Jump to content

Land Rover Discovery Sport

dovlagsi

Recommended Posts

Симпа је, али је мало без везе да цела гама изгледа мање више исто. Ово је као мали Рејнџ Ровер.

Лично ми се допада, али као и поменути "џипови" мислим да бих возио само ако немам да купим великог брата :) Вероватно има људи којиј неће велики ауто и онда им је ово савршено, али мени је некако друга лига осећај увек ту.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

meni se sviđa dizajn kao dizajn, ali mi nije baš jasno zašto su iskopirali postojeći dizajn ivoka i rejndža, zar nije discovery do sad bio njihov model sa "tradicionalnom" filoSofijom, samim  tim i nešto mirnijim dizajnom? Fazon to voze britanski penzioneri-pederi* koji zahtevaju offroad vozilo, bez potrebe za nekim mladalačim vau ludilo dizajnom. Možda grešim, ovo je samo moje viđenje cele te LR Discovery priče.

*penzioner-peder - osoba koja nije homoseksualac u većini slučajeva, ali ima sledeće "peder" osobine - nakon što odloži rekete za tenis ili palice za golf u prtljažnik, obuje svoje sandale za vožnju koje koristi samo za vožnju, da ne isprlja svog ljubimca (poput onog iz one domaće serije o automehaničaru). Naravno nosi ekstremno kratki Lacosta šorc (bele boje ofc) i polo majicu iste marke, noge izdepilirane, bele čarape skoro do kolena takođe i ofc ulje na kosi (ako je ima, ako nema - ćela mora biti ispolirana i tretirana losionom).

• Upvote (+1) 2