Popular Post voodoo_ Posted June 16, 2023 Popular Post Report Share Posted June 16, 2023 Yep, this is the global concern 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 16, 2023 Report Share Posted June 16, 2023 (edited) Nema ni jednog bele rase, da ne kažem SrbinaĀ :c JuÄe kod Miksija su imali oproÅ”tajnu priredbu u Å”koli (kraj 4-og razreda). UÄiteljica veronauke je napisala tekst, a priredba se zove Srpski svetitelji gde je svako dete dobilo da nauÄi deo teksta (kao pesmica) kojom se opisuje život jednog od srpskih vladara i vladarki svetitelji i bili su obuÄeni kao vladari sa krunama i maÄevima itd... Na kraju se zavrÅ”ilo sa svetim muÄenicima iz Jasenovca, gde mislim da je pola roditelja pustilo suzu... BaÅ” mi je bilo drago Å”to su potencirali naÅ”u istoriju i duhovnost, a ne europa-lgpt-ukrotard-svi-smo-pobednici tematiku. Ā Edited June 16, 2023 by absolute Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 16, 2023 Report Share Posted June 16, 2023 53 minutes ago, Zwerko said: A Å”ta taÄno gledamo? Mislim osim Å”to su crnci, azijati i indusi, ali kao kapiram da je radnja verovatno neki globalni koncern? Pa Å”ta ako je globalni koncern? Å ta je loÅ”e u tome da je najbliža porodica bela u knjizi koja Äe se prodavati u Srbiji? Kada su veÄ prevodili, pa joÅ” na Äirilicu, mogli su da stave i par drugih stock slika, da prilagode državi u kojoj Äe to da prodaju? Siguran sam da je recimo mama bez marame u nekoj Saudijskoj Arabiji ili tako negde šĀ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 16, 2023 Report Share Posted June 16, 2023 23 minutes ago, absolute said: BaÅ” mi je bilo drago Å”to su potencirali naÅ”u istoriju i duhovnost, a ne europa-lgpt-ukrotard-svi-smo-pobednici tematiku. https://twitter.com/poliver69/status/1668508592394190849?s=20 Zveki:Ā šØāš¦ÆSTA TACNO GLEDAMO 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 16, 2023 Report Share Posted June 16, 2023 16 minutes ago, manson said: Pa Å”ta ako je globalni koncern? Å ta je loÅ”e u tome da je najbliža porodica bela u knjizi koja Äe se prodavati u Srbiji? Kada su veÄ prevodili, pa joÅ” na Äirilicu, mogli su da stave i par drugih stock slika, da prilagode državi u kojoj Äe to da prodaju? Siguran sam da je recimo mama bez marame u nekoj Saudijskoj Arabiji ili tako negde šĀ Mislim da pridajeÅ” previÅ”e moguÄnosti i želje lokalnim marketing magovima šĀ Neko je dobio broÅ”uru od "Zare" gde stoji "prevedite na svoj jezik ove termine i Å”tampajte" i oni su upisali Mama i tata umesto Mom and Dad i to je to, ne ide dalje od toga. Jer kada bi menjali slike bi to moralo da bude angažovanje dizajnera, pa slanje negde tamo na odobrenje i sliÄno. Te velike korporacije imaju izuzetno jedenje govana oko tih marketinÅ”kih materijala pa bi se onda postavljalo pitanje da li Srbin tata gleda sa istim žarom dete kao crnac tata malo crnÄe. Tako da je jedna, vrlo realna, opcija da naÅ”i zapravo i ne mogu da utiÄu na to, a druga opcija je da je preveliko cimanje pa ih prosto zabole.Ā 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 16, 2023 Report Share Posted June 16, 2023 Da, poŔto jedino ti ovde radiŔ za veliku korporaciju i znaŔ da se ne radi neki marketing i prilagodjeni proizvod za svako lokalno tržiŔte... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2023 Report Share Posted June 16, 2023 12 minutes ago, manson said: Pa Å”ta ako je globalni koncern? Å ta je loÅ”e u tome da je najbliža porodica bela u knjizi koja Äe se prodavati u Srbiji? Kada su veÄ prevodili, pa joÅ” na Äirilicu, mogli su da stave i par drugih stock slika, da prilagode državi u kojoj Äe to da prodaju? Siguran sam da je recimo mama bez marame u nekoj Saudijskoj Arabiji ili tako negde šĀ ako nisi bitna država (Äitaj, ona koja može da proda XYZ proizvoda i napravi toliko prometa), Å”to mi svakako nismo, onda ih baÅ” briga šĀ ne znam koja je radnja u pitanju, ali moj take za ovo je da ni ne rade u lokalu nego tipa centrala koja pokriva ceo region a nalazi se u npr Poljskoj dobila zadatak da lokalizuje na tih 10ak jezika, lupila imena prevode i pustila u print tamo negde. najdalji domet koji možemo da izvuÄemo je da oni povuku taj materijal i to je to, ali da je neko unapred pisao u fazonu "e zamenite ove slike sa belcima" ne bi nikad - nismo Kina nažalost pa da moraju š Evo svež primer, iskoÄila mi je reklama za Game Pass microsoftova pre neki dan, nažalost ne na ovom kompu pa nemam sad screenshot ali ispis je na Äirilici i piÅ”e neka reÄ koja ne postoji na srpskom, ali se vidi pokuÅ”aj :)) ne mogu sad ni da se setim koja je. znaÄi da je prosto MS za CEE region lokalizovao preko neke agencije u MaÄarskoj i rekao puÅ”taj! š Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 16, 2023 Report Share Posted June 16, 2023 Meni je Gamepass reklama na YouTube skroz normalna sa tekstom, ali na latinici... Tako ti i treba kad ÄirilizujeÅ” hrvatske tekstove! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2023 Report Share Posted June 16, 2023 NaÄoh gaĀ š takva je i video reklama ali nju nisam uhvatio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 17, 2023 Report Share Posted June 17, 2023 Meni video reklama iskaÄe stalno na latinici i skroz je normalan tekst. A ovo pridružiti nije nemoguÄe da je Google "call to action" dugme. Ali ispis na Äirilici na samoj reklami nisam dobio.No da se vratimo na temu - otvaranje u oktobru u Beogradu na vodi.https://twitter.com/lazalaki969/status/1669763174638206979?t=wEbOLmbted8KWAO5jJdMqA&s=19 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2023 Report Share Posted June 17, 2023 1 hour ago, Zwerko said: Meni video reklama iskaÄe stalno na latinici i skroz je normalan tekst. A ovo pridružiti nije nemoguÄe da je Google "call to action" dugme. Ali ispis na Äirilici na samoj reklami nisam dobio. ok je pridružiti kao call to action na dugmetu (ajd' kao neka bude) ali na vizualu? š 1 hour ago, Zwerko said: No da se vratimo na temu - otvaranje u oktobru u Beogradu na vodi. videh da se otvara i airserbia u beogradu na vodi, znaÄi treba popuniti prazne lokale :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 19, 2023 Report Share Posted June 19, 2023 Mogu da otvore joÅ” 100 kafiÄa, makijato 10ā¬, BDP skaÄe 10%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2023 Report Share Posted June 19, 2023 1 hour ago, Jose Jimenez said: Mogu da otvore joÅ” 100 kafiÄa, makijato 10ā¬, BDP skaÄe 10%. iskreno, mene Äudi kako broj kafiÄa rapidno opada kako se odmakneÅ” od BW ka Adi, tu ima toliko mesta joÅ” - recimo ceo potez kod sajma, pa tamo posle oko RadniÄke... a da ne priÄamo o drugoj strani obale, tamo kod starog sajmiÅ”ta a pre brankovog mosta, prava riznica prostora! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 19, 2023 Report Share Posted June 19, 2023 On 6/17/2023 at 11:23 AM, Lucky said: ok je pridružiti kao call to action na dugmetu (ajd' kao neka bude) ali na vizualu? š videh da se otvara i airserbia u beogradu na vodi, znaÄi treba popuniti prazne lokale :)) Ovo mogu ja da odgovorim.. neko je poslao "please translate 'join' for us" pa nije dao ni vizual, ni kontekst, ni niÅ”ta nego je eto top secret šĀ Pa kad izaÄe je u fazonu "hjaoo ne možemo sad da menjamo, veÄ je otiÅ”lo na X lokacija" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2023 Report Share Posted June 19, 2023 24 minutes ago, Junkie said: Ovo mogu ja da odgovorim.. neko je poslao "please translate 'join' for us" pa nije dao ni vizual, ni kontekst, ni niÅ”ta nego je eto top secret šĀ Pa kad izaÄe je u fazonu "hjaoo ne možemo sad da menjamo, veÄ je otiÅ”lo na X lokacija" haha, rln da je tako bilo š slažem se.Ā retkost je da zapravo poÅ”alje neko i prateÄi dokument da objasni kontekst fraze koja se prevodiĀ š Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 ZnaÄi imali smo do sada: - nije avion joÅ” stigao sa svoje destinacije (iako je prvi let zorom) - posada nije stigla joÅ” uvek na let (ovo mi se nije desilo ali videh u vestima) - kasne letovi jer nema delova za remont :)) a sada imamo i: Quote ŠŠ±Š¾Š³ ŠŗŠ²Š°ŃŠ° ŃŠøŃŃŠµŠ¼Š° Š·Š° ŃŠµŠ½Š“Š³ŠµŠ½ŃŠŗŠø ŠæŃŠµŠ³Š»ŠµŠ“ ŠæŃŃŃŠ°Š³Š° ŠŃ Š”ŃŠ±ŠøŃŠ° ŃŠ°Š¾ŠæŃŃŠ°Š²Š° Š“Š° ŃŠµ Š¼Š¾Š³ŃŃŠµ Š·Š½Š°ŃŠ°ŃŠ½Š¾ Š¾Š“ŃŃŃŠæŠ°ŃŠµ Š¾Š“ ŃŠµŠ“Š° Š»ŠµŃŠµŃŠ°. ŠŠ°Š²Š¾Š“Šµ Š“Š° ŃŃ Ń ŃŃŠ°Š»Š½Š¾Š¼ ŠŗŠ¾Š½ŃŠ°ŠŗŃŃ ŃŠ° ŃŠ»ŃŠ¶Š±Š°Š¼Š° ŠŠµŃŠ¾Š“ŃŠ¾Š¼Š° Šø Š“Š° ŠæŃŠµŠ“ŃŠ·ŠøŠ¼Š°ŃŃ ŃŠ²Šµ Š“Š° ŃŠ±Š»Š°Š¶Šµ ŠæŠ¾ŃŠ»ŠµŠ“ŠøŃŠµ ŠæŠ¾ ŠæŃŃŠ½ŠøŠŗŠµ Šø Š“Š° ŃŠ°Š¾Š±ŃŠ°ŃŠ°Ń ŠæŃŠøŠ»Š°Š³Š¾Š“Šµ Š½Š°ŃŃŠ°Š»ŠøŠ¼ Š¾ŠŗŠ¾Š»Š½Š¾ŃŃŠøŠ¼Š°. ŠŠ±Š¾Š³ ŃŠøŃŃŠ°ŃŠøŃŠµ Š½Š° Š°ŠµŃŠ¾Š“ŃŠ¾Š¼Ń Š¼ŠøŠ½ŠøŃŃŠ°Ń ŠŠ¾ŃŠ°Š½ ŠŠµŃŠøŃ ŠæŠ¾Š·Š²Š°Š¾ ŃŃŠŗŠ¾Š²Š¾Š“ŃŃŠ²Š¾ "ŠŠ°Š½ŃŠøŃŠ°" Š½Š° Ń ŠøŃŠ°Š½ ŃŠ°ŃŃŠ°Š½Š°Šŗ. Naravno Vesara je odmah uskoÄio :)) i joÅ” im je i zapretio! Ā Quote Ā ŠŠ¾Š¼ŠæŠ°Š½ŠøŃŠ° `ŠŠ°Š½ŃŠø` Š“ŃŠ³ŃŃŠµ Š¾Š“Š³Š¾Š²Š¾ŃŠµ Š½Š° Š¼Š½Š¾Š³Š¾ ŠæŠøŃŠ°ŃŠ° Š½Š° ŃŃŃŃŠ°ŃŃŠµŠ¼ ŃŠ°ŃŃŠ°Š½ŠŗŃ, ŠæŠ¾ŃŠµŠ² Š¾Š“ ŃŠ¾Š³Š° Š·Š°ŃŃŠ¾ Š½ŠµŠ¼Š°ŃŃ Š“Š¾Š²Š¾ŃŠ½Š¾ Š·Š°ŠæŠ¾ŃŠ»ŠµŠ½ŠøŃ , ŠæŠ° Š“Š¾ ŃŠ¾Š³Š° Š·Š°ŃŃŠ¾ ŠøŠ¼ Š½Šµ ŃŠ°Š“Šø Š¾ŠæŃŠµŠ¼Š° ŠŗŠ¾ŃŃ ŃŃ ŃŠ°Š¼Šø ŠŗŃŠæŠøŠ»Šø Šø Š±ŠøŃŠ°Š»Šø.Ā ŠŠ¼Š°ŃŃ 24 ŃŠ°ŃŠ°, Š“Š¾ ŃŃŃŃŠ° ŃŃŃŃŃŃ, Š“Š° ŠæŃŠøŠæŃŠµŠ¼Šµ ŠæŠ»Š°Š½ ŠŗŠ°ŠŗŠ¾ ŃŠµ Š“Š° ŃŠµŃŠµ ŠæŃŠ¾Š±Š»ŠµŠ¼ Ń ŠŗŠ¾Š¼Šµ ŃŃ ŃŠµ Š½Š°ŃŠ»Šø.Ā Ā a najveÄi struÄnjak ih je lepo zamolio: Quote ŠŠ° Š°ŠµŃŠ¾Š“ŃŠ¾Š¼Ń, ŠæŃŠµŠ“ ŠæŠ¾Š»ŠµŃŠ°ŃŠµ ŠæŃŠ²Š¾Š³ Š°Š²ŠøŠ¾Š½Š° Š·Š° Š§ŠøŠŗŠ°Š³Š¾, ŠæŃŠµŠ“ŃŠµŠ“Š½ŠøŠŗ Š”ŃŠ±ŠøŃŠµ ŠŠ»ŠµŠŗŃŠ°Š½Š“Š°Ń ŠŃŃŠøŃ ( @avucic ) ŃŠ°Š²Š½Š¾ ŃŠµ Š·Š°Š¼Š¾Š»ŠøŠ¾ ŠŗŠ¾Š¼ŠæŠ°Š½ŠøŃŃ `ŠŠ°Š½ŃŠø` Š“Š° Š¼Š¾Š½ŃŠøŃŠ°ŃŃ Š½Š¾Š²Šµ ŃŃŠ°ŠŗŠµ Šø Š“Š° Š·Š°ŠæŠ¾ŃŠ»Šµ Š²ŠøŃŠµ ŃŃŠ“Šø. ŠŠ»Šø Š½ŠøŃŠµ Š²ŃŠµŠ“ŠµŠ»Š¾ ŠæŠ¾ŃŃŠ¾ ŠøŠ·Š³Š»ŠµŠ“Š° Š½ŠøŃŃ ŃŃŠ»Šø ŃŃŠ° ŃŠµ ŠæŃŠµŠ“ŃŠµŠ“Š½ŠøŠŗ ŃŠµŠŗŠ°Š¾. InaÄe, par ljudi koji su putovali ovih dana, da ne raÄunam @mladenqĀ i @Dule_smorĀ mi kažu da je apsolutni haos od redova. Ja kad sam iÅ”ao bila je gužva na pasoÅ”koj na izlazu, ali ovo Å”to vidim na pasoÅ”koj na ulazu je pakao. Pre jedno tri-Äetiri meseca sam se vraÄao odnekle i proveo sam sat vremena u gužvi na pasoÅ”koj. DoduÅ”e ne znam koliko tu Vansi može da pomogne (osim rekonstrukcijom tog dela za pasoÅ”ku da proÅ”ire za "radna mesta") jer je viÅ”e pitanje MUP-a, ali verovatno je to povezano jedno sa drugim. Pre par godina su uklonili onaj aparat za automatski ulazak, iz ne znam kog razloga, kad je dosta Å”tedeo vremena, a makar i da su napravili dobar sistem da se zna ko gde ide na pasoÅ”ku kao svugde, nego ovamo kod nas svako ide na isti put pa ako ispred tebe doÄe lik iz Afrike sa vizom, ÄekaÅ” pola sata. Ā Turiste koji su uplatili letovanje na turskoj egejskoj obali, veÄ je po dolasku na aerodrom, jutros oko 3.30 doÄekala neprijatna informacija da je let pomeren za 9.45. MeÄutim, oko 7h je objavljeno da let neÄe biti realizovan ni u to vreme, a novi termin joÅ” nije poznat. Ā Quote āImaju rok od 24 sataā: VesiÄ udario na francusku firmu koja drži aerodrom zbog kaÅ”njenja letova, jer ānisu posluÅ”ali VuÄiÄaā Prethodno su, na istom gejtu beogradskog aerodroma, putnici koji su imali zakazan let za Atinu noÄas u 00.45, za glavni grad GrÄke odleteli tek jutros u 6.39, Å”to je izazvalo dosta negodovanja i žustre rasprave sa osobljem. tako da, tldr, ko planira na more nek ide kolima :)) ili tipa iz Kraljeva, ionako mi deluje da je taj aerodrom totalno prazan - možda je zapravo i skroz ok opcija iÄi odatle :)) Ā Ā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 JbŔ mi sve, ne razumem da naprave takvu debilanu. Šta god da krenu i koliko god para da ulože, bude samo joŔ gore, a ne bolje. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 1 hour ago, absolute said: JbÅ” mi sve, ne razumem da naprave takvu debilanu. Å ta god da krenu i koliko god para da ulože, bude samo joÅ” gore, a ne bolje. meni je dodatno trip Å”to ovde hajde da kažemo nema veze toliko sa vesarom i vuÄkom, jer kao dali su koncesiju, vansi je preuzeo i drži milion aerodroma po svetu, trebalo bi da znaju Å”ta rade. i sad oni svaÅ”ta tamo neÅ”to rekonstruiÅ”u, ali da "core" nisu reÅ”ili mi je nejasno. znaÄi uzmeÅ” i proÅ”iriÅ” kapacitet aerodroma, pustiÅ” joÅ” milion aviona ali ostaviÅ” istih pet Å”altera za proveru pasoÅ”a kao pre 50 godina i joÅ” niÅ”ta ne uradiÅ” da odvojiÅ” - EU, non-EU, Srbija i tako tih par kategorija. Quote Ā Situacija na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" ni ovog jutra nije bolja. Kasni najmanje osam letova, a putnici i dalje ne dobijaju dovoljno informacija. Vest o novim letovima koji kasne dolazi u trenutku dok se Äekaju zakljuÄci sa sastanka ministra graÄevine, saobraÄaja i infrastrukture Gorana VesiÄa s predstavnicima kompanije "Vansi" koja rukovodi beogradskim aeordromom. Trenutno kasne letovi ka sledeÄim destinacijama: Dalmanu, Krakovu,Cirihu, Istanbulu, dva leta ka Tivtu, Banja Luci i Heraklionu.Ā Ā sajt aerodroma je inaÄe super napravljen tako da ako piÅ”e da let ima novo vreme samo piÅ”e koje je a ne i koje je bilo originalno tako da ne može da se provali taÄno koliko Å”ta kasni. osim kad stoji da poleÄe u xx a piÅ”e da je odleteo pet sati posle toga š Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 (edited) ispit iz matematike... mala matura btw Spoiler Ā https://www.blic.rs/vesti/beograd/mala-matura-2023-ovo-su-resenja-testa-iz-matematike/488gg5k Ā Edited June 23, 2023 by Bliss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2023 Report Share Posted June 27, 2023 Dule, o Dule! Quote Ā "Š¢Š°ŃŠøŃŠµ" Ń ŠŠµŠ¼Š°ŃŠŗŠ¾Ń ŠŗŃŠæŃŃŃ ŃŠµŠŗŃ ŃŠ° Š¼Š°Š»Š¾Š»ŠµŃŠ½ŠøŃŠ°Š¼Š° Š”ŃŠ°ŃŠøŃŠø Š¼ŃŃŠŗŠ°ŃŃŠø ŃŠøŃŠ°Š½Š¾ ŠŗŠ¾ŃŠøŃŃŠµ ŠæŠ»Š°ŃŃŠ¾ŃŠ¼Šµ ŠæŠ¾ŠæŃŃ "My Sugardaddy" Š·Š° ŠŗŠ¾Š½ŃŠ°ŠŗŃŠµ Ń Š¼Š°Š»Š¾Š»ŠµŃŠ½ŠøŃŠ°Š¼Š°, ŠæŠ¾ŃŠ²ŃŠ“ŠøŠ»Š¾ ŃŠµ ŃŠµŠ“Š½Š¾ Š½Š¾Š²Š¾ ŠøŃŃŃŠ°Š¶ŠøŠ²Š°ŃŠµ Š½ŠµŠ¼Š°ŃŠŗŠøŃ Š½Š¾Š²ŠøŠ½Š°ŃŠ°. ŠŠ½Šø ŠŗŠ¾ŃŠø ŠæŠ¾ŃŠµŃŠµ ŠæŠ»Š°ŃŃŠ¾ŃŠ¼Ń "My Sugardaddy", Š½Š° ŃŠ¾ŃŠ¾Š³ŃŠ°ŃŠøŃŠ°Š¼Š° Šø Š²ŠøŠ“ŠµŠ¾-ŃŠ½ŠøŠ¼ŃŠøŠ¼Š° Š¼Š¾Š³Ń Š“Š° Š²ŠøŠ“Šµ ŠæŃŠøŠ·Š¾ŃŠµ ŃŃŠµŃŠ½Š¾Š³ Š¶ŠøŠ²Š¾ŃŠ°: ŠæŠ°ŃŠ¾Š²Šø ŠæŠøŃŃ ŃŠ°Š¼ŠæŠ°ŃŠ°Ń, ŃŠ¾Š¼Š°Š½ŃŠøŃŠ½Š¾ Š“ŃŃŠ¶ŠµŃŠµ Ń Š“Š²Š¾ŃŠµ Ń ŃŠæŠ°-ŠŗŠ¾Š¼ŠæŠ»ŠµŠŗŃŠøŠ¼Š°, ŠŗŃŠæŠ¾Š²ŠøŠ½Š° Š½Š°ŠŗŠøŃŠ° ŠøŠ»Šø Š¶ŃŃŠŗŠµ. ŠŠ»Š°ŃŃŠ¾ŃŠ¼Š° ā ŃŠøŃŠø Š±Šø Š½Š°Š·ŠøŠ² Ń ŃŠ»Š¾Š±Š¾Š“Š½Š¾Š¼ ŠæŃŠµŠ²Š¾Š“Ń Š¼Š¾Š³Š°Š¾ Š“Š° Š±ŃŠ“Šµ "ŠŠ¾Ń ŃŠ»Š°ŃŠŗŠø ŃŠ°ŃŠøŃŠ°" ā Š½Š°Š¼ŠµŃŠµŠ½Š° ŃŠµ Š¼Š»Š°Š“ŠøŠ¼ Š¶ŠµŠ½Š°Š¼Š° ŠŗŠ¾ŃŠµ ŃŃ, Š·Š°ŃŠ°Š“ ŃŠµŠæŠ°ŃŃŠ°, ŃŠŗŃŠæŠµ Š¾Š“ŠµŃŠµ Šø ŠæŠ¾ŃŠµŃŠ° ŠµŠŗŃŠŗŠ»ŃŠ·ŠøŠ²Š½ŠøŠ¼ ŃŠµŃŃŠ¾ŃŠ°Š½ŠøŠ¼Š°, ŃŠæŃŠµŠ¼Š½Šµ Š“Š° ŃŠµ ŃŠæŃŃŃŠµ Ń ŠµŠ¼Š¾ŃŠøŠ²Š½Šµ Šø ŃŠ³Š»Š°Š²Š½Š¾Š¼ ŃŠµŠŗŃŃŠ°Š»Š½Šµ Š²ŠµŠ·Šµ ŃŠ° ŃŃŠ°ŃŠøŃŠøŠ¼ Š¼ŃŃŠŗŠ°ŃŃŠøŠ¼Š°. Š£ Š¾ŠæŠøŃŃ ŃŃŠ¾ŃŠø Š“Š° ŃŠµ ŃŠ¾ "Š²Š¾Š“ŠµŃŠ° ŠµŠ²ŃŠ¾ŠæŃŠŗŠ° Š“ŠµŃŃŠøŠ½Š³-ŠæŠ»Š°ŃŃŠ¾ŃŠ¼Š°", Š¾Š“Š½Š¾ŃŠ½Š¾ ŠæŠ»Š°ŃŃŠ¾ŃŠ¼Š° Š·Š° ŃŠæŠ°ŃŠ°ŃŠµ ŠæŠ°ŃŠ¾Š²Š°. ŠŃŃŠøŃŠµ ŃŠµ Š“Š° Š¾Š½Š° ŠøŠ¼Š° ŃŠµŃŠøŃŠø Š¼ŠøŠ»ŠøŠ¾Š½Š° ŃŠ»Š°Š½Š¾Š²Š° Šø Š“Š° ŃŠøŃ Š¾Š² Š±ŃŠ¾Ń ŃŠ°ŃŃŠµ, ŠæŠ¾ŃŠµŠ±Š½Š¾ Š¾Š“ ŠøŠ·Š±ŠøŃŠ°ŃŠ° ŠæŠ°Š½Š“ŠµŠ¼ŠøŃŠµ ŠŗŠ¾ŃŠ¾Š½Šµ. ŠŠ»Š°ŃŃŠ¾ŃŠ¼Š° ŃŠ²Š¾ŃŠµ ŠŗŠ»ŠøŃŠµŠ½ŃŠµ ŠæŃŠøŠ²Š»Š°ŃŠø ŃŠ°ŠŗŠ¾ ŃŃŠ¾ ŠøŃŃŠøŃŠµ Š“Š° ŃŠæŠ°ŃŠ° "ŃŃŠæŠµŃŠ½Šµ Šø Š¼Š¾Š“ŠµŃŠ½Šµ" Š¼ŃŃŠŗŠ°ŃŃŠµ "Ń Š½Š°ŃŠ±Š¾ŃŠøŠ¼ Š³Š¾Š“ŠøŠ½Š°Š¼Š°" ŠŗŠ¾ŃŠø ŃŃ Ń ŠæŠ¾ŃŃŠ°Š·Šø Š·Š° Š·Š½Š°ŃŠ½Š¾ Š¼Š»Š°ŃŠøŠ¼ Šø āŠ°ŃŃŠ°ŠŗŃŠøŠ²Š½ŠøŠ¼ Š¶ŠµŠ½Š°Š¼Š°ā ŠŗŠ¾ŃŠµ ŃŃ Ń ŠæŠ¾ŃŃŠ°Š·Šø Š·Š° Š“Š¾Š±ŃŠ¾ŃŃŠ¾ŃŠµŃŠøŠ¼ ŃŃŠ°ŃŠøŃŠøŠ¼ Š¼ŃŃŠŗŠ°ŃŃŠµŠ¼. Ā Ā On 6/23/2023 at 7:54 PM, Bliss said: Ā "Š¢Š°ŃŠøŃŠµ" Ń ŠŠµŠ¼Š°ŃŠŗŠ¾Ń ŠŗŃŠæŃŃŃ ŃŠµŠŗŃ ŃŠ° Š¼Š°Š»Š¾Š»ŠµŃŠ½ŠøŃŠ°Š¼Š° Š”ŃŠ°ŃŠøŃŠø Š¼ŃŃŠŗŠ°ŃŃŠø ŃŠøŃŠ°Š½Š¾ ŠŗŠ¾ŃŠøŃŃŠµ ŠæŠ»Š°ŃŃŠ¾ŃŠ¼Šµ ŠæŠ¾ŠæŃŃ "My Sugardaddy" Š·Š° ŠŗŠ¾Š½ŃŠ°ŠŗŃŠµ Ń Š¼Š°Š»Š¾Š»ŠµŃŠ½ŠøŃŠ°Š¼Š°, ŠæŠ¾ŃŠ²ŃŠ“ŠøŠ»Š¾ ŃŠµ ŃŠµŠ“Š½Š¾ Š½Š¾Š²Š¾ ŠøŃŃŃŠ°Š¶ŠøŠ²Š°ŃŠµ Š½ŠµŠ¼Š°ŃŠŗŠøŃ Š½Š¾Š²ŠøŠ½Š°ŃŠ°. ŠŠ½Šø ŠŗŠ¾ŃŠø ŠæŠ¾ŃŠµŃŠµ ŠæŠ»Š°ŃŃŠ¾ŃŠ¼Ń "My Sugardaddy", Š½Š° ŃŠ¾ŃŠ¾Š³ŃŠ°ŃŠøŃŠ°Š¼Š° Šø Š²ŠøŠ“ŠµŠ¾-ŃŠ½ŠøŠ¼ŃŠøŠ¼Š° Š¼Š¾Š³Ń Š“Š° Š²ŠøŠ“Šµ ŠæŃŠøŠ·Š¾ŃŠµ ŃŃŠµŃŠ½Š¾Š³ Š¶ŠøŠ²Š¾ŃŠ°: ŠæŠ°ŃŠ¾Š²Šø ŠæŠøŃŃ ŃŠ°Š¼ŠæŠ°ŃŠ°Ń, ŃŠ¾Š¼Š°Š½ŃŠøŃŠ½Š¾ Š“ŃŃŠ¶ŠµŃŠµ Ń Š“Š²Š¾ŃŠµ Ń ŃŠæŠ°-ŠŗŠ¾Š¼ŠæŠ»ŠµŠŗŃŠøŠ¼Š°, ŠŗŃŠæŠ¾Š²ŠøŠ½Š° Š½Š°ŠŗŠøŃŠ° ŠøŠ»Šø Š¶ŃŃŠŗŠµ. ŠŠ»Š°ŃŃŠ¾ŃŠ¼Š° ā ŃŠøŃŠø Š±Šø Š½Š°Š·ŠøŠ² Ń ŃŠ»Š¾Š±Š¾Š“Š½Š¾Š¼ ŠæŃŠµŠ²Š¾Š“Ń Š¼Š¾Š³Š°Š¾ Š“Š° Š±ŃŠ“Šµ "ŠŠ¾Ń ŃŠ»Š°ŃŠŗŠø ŃŠ°ŃŠøŃŠ°" ā Š½Š°Š¼ŠµŃŠµŠ½Š° ŃŠµ Š¼Š»Š°Š“ŠøŠ¼ Š¶ŠµŠ½Š°Š¼Š° ŠŗŠ¾ŃŠµ ŃŃ, Š·Š°ŃŠ°Š“ ŃŠµŠæŠ°ŃŃŠ°, ŃŠŗŃŠæŠµ Š¾Š“ŠµŃŠµ Šø ŠæŠ¾ŃŠµŃŠ° ŠµŠŗŃŠŗŠ»ŃŠ·ŠøŠ²Š½ŠøŠ¼ ŃŠµŃŃŠ¾ŃŠ°Š½ŠøŠ¼Š°, ŃŠæŃŠµŠ¼Š½Šµ Š“Š° ŃŠµ ŃŠæŃŃŃŠµ Ń ŠµŠ¼Š¾ŃŠøŠ²Š½Šµ Šø ŃŠ³Š»Š°Š²Š½Š¾Š¼ ŃŠµŠŗŃŃŠ°Š»Š½Šµ Š²ŠµŠ·Šµ ŃŠ° ŃŃŠ°ŃŠøŃŠøŠ¼ Š¼ŃŃŠŗŠ°ŃŃŠøŠ¼Š°. Š£ Š¾ŠæŠøŃŃ ŃŃŠ¾ŃŠø Š“Š° ŃŠµ ŃŠ¾ "Š²Š¾Š“ŠµŃŠ° ŠµŠ²ŃŠ¾ŠæŃŠŗŠ° Š“ŠµŃŃŠøŠ½Š³-ŠæŠ»Š°ŃŃŠ¾ŃŠ¼Š°", Š¾Š“Š½Š¾ŃŠ½Š¾ ŠæŠ»Š°ŃŃŠ¾ŃŠ¼Š° Š·Š° ŃŠæŠ°ŃŠ°ŃŠµ ŠæŠ°ŃŠ¾Š²Š°. ŠŃŃŠøŃŠµ ŃŠµ Š“Š° Š¾Š½Š° ŠøŠ¼Š° ŃŠµŃŠøŃŠø Š¼ŠøŠ»ŠøŠ¾Š½Š° ŃŠ»Š°Š½Š¾Š²Š° Šø Š“Š° ŃŠøŃ Š¾Š² Š±ŃŠ¾Ń ŃŠ°ŃŃŠµ, ŠæŠ¾ŃŠµŠ±Š½Š¾ Š¾Š“ ŠøŠ·Š±ŠøŃŠ°ŃŠ° ŠæŠ°Š½Š“ŠµŠ¼ŠøŃŠµ ŠŗŠ¾ŃŠ¾Š½Šµ. ŠŠ»Š°ŃŃŠ¾ŃŠ¼Š° ŃŠ²Š¾ŃŠµ ŠŗŠ»ŠøŃŠµŠ½ŃŠµ ŠæŃŠøŠ²Š»Š°ŃŠø ŃŠ°ŠŗŠ¾ ŃŃŠ¾ ŠøŃŃŠøŃŠµ Š“Š° ŃŠæŠ°ŃŠ° "ŃŃŠæŠµŃŠ½Šµ Šø Š¼Š¾Š“ŠµŃŠ½Šµ" Š¼ŃŃŠŗŠ°ŃŃŠµ "Ń Š½Š°ŃŠ±Š¾ŃŠøŠ¼ Š³Š¾Š“ŠøŠ½Š°Š¼Š°" ŠŗŠ¾ŃŠø ŃŃ Ń ŠæŠ¾ŃŃŠ°Š·Šø Š·Š° Š·Š½Š°ŃŠ½Š¾ Š¼Š»Š°ŃŠøŠ¼ Šø āŠ°ŃŃŠ°ŠŗŃŠøŠ²Š½ŠøŠ¼ Š¶ŠµŠ½Š°Š¼Š°ā ŠŗŠ¾ŃŠµ ŃŃ Ń ŠæŠ¾ŃŃŠ°Š·Šø Š·Š° Š“Š¾Š±ŃŠ¾ŃŃŠ¾ŃŠµŃŠøŠ¼ ŃŃŠ°ŃŠøŃŠøŠ¼ Š¼ŃŃŠŗŠ°ŃŃŠµŠ¼. Ā hahaha Å”ta je bre ovo :)) dal' znaju da gledaju kolone i redove? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2023 Report Share Posted June 27, 2023 Pa da, Svabice govna, sskmij! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2023 Report Share Posted June 27, 2023 Š§ŠøŃŃŠ°Ń Ń ŃŠµŠ“Š½Š¾Ń Š°Š¼ŠµŃŠøŃŠŗŠ¾Ń Š»Š°Š±Š¾ŃŠ°ŃŠ¾ŃŠøŃŠø ŃŠ½ŠøŃŃŠøŠ¾ ŃŠµ Š“ŠµŃŠµŠ½ŠøŃŃŠŗŠ¾ ŠøŃŃŃŠ°Š¶ŠøŠ²Š°ŃŠµ ŃŠ°ŠŗŠ¾ ŃŃŠ¾ ŃŠµ ŃŠ³Š°ŃŠøŠ¾ Š»Š°Š±Š¾ŃŠ°ŃŠ¾ŃŠøŃŃŠŗŠø ŃŃŠøŠ¶ŠøŠ“ŠµŃ Ń ŠŗŠ¾Š¼ ŃŃ ŃŠµ Š½Š°Š»Š°Š·ŠøŠ»Šø ŠŗŃŃŃŠ½Šø ŃŠ·Š¾ŃŃŠø, ŃŠµŃ Š³Š° ŃŠµ ŠøŃŠøŃŠøŃŠ°Š»Š¾ ŠæŠøŃŃŠ°ŃŠµ ŠŗŠ¾ŃŠµ ŃŠµ ŃŠŗŠ°Š·ŠøŠ²Š°Š»Š¾ Š“Š° ŃŠµ ŃŠµŠŗŠ° Š½Š° ŠæŠ¾ŠæŃŠ°Š²ŠŗŃ ŃŃŠµŃŠ°ŃŠ°. Š£Š·Š¾ŃŃŠø ŃŃŠŗŠ»Š°Š“ŠøŃŃŠµŠ½Šø Š½Š° ā80Ā°C Š±ŠµŃŠæŠ¾Š²ŃŠ°ŃŠ½Š¾ ŃŃ ŃŠ½ŠøŃŃŠµŠ½Šø. ŠŠ°Š±Š¾ŃŠ°ŃŠ¾ŃŠøŃŠ° Š·Š° Š¼ŠøŠ»ŠøŠ¾Š½ Š“Š¾Š»Š°ŃŠ° ŃŃŠµŃŠµ ŃŃŠ¶Šø ŠŗŠ¾Š¼ŠæŠ°Š½ŠøŃŃ āDaigle Cleaning Systemsā ŠŗŠ¾ŃŠ° ŃŠµ ŠæŠ¾ŃŠ»Š¾Š“Š°Š²Š°Ń ŃŠøŃŃŠ°ŃŠ° ŠŠ¾Š·ŠµŃŠ° Š„ŠµŃŠøŠ½Š³ŃŠ¾Š½Š°, Š½Š°Š²Š¾Š“Šµ Š°Š“Š²Š¾ŠŗŠ°ŃŠø. :))))) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 28, 2023 Report Share Posted June 28, 2023 Ovo Äe da izadje na dobro :)https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-06-28/swedish-police-gives-permit-to-koran-burning-by-stockholm-mosque#xj4y7vzkgZola I SWE drugari, idete? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2023 Report Share Posted June 28, 2023 2 hours ago, manson said: Ovo Äe da izadje na dobro š https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-06-28/swedish-police-gives-permit-to-koran-burning-by-stockholm-mosque#xj4y7vzkg Zola I SWE drugari, idete? š Äekaj ne kapiram, ovaj priÄa da je SWE ispunila sve zahteve turske za Älanstvo u NATO i onda 2 dana kasnije lik pali kuran Å”to je i napravilo frku proÅ”li put sa turcima? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2023 Report Share Posted June 28, 2023 7 hours ago, manson said: Ovo Äe da izadje na dobro š https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-06-28/swedish-police-gives-permit-to-koran-burning-by-stockholm-mosque#xj4y7vzkg Zola I SWE drugari, idete? š pa kako sad ovo ako je bilo dozvoljeno? š ŠŠ¾Š»ŠøŃŠøŃŠ° ŃŠµ ŃŃ Š°ŠæŃŠøŠ»Š° Š“Š²Šµ Š¾ŃŠ¾Š±Šµ - Š¾ŃŠ³Š°Š½ŠøŠ·Š°ŃŠ¾ŃŠ° ŃŠæŠ°ŃŠøŠ²Š°ŃŠ° ŠŃŃŠ°Š½Š°Š°, ŠŗŠ¾ŃŠø ŃŠµ Š¾ŃŃŠ¼ŃŠøŃŠµŠ½ Š·Š° ŠæŠ¾Š“ŃŃŠøŃŠ°ŃŠµ Š¼ŃŠ¶ŃŠµ ŠæŃŠµŠ¼Š° ŠµŃŠ½ŠøŃŠŗŠøŠ¼ Š³ŃŃŠæŠ°Š¼Š° Šø ŠŗŃŃŠµŃŠµ Š·Š°Š±ŃŠ°Š½Šµ Š¾ ŠæŠ°ŃŠµŃŃ Š²Š°ŃŃŠµ Š½Š° Š¾ŃŠ²Š¾ŃŠµŠ½Š¾Š¼, Š“Š¾Šŗ ŃŠµ Š“ŃŃŠ³Š° Š¾ŃŠ¾Š±Š° ŠæŃŠøŠ²ŠµŠ“ŠµŠ½Š° ŃŠµŃ ŃŠµ ŠæŠ¾ŠŗŃŃŠ°Š»Š° Š“Š° Š³Š° ŠæŠ¾Š³Š¾Š“Šø ŠŗŠ°Š¼ŠµŠ½Š¾Š¼. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts