Jump to content

Njuz (nije njuz)


Recommended Posts

Meni je samo cudno kako nas pravosudni sistem uopste toliko malo paznje poklanja tuziocima, iz ovih tvojih nekoliko primera, a i iz nekoliko drugih mi deluje da tamo ima poprilicno nestrucnih a da isti opet skoro nikome nisu odgovorni. Mislim ok, odgovorni su Ministarstvu pravde ali zaista nikada nisam cuo da je neki tuzilac dobio otkaz ili nesto degradiran zato sto je nestrucno odradio posao. Pritom ovo je konkretno slucaj da je tuzilac ocigledno debil, a ne smem ni da zamislim sta se desava kad tuziocu pridje okrivljeni pridje tuziocu s koferom para i idejom da slucaj padne. 

 

Kazem to mi je dosta cudno jer i kao laik mi deluje da je i sama uloga i kvalitet tuzilaca kod nas nekako na mnogo niskom nivou. Ono u Americi ima mesta gde tuzioce biraju na izborima gradjani direktno, ona riba tuzilac u Baltimoru maltene resila cele nerede tako sto je optuzila one pandure koji su ubili nigere i sl. Ocigledno sama ta funkcija tuzioca u drustvu bi morala biti na mnogo visem nivou nego sto je kod nas a deluje mi da niko ozbiljno ni ne pokrece to pitanje, verovatno jer i gomili ljudi iz struke, advokatima i sl donekle i odgovara da su ovi takvi kakvi su. 

 

I da ne ubijamo temu skroz, jedan njuz specijalno za Duleta

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:548733-Doktor-prodaje-plastiku-da-kupi-skener#.VVz0N1WMaK8.facebook

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

isplaćen neki regres negde.

 

jeb'o mater... glupi narod ne vidi koliko mu je bolje, a premijeru neprijatno kakve rezultate postiže.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

den hu voz fon:

 

Vest:

 

 

 

BAHATO Prepotentni Amerikanac maltretira srpsku policiju VIDEO

Gosti iz inostranstva, Amerikanac i Nemac, vraćajući se iz obilaska Libelanda zaustavljeni su u Srbiji od strane pripadnika MUP-a. Čitav susret su zabeležili kamerom, a na snimku se vidi da je Amerikanac pokušao da podmiti srpskog saobraćajca.

 

Naziv klipa: Watch Serbian Police Demand a Bribe

 

Opis klipa:

 

After visiting Liberland (the new micro state between Serbia and Croatia), Serbian police pull over our car and accuse us of speeding.

Without any evidence of speeding, they demand 2500 Dinars in cash or 50 euros outright (a huge increased amount, obviously a bribe). Upon offering 2500 Dinars, the officer then asks for 3500 instead, a clear attempt at extracting a bribe in order to release my passport and car documents.

They demand us to drive to the post office ATM and withdraw more cash to give them.

By refusing to pay and refusing to sign documents written completely in Serbian, the officers who only speak Serbian try every method of extraction, eventually calling their chief over (who actually speaks English very well and was watching the entire situation). She threatened they would keep my passport for 5 days and not allow me to leave the country.

Eventually we drove to the nearest exchange, got the full amount and paid the officers in order to get back on the road.

We were pulled over for the total time of 1 hour and 30 minutes.

Near Subotica, Serbia (8 kilometers from the Hungarian border)

In the course of being stopped, we witnessed at least 5 other vehicles getting stopped by the police -- all with foreign plates.

Let this be a warning to any foreigner attempting to drive through Serbia. Know your rights and refuse to sign documents you can't read. And don't give them your passport.

 

 

Link to comment
Share on other sites

lol najjace da cu da citam clanak neki da bih mi neko objasnio nesto sto vidim sa yt cover slicice, da je amer retardirani imbecil :D:DD: (nisam ni gledao snimak ali sam iznad situacije)

не само да ниси изнад ситуације и да си у њој потпуно, него си је и правилно протумачио.

 

;)

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

Pa ovaj Vučić je bog trollovanja, respect (na konto vesti od pre neki dan i smanjenja poreza za one koji letuju u zemlji):

 

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=06&dd=11&nav_id=1003067

 

"Kada bi deo novca koji građani potroše na odmor u inostranstvu ostao u Srbiji, stvorila bi se mogućnost da se povećaju plate za pet odsto, kaže Aleksandar Vučić"

 

Pa kaže:

 

Premijer nije želeo da govori o tome gde će da provede svoj odmor, "da ne bi opet zauzeli sve hotele da bi ga slikali", mada je priznao da je prošli put to bila "dobra promotivna akcija za Borsko jezero, jer su mesec dana oba hotela bila puna". 

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

 

Dobro je moralo pobediti zlo i Hrvati su uvek bili na pravoj strani - na strani dobra, što naravno ne znači da su rođeni bolji, da su rođeni superiorniji, jer nisu. Ali, da su birali pravi put, da su birali teži put i 1941. i 1991. to je činjenica. Hrvatski put je bio teži put zadnjih stotinu godina i sve što smo dobili i zaradili, zaradili smo sami bez kredita, bez popusta, i na to imamo pravo

 

[roflmao] , kakav pokid.

 

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=06&dd=22&nav_category=167&nav_id=1007093

 

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nekoga ko je u kući sa vašeg mobilnog telefona zovnite na njen-njegov mobilni. Vaš mobilni držite 30-tak centimetara od vrata vašeg auta. Osoba u vašoj kući treba da drži u ruci ključ vašeg auta blizu svog mobilnog telefona i da pritisne dugme za otključavanje. Vaš auto će se otvoriti.

 

[roflmao]

 

a ceo tekst izgleda kao prevod verovali ili ne članka nekih bugarskih novina iz 2004.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...