Dule_smor Posted May 23 Report Share Posted May 23 Ciganski san...a ne, to je mecka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 25 Report Share Posted May 25 skupi su vam novi automobili? evo rešenja: https://www.instagram.com/reel/C5gtYsauxz6/?igsh=MWFxcXNjMTFoY3hxcg== Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25 Report Share Posted May 25 3 hours ago, dovlagsi said: skupi su vam novi automobili? evo rešenja: https://www.instagram.com/reel/C5gtYsauxz6/?igsh=MWFxcXNjMTFoY3hxcg== ovo je pravi pimp my ride! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 25 Report Share Posted May 25 A upgrade kosta vise nego nov auto heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 25 Report Share Posted May 25 ne ako su delovi kineskI! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 25 Report Share Posted May 25 Cityprocar radi identicnu stvar kod nas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 26 Report Share Posted May 26 paaaaa sličnu 🙂 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 26 Report Share Posted May 26 Nego, čini mi se, ili ima već prilično onih Atlasa na ulicama po Bgd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 26 Report Share Posted May 26 Jerli vozio neko Opel Crossland i kakvi su utisci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 26 Report Share Posted May 26 8 minutes ago, voodoo_ said: Jerli vozio neko Opel Crossland i kakvi su utisci? Ako ti nije bitno ni spolja, a ni unutra, da vozis auto koji je ruzan kao lopov, i ako se ne uzme 1.2 benzin ocajni, nego traktor dizel 1.6 ili kod mladjih 1.5 onda nekog smisla mozda i ima. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 26 Report Share Posted May 26 Uskoro izlazi novi model, te ako košta 15k eur onda vredi. Mučeni kroslend nastao pre prodaje opela, sklapan od 7 gm, opel i stelantis modela 😁 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 26 Report Share Posted May 26 4 hours ago, manson said: Nego, čini mi se, ili ima već prilično onih Atlasa na ulicama po Bgd? mislim da je manje više to onaj "red car" efekat, ali ih ima, viđam ih i ja. pa kako i da ne bude kad za 28k dobijaš auto koji na papiru nudi isto kao onaj od 50k ili više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted May 29 Popular Post Report Share Posted May 29 On 5/26/2024 at 3:28 PM, voodoo_ said: Jerli vozio neko Opel Crossland i kakvi su utisci? hoćeš li ikada kupiti kršteni auto? 1 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 30 Report Share Posted May 30 HAHAAHAHHAHAH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 2 Report Share Posted June 2 takođe, 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2 Report Share Posted June 2 ovaj dole što je kao konstruktikon boje! (blizu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 3 Report Share Posted June 3 (nije se prikazivala prva slika u postu, sad je sređeno) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3 Report Share Posted June 3 nije loš ni crni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 3 Report Share Posted June 3 ja ne volim blek on blek, ali ovo sa plavim mi je jebački 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4 Report Share Posted June 4 17 hours ago, dovlagsi said: ja ne volim blek on blek, ali ovo sa plavim mi je jebački dobra je ta nota plavog za vas takve, meni bi i bez toga bio top! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4 Report Share Posted June 4 U prva četiri meseca ove godine prodato je ukupno 43.290 polovnih automobila iz uvoza, što je na nivou prodajnih rezultata iz istog perioda 2023. Preko 65% od ovog broja čine vozila starija od 10 godina, a zanimljiv je podatak da oko trećine polovnjaka koji su prvi put registrovani od početka godine do 1. maja imaju zapreminu motora između 1.800 i 2.000 kubika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 4 Report Share Posted June 4 A šta kažu za odnos dizel, benzin, ostalo? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4 Report Share Posted June 4 6 minutes ago, manson said: A šta kažu za odnos dizel, benzin, ostalo? 🙂 pa šta ti misliš? :)) I ovog puta potvrdilo se da su kupci polovnjaka u Srbiji okrenuti automobilima sa dizel agregatima, koji čine preko 63% svih prodatih polovnih vozila iz uvoza u prva četiri meseca. Automobili sa benzinskim motorima trenutno čine oko 30% prodatih polovnjaka, a zaključno sa poslednjim danom aprila prodato je 224 čisto električnih polovnih vozila, što je za 100 više u odnosu na isti period prošle godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7 Report Share Posted June 7 U nečemu i mi da prednjačimo! (stara tema znam, ali sad zvanično više nisu ni u CG) Европа се спрема да забрани производњу аутомобила са моторима са унутрашњим сагоревањем, за десетак година а до тада повећава стандарде дозвољене емисије издувних гасова на "евро 7". Код нас и даље доминирају возила са "евро 3" мотором и једина смо земља у Европи која и даље дозвољава увоз таквих аутомобила. Након одлуке Црне Горе да од 1. јула забрани увоз аутомобила са евро 3 и 4 моторима, Србија је постала последње европско уточиште за таква возила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlagsi Posted June 7 Popular Post Report Share Posted June 7 Brate porez carina samo pršte! Godine su samo broj ako je auto dobar! 3 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts