Jump to content

Koji auto da kupim

Neptune

Recommended Posts

image.png

TOYOTA LAND CRUISER J250 FIRST EDITION - LIMITIRANA SERIJA NA SVEGA 3.000 PRIMERAKA - VOZILA SU NA STANJU I ČEKAJU SVOJ PRVOG VLASNIKA!

*** SVIH 3.000 VOZILA JE VEĆ PRODATO - SVEGA 30 VOZILA JE ODVOJENO ZA JADRANSKI REGION ***

*** 2 VOZILA NA STANJU - JEDNO U ''BITONE SAND (PESAK)'' BOJI I DRUGO U ''BITONE SMOKY BLUE'' BOJI ***

*** FABRIČKA GARANCIJA 10 GODINA ILI 200.000km - ŠTE PRE DOSPE ***

- BITONE SAND - 109.990 evra
- SMOKY BLUE - 109.990 evra

pa ko želi! 🙂

ovo je odličan momenat isto:

*** SAJT POLOVNIAUTOMOBILI.COM NAŽALOST NEMA MOGUĆNOST DA NA OGLAS POSTAVITE VIŠE OD 50 FOTOGRAFIJA, A TO APSOLUTNO NIJE DOVOLJNO DA SE PRIKAŽE OVAKAV AUTOMOBIL. 

• Haha (+1) 2

a baš ako nemate para za to, SWM motors stigao je u Srbiju!

Predstavljeni su modeli kompanije SWM - G01F i G03F, koji su sada dostupni i na našem tržištu.   Pristupačna cena, moderan italijanski dizajn i napredna tehnologija glavne su odlike ovih novih SUV vozila. SWM, sa svojim regionalnim operativnim centrom u Srbiji, nastoji da kupcima na Balkanu približi kvalitetna i pristupačna vozila, uz poseban fokus na vrhunske usluge prodaje i postprodaje.

SWM G03F, najpovoljniji u njihovom portfoliju, ali i među konkurencijom, sa cenom od 18 000€, idealan je sedmosed za putovanja i velike porodice.

Drugi izloženi automobil bio je SWM G01F nešto skuplji, atraktivniji i veći model sa sedmostepenim DCT menjačem. Takođe, ovaj auto ima pristupačniju cenu od konkurenata u svom segmentu, koja iznosi 26 000€. 

SWM, kao deo Shineray Group-a, jednog od vodećih proizvođača automobila u Kini, uvodi četiri potpuno nova modela na srpsko tržište, pružajući vozačima potpuno novo iskustvo vožnje. Pored predstavljenih modela na našem tržištu pojaviće se još i SWM G01 i SWM G05 PRO.

Ako neko ne zna, to su oni kinezi što su model nazvali GOLF al' "hakerski" kao G01F 🙂

image.png

5 hours ago, dovlagsi said:

joj grozno, mislim ok ovaj skuplji je lepši ali opet... nepoznati kinez za 26k i motorom od 140 konja

stvarno ne znam što bi neko kupio nepoznatog kineza umesto eto recimo KN 🙂 tj. KIA, šta god mislili ipak je sad već proveren brend sa 7 godina garancije. 

ono ko kupi ovo treba da ga pita neko - a što brate? 🙂

Ne znam kako si došao do te računice da je isto Kia i na primer ovaj Go1F od 26k evra - kad uporedis opremu Kia dodje ~10k više. Mislim i dalje je suludo dati tolike pare na nepoznatog kineza, ali jeste značajno jeftiniji.

• Downvote (-1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

18 minutes ago, Zwerko said:

Ne znam kako si došao do te računice da je isto Kia i na primer ovaj Go1F od 26k evra - kad uporedis opremu Kia dodje ~10k više. Mislim i dalje je suludo dati tolike pare na nepoznatog kineza, ali jeste značajno jeftiniji.

nisam gledao baš opremu, jer ne znam šta tačno koji sadrži ali sportage "kreće" od 25k ili tako nešto? ima valjda volan za te pare? 🙂

E jebiga sad kad treba da objašnjavamo "kreće od"... Prvo to je sa manuelnim menjačem, ovo je automatik. Drugo ovo sranje ima panoramu, kožna sedišta, 18" felne, kamere, bezbednosne sisteme. Bukvalno mislim da mu u odnosu na Kiu od 36k fali samo adaptivni tempomat i malo je slabiji motor ali ima neke stvari koje ta Kia nema, tipa panorama. Razlika dodje skoro tačno 10k.

Naravno ovde ne uzimamo u obzir da nemamo pojma šta to i kako u kinezu radi, kakva je pouzdanost i slično. Verovatno ne postoji nijedan normalan review ovog automobila itd, itd. Samo cenovno, na papiru, je značajno jeftiniji.

• Downvote (-1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

7 hours ago, dovlagsi said:

joj grozno, mislim ok ovaj skuplji je lepši ali opet... nepoznati kinez za 26k i motorom od 140 konja
(vredi napomenuti da je ovaj model u Kini u nekoliko verzija od 13 do 18k dolara)

1111.thumb.jpg.cc0311fc0ca0bbc24eaaa97b63b480f6.jpg

pazi, zamisli ovo u nekoj lepšoj boji i dodaj mitsubishi znak -> vrh dizajn! 😄

Doduše dizajn iz 2014. fazon, ali opet lepši bi bio od 80% sranja današnjih. Mislim samo na dizajn, naravno.