BakiZ Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Ja isto, dogod moze cu raditi questove tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 (edited) Igram sf mid i unistavam slarka mislim da je imao threads only u 10 min. Idem jasem svom safe DKu timbera 2 puta sa eul ult. Medjutim moj vrsni lc jungler gubi duele vs njihovog lifestealera sa midas/radiance buildom. Iako smo ih jurcali prvih 30 min cak smo srusili i t3 u 25. Od tad su krenuli moji imbecili da feeduju comeback gold malom right click degeneriku koji se zavlaci u kripove u tom picvajzu slark pravi sb pa se degenerik zavlaci i u njega i na kraju popusimo iako sam imao skor tipa 10-2 i 6 slot... ali posto je moj ludi DK imao sange i yashu i hyperstone sve vam je jasno. Lc je imao blink i desolator u 30.min i osim sto je skakao na dule medju 4 lika bez bkba nije nista pametno na mapi uradio. I eto toliko o nasem voljenom MMR sistemu ako hoces progress moras da budes mali pogani degenerik i spamujes 2-3 meta heroja koji su cesto i rightclickeri sto bolidima olaksava stvar. Valve je uspeo da napravi ranked MM u kome je presudno da nadjes svetinju kojoj da se molis kako bi vs tim dobio vece idiote od tvojih. Seems legit to me. Bolje da oznacis role pre game-a pa neka meri kako je neko odigrao svoju uogu al ofc lakse je staviti win/lose sto bi se zamarali kad ih debilni komjuniti i dalje pumpa parama... Edited June 8, 2016 by zyllion 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 udjem posle vise od mesec dana.... sve isto, svako pikuje sta hoce, neki lik bio afk i nije nista markovo, i sad debil ostao zadnji da pikuje i poceo da rejdzuje kako nece on nas sve da supp i randomuje retard randomuje suporta i onda repickuje i dobije disruptora i mi sve lolnemo, kul, bar imamo jednog suporta kad baja ni koku da kupi, ni ward nista, ode da smeta coveku na mid i negde oko 10og min kod skora 1:3 livuje game ez -25 nedostaje mi dota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 nisam igrao nedelju dana i uzmem zajebem se danas i pickujem supporta,dobijem nam sva 3 lejna i naravno izgubim u late jer ne mogu svoja 4 core retardirana imbecila da nateram da 5 man zavrsimo,crkli majci na rukama svi redom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 http://www.dotabuff.com/matches/2438691652 party, jedan uzima rikija, drugi randoma gyrocoptera kao last pick, obojica ne rade nista osim sto feedaju citav gejm, riki ide prvi item desolator, gyro drums force staff hex, u lejtu ode kupi rapier i da ga protivniku namjerno, i pored toga se drzimo jos 20ak min ali na kraju izgubimo. bukvalno da gledam kako mu neki zlocinci kolju i siluju citavu porodicu navijao bih iz sve snage sa kokicama da sto traumaticnije bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Zamislite kakvi su ljudi u 2700mmr partiju ako vi kukate na te 4-5+ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Znas da ce gejm biti dobar kad udje lik sa nickom Milica Todorovic. (guglao sam) Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 uzmem bh-a,dobijemo sva 3 lejna i naravno izgubimo,retardi na core herojima...igramo vs meepa i nas tiny mesto da rashuje aghs ide echo sabre posle blinka,naravno da mu zelim smrt celoj uzoj i siroj familiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 igrao coreve,sve pobedio,evo,kako sam uzeo supporta,naravno da sam izgubio iako smo ponovo dobili sva 3 lejna,bukvalno,ako licno ne iznesem,necu dobiti game IKADA,ovoj ekipici iz gejma mogu pozeleti samo smrt uze i sire familije i cisto da se seme takvih degenerika nikad ne nastavi http://www.dotabuff.com/matches/2456793496 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 ima li ovo pravo ? imao sam 7-0 a zadnjih 10 minuta su nas kampovali na fontani i ubijali ko se kako rodi,sto vise dote igras to shvatis koji car je hitler bio i bude ti krivo sto nije uspeo ono sto je naumio... http://www.dotabuff.com/matches/2457390628 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Ja ne razumem da neko moze da udje u ovu igricu sa osnovnom idejom i motivom da udara kripove 50 minuta radi bilo kog ishoda ej, kakvi su to maloumnici nenormalni. I odvratna turska kebab govna gejm ruinerska operisana. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Mda, supertilt na jednom acc i rejdzquit zbog low prio, i onda tilt intentional feed gejm ruining na drugom dok nisam i tamo dobio low prio. Odigracu ih pitaj boga kad, taman mi je pauza i trebala. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 ja i 2 drugara pokusali da odigramo 3 man ranked,prvi game 2 retardirana poljaka koji su uzeli safe i mid,16 smrti mider,sledeci game,5 minut,2 retardirana nemca cini mi se imaju po 0-5 duo off...ova dota je postala ili igraj 5 man stack ili obrisi igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 malo ozbiljniji carry build Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 imao ja inva juce sa solar crestom,desom,blodtornom,izgubio u late ofc :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 to uopste nije toliko tragicno:D, nije najbolja opcija sigurno ali ima neki smisao, ovaj wk on the other hand... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 igramo game 5 vs 4,lik im izasao na pocetku gejma i game se vazi,dobijamo game medjutim 2 lika se svadjaju 90 % gejma,nafarman sam jugg,bacim sve iteme na zemlju,unistim ih i izadjem i ostavim jebene balave retadirane demetne majmune da igraju 4 vs 4 i izgube ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 3 rusa (ili neka druga istocnogovnarska zemlja) i 1 iz jordan,bukvalno sam posle loadinga i njihove cirilice upisao sebi poraz i trolovao ceo game,sto je najgore mogli smo cak i da dobijemo ali to bi jednostavno bilo protiv mog motoa :D http://www.dotabuff.com/matches/2480564459 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 Waow kako ja imam dobre drugare, kad me u rodjenom partiju u stvari tiltuju dok ne isfidujem. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 hahahahaha, i'll take russians over party buddies any day:D prosjecan ranked sa drugarima sa kojima sam bukvalno pocinjao dotu prije 10ak godina, jedan ide safelane rikija, drugi jungle wk ili jedan ide offlane pa drugi mid pudge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 4k gejmovi > 5k gejmovi,bar kod mene je tako poslednjih par dana na solo mmr-u,cega sam se sve nagledao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 4 retarda i ja,wp volvo http://www.dotabuff.com/matches/2482881135 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 13 hours ago, mohr said: 4k gejmovi > 5k gejmovi,bar kod mene je tako poslednjih par dana na solo mmr-u,cega sam se sve nagledao... niposto, kleo sam 5k pa do 6k bracket prije godinu i mislio da su stvarno uzasne partije, ali cega sam se nagledao u 4k bracketu otkako me intentional throwing tu bacio, to je bez svakog komentara da covjek ostane, preko 5k su mozda ljudi veci degeni u glavu ali bar znaju neku mehaniku igre, ovo ispod bukvalno ti imas 4-5 od 10 igraca u svakoj partiji da ne zna osnovne itembuildove, ne zna nista, ubiti creep wave prilikom pulla poznat koncept kol'ko i Emersonov transcedentalizam, nema predstavu kad je jaci kad nije, kad moze da krene kad ne, kad treba da splita kad ne, malo je reci deprimirajuce... p.s. jes da je topic mrznje ali sam juce imao tako dobrog supporta, sto se kaze once in a 1000 games, lik uzeo SD-a izdrko Slardaru po faci, otjero ga iz lejna nije mu dao njegov jebeni camp da farma na oflejnu, drzao ga na 2om levelu pa bar do jedno 10og min, mali tracak nade definitivno da nisu sve kompletni retardi ostali da igraju igruhttp://www.dotabuff.com/matches/2482325393 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 na to sam i mislio,ne na mehaniku vec na dementizam u njihovim glavama,igrao par gejmova preko 5 k avg i nisam mogao da verujem sta se desava,onda par gejmova ispod 5 k avg i partije su bile normalnije,pricam u poslednjih par dana naravno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 jos igrate ovo gowno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts