Debeli Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 mora da mnogo dobro puši i bekdoruje. i vidi ti taj stav, kao najbolja sam, a ne ispunjava uslove... portparol u mirovnoj misiji. mislim, znamo ko postaje portparol. "lepo lice" da upotrebimo eufemizam. eto i ona Miškovićeva je od portparola postala direktor kompanije. sigurno zato što je stručna. samo neće da se disklouzuje u čemu je tačno stručna, ostavljeno je mašti na volju. ja pozivam Puzovićevu na jednu sesiju sa komisijom u sastavu: Drug Crni, Kjuti i ja, da se utvrdi stepen stručnosti. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Jel to u pauzama tvog strucnog citanja hiperiona? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 tebi je krivo što nisi u komisiji. vreme i mesto evaluacije će biti naknadno objavljeno kandidatkinji i zainteresovanim stranama. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Ne meni je krivo sto je srbija puna licemera koji sede na drzavnim poslovima i lade jaja, a najvise kenjaju o drzavnim zaposljavanjima. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 znaš nekog takvog? meni je logično da o državnim zaposlenjima sude državni službenici, jer najbolje poznaju državnu službu. u državnoj službi je sve propisano, svuda su taksativno navedeni uslovi, ograničenja itd. privatnik može da radi svojom odlukom šta god hoće u svojoj firmi, u okviru zakona, ali napredovanje u državnoj službi je bremenito ograničenjima, propisima itd. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 sed s/lade jaja/citaju hyperion/ ZNACE PEJA! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 znaš nekog ko u radno vreme čita Hajpirion? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 šta kenja ovaj drale o propisima i ograničenjima državne službe, a dva posta iznad priča kako je ova blajvala kurac u državnoj službi da bi dobila posao? Možda si sarkastičan doduše. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Pa sve po propisima dakle :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/292049/ljuba-pantovic-postala-baba-detetu-svog-bivseg-decka.html?fb_action_ids=10202576806481780&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B554629007954715%5D&action_type_map=%5B%22og.recommends%22%5D&action_ref_map=%5B%5D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Ko piše ove naslove da mi je znati? Baba detetu svog bišeg dečka Ko piše ovo majko mila. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 this planet Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Ko piše ove naslove da mi je znati? Život 2 Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 (edited) lol pogresan topic Edited November 21, 2013 by Pesma-mrtve-dece 1 Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 lol pogresan topic nije, svaki topik je dobar za to, jao što si obrisao... umirem... haahha Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Eh, Press je to :) But again, nije da ovi zaista nisu napravili "dar mar" sa celom kombinacijom pa im omogućili da prave ovakve naslove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 nije, svaki topik je dobar za to, jao što si obrisao... umirem... haahha haha, pa okacio sam u pricajte ! DAJ PLUS I TAMO! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 (edited) haha, pa okacio sam u pricajte ! DAJ PLUS I TAMO! a ne obitavam tamo :P dosta ti je i ovde! Edited November 21, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Što volim te fore, isti podforum, teme jedna do druge, i sad kao jednu čitaš (redovno) a drugu ne čitaš nikad, paz da nije. Sram te bilo što lažeš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 pratio sam, smorilo me i ne pratim više. Ja već neko vreme pratim samo određene stvari ovde, slabo nešto istražujem. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Lovac ubio lovca kod Bojnika, drugi lovac se slučajno ubio kod Čačka Leskovačka policija uhapsila je danas D.P. (69) iz Bojnika zbog sumnje da je u lovu ubio drugog lovca, rekao je Tanjugu portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković, dok je u Gornjoj Gorevnici kod Čačka nađeno beživotno telo muškarca D. T , za koga se veroje da se slučajno ubio u lovu. Ubistvo se desilo u ataru sela Plavce u opštini Bojnik. Grupa lovaca koja je učestvovala u lovu napravila je pauzu i neki od njih su odložili oružje na haube automobila. Kada su krenuli, osumnjičeni D.P. je uzeo pušku koja je opalila i direktno pogodila S.S. Prema rečima meštana i lovaca iz ovog sela, nesreća se verovatno dogodila kada je puška slučajno opalila dok se nastradali D.T. koji je i sam lovac, kretao terenom zaraslim u šiblje. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/422286/Lovac-ubio-lovca-kod-Bojnika-drugi-lovac-se-slucajno-ubio-kod-Cacka Koliko li su ovi popili pre nego što su krenuli u lov? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Definicija lovaca: - Lovci su naoružana grupacija ljudi, koja kroz šumu ide u kafanu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 http://www.blic.rs/Vesti/Svet/422818/Vas-novi-televizor-vas-mozda-spijunira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 S obzirom na to da ima rupu od metka na glavi, policija sumnja da je mladić ubijen. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/422990/Mladic-upucan-u-glavu-nadjen-u-kolima-u-Nisu 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts