad dodjem u Srb (u proseku 3 puta godisnje) dajem po fazon 500 evra na rentacar. Pa se razmisljam dogodine da uzmem neki manji auto da mi stoji tamo kad dodjem. Eventualno sestra ili neko od drugara nekad da ga upali i provoza da bas ne zariba nacisto. Mada sestra nije vozila otkad je polozila:D. Da li sad uopste moze covek da nadje nesto normalno do 5k evra recimo? Fazon je sto ne bih bas da bude neki krs fazon Golf 2 iz '87, ipak bi da mogu njime da odem na planinu, do mora tipa CG ili Grcka, znaci mora da ima klimu i neki komfor ipak, da nije bas kanta. A to nesto sumnjam da moze da se nadje bez 10k evra sa danasnjim cenama polovnjaka, evo i u Nemackoj cak. Sta mislite, da li ima smisla tako nesto, s obzirom da narednih 5 godina sigurno planiram da budem u DE, to je znaci 15ak dolazaka i 7500 evra samo na rentacar ako se tako gleda. Mada opet i sa autom bih imao trosak i cimanje oko registracije i tehnickog, pa servise itd, jebem li ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/23954701/suzuki-baleno?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 nema ne čemu. 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 17 hours ago Report Share Posted 17 hours ago Ahaha, prva ljubav zaborava nema! Ajde videcu malo po oglasima i ovde i tamo sledece godine pa cu razmisliti. A mozda i @f4ts0 resi da mi ustupi Getza na koriscenje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 17 hours ago Report Share Posted 17 hours ago 1 hour ago, Dule_smor said: Ajde ovde da se posavetujem. Dojadilo mi da skoro svaki put kad dodjem u Srb (u proseku 3 puta godisnje) dajem po fazon 500 evra na rentacar. Pa se razmisljam dogodine da uzmem neki manji auto da mi stoji tamo kad dodjem. Eventualno sestra ili neko od drugara nekad da ga upali i provoza da bas ne zariba nacisto. Mada sestra nije vozila otkad je polozila:D. Da li sad uopste moze covek da nadje nesto normalno do 5k evra recimo? Fazon je sto ne bih bas da bude neki krs fazon Golf 2 iz '87, ipak bi da mogu njime da odem na planinu, do mora tipa CG ili Grcka, znaci mora da ima klimu i neki komfor ipak, da nije bas kanta. A to nesto sumnjam da moze da se nadje bez 10k evra sa danasnjim cenama polovnjaka, evo i u Nemackoj cak. Sta mislite, da li ima smisla tako nesto, s obzirom da narednih 5 godina sigurno planiram da budem u DE, to je znaci 15ak dolazaka i 7500 evra samo na rentacar ako se tako gleda. Mada opet i sa autom bih imao trosak i cimanje oko registracije i tehnickog, pa servise itd, jebem li ga. Jeste cifra ali ja stavljam glas da je mnogo lakse da i dalje uzima rent kad dodjes. Nema vise normalnog auta bez 5-6k a to su vozila na nivou od 3-4k do pre par godina. Znaci lesina 10 + godina stara koja ce samo da radi a u rentu dobijes nov auto za koji ne razmisljas nista. 1 hour ago, manson said: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/23954701/suzuki-baleno?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 nema ne čemu. 😄 Jel to tvoj auto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted 17 hours ago Popular Post Report Share Posted 17 hours ago 1 hour ago, Dule_smor said: Ajde ovde da se posavetujem. Dojadilo mi da skoro svaki put kad dodjem u Srb (u proseku 3 puta godisnje) dajem po fazon 500 evra na rentacar. Pa se razmisljam dogodine da uzmem neki manji auto da mi stoji tamo kad dodjem. Eventualno sestra ili neko od drugara nekad da ga upali i provoza da bas ne zariba nacisto. Mada sestra nije vozila otkad je polozila:D. Da li sad uopste moze covek da nadje nesto normalno do 5k evra recimo? Fazon je sto ne bih bas da bude neki krs fazon Golf 2 iz '87, ipak bi da mogu njime da odem na planinu, do mora tipa CG ili Grcka, znaci mora da ima klimu i neki komfor ipak, da nije bas kanta. A to nesto sumnjam da moze da se nadje bez 10k evra sa danasnjim cenama polovnjaka, evo i u Nemackoj cak. Sta mislite, da li ima smisla tako nesto, s obzirom da narednih 5 godina sigurno planiram da budem u DE, to je znaci 15ak dolazaka i 7500 evra samo na rentacar ako se tako gleda. Mada opet i sa autom bih imao trosak i cimanje oko registracije i tehnickog, pa servise itd, jebem li ga. panda sa all season gumama 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 17 hours ago Report Share Posted 17 hours ago 1 minute ago, killYg0r said: Jel to tvoj auto? Nije, nego je Dule vozio Balena dok je živeo ovde, pa zato, šega 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 17 hours ago Report Share Posted 17 hours ago Pa definitivno je sprdnja da ova klotara bele boje kosta 10k : D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 16 hours ago Report Share Posted 16 hours ago 6 minutes ago, killYg0r said: Jeste cifra ali ja stavljam glas da je mnogo lakse da i dalje uzima rent kad dodjes. Nema vise normalnog auta bez 5-6k a to su vozila na nivou od 3-4k do pre par godina. Znaci lesina 10 + godina stara koja ce samo da radi a u rentu dobijes nov auto za koji ne razmisljas nista. U pravu si verovatno...jedino ako sestri bude bas trebao neki auto ako promeni posao pa onda da joj uzmem nesto mozda sto bih i ja mogao da koristim, ali sumjam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 16 hours ago Report Share Posted 16 hours ago Ili joj doteraj svog Audija, a ti uzmeš novog 2021. godište 😄 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 16 hours ago Report Share Posted 16 hours ago Mislim da ti ekonomski nema nikako logike. Aj da kažemo da nađeš neki "dobar" auto za 5.000 evra, što je već dosta upitno. Registracija ti je minimum oko 300 evra godišnje, za 5 godina ćeš potrošiti 1500 evra najmanje. Plus za pet godina mora da rikne akumulator, moraš par puta da uradiš nekakav servis i to sve pod uslovom da ne postoji nikakav drugi problem na polovnom automobilu starom 10+ godina, vrlo lako si na tih 7500 evra koje si pomenuo za rent-a-car. A kad rentiraš auto dođeš, sačeka te na aerodromu, nov auto, ne razmišljaš da li ima zimske gume, da li je crkao akumulator od stajanja, da li je rađen mali servis i kada... Tvoja ideja bi imala smisla ako bi sestri ili nekom drugom poznaniku trebala kola, pa ih ti kupiš uz dogovor da taj neko plaća registraciju i održavanje i koristi ih normalno, a ti ih koristiš to vreme kad dolaziš, realno bi bila win-win situacija, ali treba da postoje takve potrebe i da je taj neko ko koristi auto dovoljno odgovoran da ga normalno održava. U suprotnom mislim da se nikako ne isplati. 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted 16 hours ago Popular Post Report Share Posted 16 hours ago Ja bih dolazio jednom godišnje, ali rentanim Majbahom sa dojče tablama! 2 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted 16 hours ago Popular Post Report Share Posted 16 hours ago Ja sam do skora imao dvoja kola, pa kad dođe rodbina iz inostranstva, dam im jedan. Jbg, u nekom momentu sam zaključio da mi je preveliki trošak da imam kola viška, pa sam se jednih ratosiljao. Druga su sama riknula, tako da sam skroz u plusu 😄 1 6 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted 16 hours ago Popular Post Report Share Posted 16 hours ago gec nije na nivou doktora iz nemacke. Mozes i ruromobil da uzmes 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted 15 hours ago Popular Post Report Share Posted 15 hours ago kupis vudu-u pravi auto (hondu civic) i njemu das da je odrzava (a posto se honda ne kvari nema troskova) win-win samo mu ne das da stavlja gume koje on hoce 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 15 hours ago Report Share Posted 15 hours ago Rece Reki i zaglavi se u prvom snegu sa all season gumama na civicu :DDD 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted 15 hours ago Popular Post Report Share Posted 15 hours ago KRIV SAM STO SAM DAVAO (sto sam slusao savete IZVESNIH) 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted 14 hours ago Popular Post Report Share Posted 14 hours ago Mirijevo juče i danas bukvalno izgleda ovako gde god ne idu autobusi a s Pandom prolazim svuda (napred Fulda Multicontrol, nazad Barum Quartaris) jer obaveze ne smeju da stanu, stvarno ne znam šta je problem s Hondom, ili su ti uvalili divčo gume 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 14 hours ago Report Share Posted 14 hours ago 4 hours ago, Dule_smor said: Ajde ovde da se posavetujem. Dojadilo mi da skoro svaki put kad dodjem u Srb (u proseku 3 puta godisnje) dajem po fazon 500 evra na rentacar. Pa se razmisljam dogodine da uzmem neki manji auto da mi stoji tamo kad dodjem. Eventualno sestra ili neko od drugara nekad da ga upali i provoza da bas ne zariba nacisto. Mada sestra nije vozila otkad je polozila:D. Da li sad uopste moze covek da nadje nesto normalno do 5k evra recimo? Fazon je sto ne bih bas da bude neki krs fazon Golf 2 iz '87, ipak bi da mogu njime da odem na planinu, do mora tipa CG ili Grcka, znaci mora da ima klimu i neki komfor ipak, da nije bas kanta. A to nesto sumnjam da moze da se nadje bez 10k evra sa danasnjim cenama polovnjaka, evo i u Nemackoj cak. Sta mislite, da li ima smisla tako nesto, s obzirom da narednih 5 godina sigurno planiram da budem u DE, to je znaci 15ak dolazaka i 7500 evra samo na rentacar ako se tako gleda. Mada opet i sa autom bih imao trosak i cimanje oko registracije i tehnickog, pa servise itd, jebem li ga. ne razumem što ne bi uzeo auto u njemačke? ne ulazim u isplativost vs rentiranje, nego prosto gledam valjda tamo možeš naći i jeftiniji i bolji auto nego ovde? 5 minutes ago, voodoo_ said: a s Pandom prolazim svuda (napred Fulda Multicontrol, nazad Barum Quartaris) jer obaveze ne smeju da stanu, stvarno ne znam šta je problem s Hondom, ili su ti uvalili divčo gume ne znam za civic, ali accord bez problema cepa po snegu ovih dana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted 13 hours ago Report Share Posted 13 hours ago 24 minutes ago, voodoo_ said: napred Fulda Multicontrol, nazad Barum Quartaris 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted 13 hours ago Report Share Posted 13 hours ago Koji propis sam sad prekršio? 😄 Nisam baš smeo da se igram sa all season Tigrom iako je "drugi auto" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 11 hours ago Report Share Posted 11 hours ago (edited) 2 hours ago, voodoo_ said: Mirijevo juče i danas bukvalno izgleda ovako gde god ne idu autobusi a s Pandom prolazim svuda (napred Fulda Multicontrol, nazad Barum Quartaris) jer obaveze ne smeju da stanu, stvarno ne znam šta je problem s Hondom, ili su ti uvalili divčo gume ne znam ni ja, mada mislim da bi po ovome i ja mogao, ali tad kad sam krenuo sa posla je buvkalno tek napadalo onako sveze, i imao sam opciju da izadjem na glavni put nizbrdo gde bih verovatno zavrsio na sred ulice (a nepregledno je), i da probam okolo uz uzbrdicu a tu nije htelo (nisam drkao gas kao divljak, jednostavno sam isao unazad :D) a gume su hankook kinergy 4s2 (kupljene nove ove godine) Edited 11 hours ago by reki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 11 hours ago Report Share Posted 11 hours ago jednom me u'vatio sneg nespremnog kao putare i to "kad mu vreme nije", tipa ono neki novembar čak nije ni bilo hladno i krene da pada u sred noći, malo palo snega, čak nije ni puno nego samo onako osnovni mali sloj, nisam bio zamenio gume ofc i sećam se da nisam uspeo uz Admirala Geprata da se popnem, krene uzbrdo i posle 20 metara samo na nazad 😞 morao sam da smišljam put da bude što ravnije do kuće. ali uz zimske nema problema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago Ja vozim od 1996., kad sam napunio 18. godina. Do neke 2010-11 nisam ni znao da postoje zimske gume 😄 Jeste bilo malo problemčića povremeno, al sa laganom vožnjom sve se to da srediti :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts