SavKe Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Blizzard upravo najavio novu franšizu i čekao sam ko napaljeni majmun da vidim šta je, kao ono neki tizer ala piksarov crtani film, baš sam razočaran na prvi pogled. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 povuci se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Blizzard upravo najavio novu franšizu i čekao sam ko napaljeni majmun da vidim šta je, kao ono neki tizer ala piksarov crtani film, baš sam razočaran na prvi pogled. Imal' neki link za bacit' ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 Ja sam gledao ceremoniju otvaranja ovde pošto pratim Hearthstone šampionat na BlizzConu, još ne znam da li negde ima zvanični tekst, bukvalno su malopre objavili. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Que ? Overwatch ? Team based... multiplayer... shooter ? wat? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 Da, da , upravo tako nešto :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 kao blizzova verzija team fortresa sa dota-like herojima ima da se pogleda de oces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 kole daj betu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 znači na ovome je radio onaj lik što je posle otišao da radi wildstar :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Prvi utisak je bio ocajan jer su najavili kao da je Warcraft 4, ali izgleda bas solidno i nesto su na ceremoniji otvaranja pomenuli da ce izaci skorije nego sto milsimo, pa da vidimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Izgleda vrlo igrivo. Al jos ne znam dal mi je previse Pixaroliko sto kaze Savke...Ja bih najvise zeleo da najave wc4, ali od toga mislim da nema nista. Ne vidim RTS kao isplativ zanr spram trenutnih konzumenata igara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Neisplativ je jer nisu još našli pravu always online formulu Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 (edited) More: http://www.adriacraft.net/blizzard/blizzcon-2014/overwatch-unveiled-panel-201411076205/ Edited November 7, 2014 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 (edited) Prvi utisak je bio ocajan jer su najavili kao da je Warcraft 4, ali izgleda bas solidno i nesto su na ceremoniji otvaranja pomenuli da ce izaci skorije nego sto milsimo, pa da vidimo. Taj rad, lik priča pola sata o 20 godina WarCrafta, 120 iljada ljudi napaljeno na twitch četu WC4 WC4, onda kao novi IP, ljudi još više hajpuju i onda kreće onaj prvi video sa klincima i majmunom, i svi su u wtf fazonu :D Moraću bolje da pogledam detalje oko igre, nemam sad želje pošto sam previše nahajpovan zbog Goblina i Gnomova, jebeš Overwatch :D Edited November 7, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 pošto će ljudi kupiti original da bi igrali kampanju pls shekky poneo me cinizam Šta sam hteo reći je da možda tripuju da im se "ne isplati" da prave buy2play RTS za $50 kad već imaju jedan i da kad bi umeli da monetizuju preko tih $50 po ekspanziji da bi je napravili juče Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Press kit. Interesantan concept art. Jebenih 800mb materijala. http://www.adriacraft.net/blizzard/blizzcon-2014/blizzcon-2014-overwatch-press-kit-201411076206/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 kako je bre ovo singleplayer :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 Nema bre sp, ovo je fantasy TF2 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 Blizzard upravo najavio novu franšizu i čekao sam ko napaljeni majmun da vidim šta je, kao ono neki tizer ala piksarov crtani film, baš sam razočaran na prvi pogled. Ovo je izgleda trebao da bude PVP segment Titana pa su samo to izvukli i napravili igru oko toga. Izgleda lepo Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shw. Posted November 8, 2014 Popular Post Report Share Posted November 8, 2014 (edited) Meni izgleda kao precarska mešavina TF2 i Smitea. Zli money overlordi naravno gađaju demografiju m/f/x, 3-99, pa će FFA serveri biti prepuni i svako ko ima prste će moći da ima ispisano "Eliminated XXX" preko ekrana i da slavi, biće prostora za casual "uđem na 10 minuta" igrarije, a pretpostavljam da je potencijal za teamplay, skillovanje i esports na skali od 1 do 100 oko 99. Mikrotransakcije do kraja 2015. donose oko zbrilion dolara Blizzu, posle čega Morhaime ulaže skoro sva sredstva da ispuni svoj tajni plan - pravi Overwatch - Mecen dobija robotsko odelo, a Moskeira postaje demon. Zajedno sa lesser developerima kao topovskim mesom idu u bazu Valvea, gde ih čeka debeli Gaben u svom tanku koji je ispunjen novčanicama i spajsom. Dolazi do strašne bitke, u kojoj gine Icefrog, a kojom započinje Treći svetski rat. Edited November 8, 2014 by shw. 13 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 hahahaha Inače onaj crtani je vrhunski! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 (edited) Predstavljanje gejmpleja svih 12 klasa. Meni ovo izgleda jako fun :)http://www.gamespot.com/articles/watch-every-hero-in-blizzards-overwatch-in-action/1100-6423455/ Odmah sam zamislio neki rampage sa Winstonovim berserkom onako u sred nekog kidanja :D Edited November 8, 2014 by Longli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 koliko li ce da kosta xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Deluje mi veoma zanimljivo, nadam se da ce biti ispod 40e.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Gif beta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts