spo(ghost) Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 drugar sa Brda se potpisivao kao jebenidragan u doti, pa smo imali period jebeneekipe, mada, više zbog uzrečice... a ghost mi je zbog SC-a i HL: Opposing Force-a Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Trebao mi nick za net pa iskovao iz imena pesme "When rides the scion of the storms" Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Кад смо почели да играмо кантер сви другари су стављали неке опасне никове а ја сам хтео да ублажим атмосферу па сам контрирао са једним од најјаднијих цртаних ликова икада :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 neko po filmovima, a neko po kanteru. nekome je zivot veran matic, a nekome vera matovic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted July 25, 2014 Popular Post Report Share Posted July 25, 2014 a neko je za plavi karton 5 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 (edited) Uf. Pre nekih 12-13 godina bila je jedna igraonica u YUBC. Prva igraonica u koju sam isao. Pikali smo UT tamo i jos neku WW2 strategiju. Tamo sam se potpisivao kao Staljin jer sam u toj WW2 strategiji igrao Ruse i vise sam ubijao svoje trupe prijateljskom vatrom nego protivnike. Posle smo igrali puno WC3 u Vavilonu i meni se svidjala ta prica o mikro menadzmentu jedinica a i svidjalo mi se sto ja ni na koji nacin, nikad, nisam bio mikro. Spojio sam to dvoje da budem MikroStalja i ostalo. Sad me i zena zove Staljo s vremena na vreme (obicno u kontekstu - kad Stalja krene da se dere... - opet po svojima najzesce - jbg...) Мемодата ? :) Edited July 25, 2014 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 само фер плеј :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Ja sam od dosta davno Barcas, a sebi sam dao taj nadimak jer su svi mog "Hannibala" mesali sa Lektorom :( A Take 2 jer sam retardiran, pa sam morao da napravim novi profil posto se starog ne secam :( Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Pa izmeni to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 smrt Nutelli ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 (edited) "Milan" su me zvali samo ćale i keva, i devojke koje su želele da budemo samo drugovi. "Mile" me je zvala nastavnica muzičkog u osnovnoj, na osnovu čega kontam da se ložila na mene. "Milanče" me prozvao profersor biologije u Gimnaziji, poznat po strogosti i nadimku "Magistar", kada sam prvi put odgovarao, i zavukao prvu četvorku :-) . Ostalo je bilo istorija. Prava varijanta je millancche, to mi je skoro svuda nick/account. Znači, ništa posebno zanimljivo :-) Edited July 25, 2014 by milanche 1 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 prvi dan u srednjoj me je ortak nazvao sa "desi markse". nisam ga poznavao pre toga. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Pa izmeni to Ovo je podsecanje na to da sam idiot :) Sad sam searchovao sebe i nasao sam da pored ovog imam jos 3 druga naloga ... jbteeeee "Milan" su me zvali samo ćale i keva, i devojke koje su želele da budemo samo drugovi. "Mile" me je zvala nastavnica muzičkog u osnovnoj, na osnovu čega kontam da se ložila na mene. "Milanče" me prozvao profersor biologije u Gimnaziji, poznat po strogosti i nadimku Hm.... Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted July 25, 2014 Popular Post Report Share Posted July 25, 2014 u osnovnoj/srednjoj skoli sam nosio crnu odecu i imao dugu kosu i rajf, bio sam misteriozan kao RaveN posle toga sam za vreme igranja kantera video da svedjani (koji sabijaju cs) vole jednostavna imena, malim slovom, pa je nastao rejven a onda posle hiljadu i jedne slike mog psa neki scumbag ovde me je nazvao reki ja sam rejven, i ovo je bila moja prica 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Iz UT dana, cimao sam ortaka (Acid/Cid/Kiseli/kakovec) iz klana da mi pomogne da smislim nick. On je pitao burazera koji mu je rekao "ma samo lupi nesto" - nastade Loopy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 ovo sa lupi mi se mnogo svidja (a ne mogu plusevi tako da [javno obozavanje intensifies] :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Иване Т, спусти ту руку са чела Nema veze, čak i ako nisu, imaš originalan nik. Nešto kao MaudDib :)) edit: ah da, nema neke nauke specijalne, nick sa foruma je irl nick iz detinjstva :) То није цела чујпри, Лаки!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 vladica bilo zauzeto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Po veličini penisa. Bio kod drugara, išla neka psihodelija pa sam zabo ime. Do duše prvo je bilo Atomic Pulse, pa se posle samo skratilo. Prvi nick mi je bio sickness, video sam ga na nekom CS klipu u dobra stara vremena dok sam bio retardirani klinac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted July 25, 2014 Popular Post Report Share Posted July 25, 2014 kad sam imao pet godina jedan retard iz kraja od 30 godina me nazvao Cela, valjda zato sto nisam imao kose i usrao mi se u zivot 4 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 hahahahaah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 (edited) ... Edited November 24, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 haa... pravio sam genocid na svakom 1,6 serveru gde sam usao :D Ustvari m1los (ako mu je tako i dalje nick- nzm jel i ovde), mi rekao cini mi se na BGA serveru ili Panet-u, smisli nesto drugo sem BEOGRADSKI SINDIKAT to je isfurano, i ja kao klinac daj nesto ubijanje, ubica neka nesto a bilo mi glupo killer i te kombine sa killer-om, pa kao genocide i to na engleskom (sa e), i jos pomesao mala-velika slova....ne bi ga nikad menjao mada me neki drugari zovu geno po nicku... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saaconis Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 WoW random name generator. Zadrzao ga zato sto pri registraciji svuda prolazi iz prve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 (edited) zbog alfa genetike koju posedujem Edited July 26, 2014 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts