Popular Post shpanac Posted April 10, 2016 Popular Post Report Share Posted April 10, 2016 Ma hej, sad se osecam prozvano lol. A dosadjuje mi to.Waga je sjajan individualac. I ja gledam twitch cesto, i kad pljujem twitch znam i zasto to radim. Wagina najjaca strana je to sto je konzistentan, decko igra stalno dobro, i skoro nikad ne tiltuje, tj video sam jednom da tiltuje jer ga neki nemac drnda ingame na nekoj privatnoj osnovi.Ali sta vi ne kapirate, je da 8k+ igraca ima saka, i da oni igraju protiv sistema a ne protiv protivnika. Zasto protiv sistema? Zato sto su oni svi dovoljno dobri da u odnosu na 7k igrace budu 10k, ali nemaju prostora da dostignu tih 10k mmr jer udaraju u teoretski limit impakta jednog coveka. Kako moze waga pobediti kad mu saigraci ne odrade svoj posao? Ne moze. Zato igra high impact heroja kao void ciji chrono gasi ljude pre fajtova i nije preterano bitno sta ima u inventaru dok god postize cilj i objektive igrice, a njegovi objektivi su uglavnom da umre manje od protivnika, da bude ispred njih dovoljno daleko oko minute 25 i da u minuti 35 dominantno zavrsi game, decko stalno tako igra.Vanguard voida je on poceo da igra na offlane-u prvo i nije ga tad ni zamislio kao kerija, a onda je 7-8 dana kasnije prosirio ideju tako da jako dobro znam sta i kako je taj build. Ideja je da ti vanguard isto kao spektri da sustain da nikad ne odes u bazu. A waga spektru igra 8/10 puta sa vanguardom, tako da je to licna preference. Istu kolicinu sustaina voidu daje vlads, plus mana sustain i aure za team, ali poenta je da vagu za sve to boli kurac i da menja 250 hpa za sve ovo ostalo.Ali zasto je to retardirani build twitchera? Zato sto je vanguard sustain item iznad svega a ne core tanky item ili sta god. Ne umire fejsles zato sto ga je puck/wd/wk kombo udario po 32dmg manje na svakom udarcu, vec zato sto nije izasao iz kontrole nikad ili je crko od dotova. Istu funkciju koju radi vanguard uradice i sange+stout u tuci, za iste pare. Vanguard je sustain protiv kripova, koji kombinuje hp pool sa tim sustainom. Waga sumu farma nebitno kog heroja igra, i isto kao sto sa spektrom pici VG iz tog razloga, isti je razlog i za VG na voidu. Ali onog trenutka kad fajt pocne, on ima relativno nebitan item, ciji bi slican value postigli sirov vitality booster, sange, sirov point booster+ bracer, drums+bracer itd, jednostavno wagi nije bitno sta ima, osim tih 250hp poola.I tu dolazi u igru ono s to je mohr rekao, i sto je sustina svega. UVEK je bolje imati vlads nego taj VG. Waga je disciplinovan sa manom ekstremno, tako da on ne upada u probleme kao prosecan igrac, vlads ce tu bolje raditi posao. Vlads daje auru svima a voida je posle chronoa cesto moguce izignorisati, tako da opet ima veci impact sa tim aurama. Vlads je aoe sustain, daje auru za dmg, ma mislim pointless je raspravljati utility ta dva itema.Jedina razlika je sto ce u waginom 7.2k average mmr gejmu on reci ma ko vas jebe, ja moram da odradim 60% posla svejedno, MENI treba vanguard, i onda ce on sa tim pobediti, a u 4.5k average gejmu gde su svi od 4.2-4.8 niko od njih nije dovoljno dobar da odradi isto, tako da je vanguard retard item twitchera. I kao referencu za sve ovo sto govorim, da je community gomila idiota koja se spoon feeduje twitch smecem, neko jutro 6000 ljudi i ja, gledamo merlinija kako igra rikija, apsolutno identicno necemu sto sam ja odigrao 50+ puta u 6.85/6.86, i kad ga je dobio, stream chat ide standardi OMG LULZ BULLSHIT HERO RIKI <face this face that> BLA BLA, a kad je decko zavrsio gejm sa najvecim uticajem od svih u timu, imao je 50 ljudi spremnih da mu poblajvaju jer su izasli iz kutijice svog inferiornog intelekta i videli da nesto moze da se odradi i drugacije. 3 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Btw, je l' neko ovde koristi smurf naloge i ako koristi zašto ih koristi. Poludeću od istih. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Haha, ja imam jednog smurfa. Igram ga kad me zakolju par puta zaredom sa lp na mainu, a mrsko mi skidat pa cekam patch da dodje neki da se lp partije magicno obrisu:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 @shpanac ne bih da glumim finocu, mozda jesam prozvao, ali mislio sam da je napad vise na lika nego na build 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 smrt svim suportovima sto pickuju supp a Jebeno NE ZELE DA SUPPORT, jebeno sabijem mid stvorim space i SVI SE PROKURCE nema ni1 warda na mapi rubick pravi octarine jede govna imao ga je u 25min i na tome je zavrsio game da je pickovo rikija imali bi sanse late Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Stompanje u early game moze biti jako zajebano:D, ljudi se opuste misle sigurno je dobijeno i onda tako eksprimentisu. Mali milion partija sam izgubio sa recimo miranom roam gdje dobijem sve lejnove strijelama, napravim tonu spacea i onda retardirani keri okurazen time sto 20 minuta nije morao uopste drugu ruku da koristi da igra, insistira iskljucivo da ide sam i pravi neki kurac build. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Ma debili posle bas dugo dugo vremena sam dobio mute samo zato jer sam ja retard i nisam ih sve odma napusio u startu i mute, sledecu sam bio mute i nisam pizdeo i kuckao sa retardima i sabio sam game izi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Zato sam ja mala kucka koja kad ima sansu da pobedi udara towere i raxove iskljucivo i lozi ekipu da zavrsavaju partiju umesto da fountain diveuju he he. 1 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 (edited) Stompanje u early game moze biti jako zajebano:D, ljudi se opuste misle sigurno je dobijeno i onda tako eksprimentisu. Mali milion partija sam izgubio sa recimo miranom roam gdje dobijem sve lejnove strijelama, napravim tonu spacea i onda retardirani keri okurazen time sto 20 minuta nije morao uopste drugu ruku da koristi da igra, insistira iskljucivo da ide sam i pravi neki kurac build.Upravo sam imao takvu partiju, uvek me natera da mi se smuci igra, u partiji protiv am-a i inva mi im srusili dva seta baraka i tier 4 i ostalo je samo jos da se dovrsi, do tada sam stalno izigravao uciteljicu, posle fajta uspesnog 300 puta pingujem rosha ili neki objektiv da mi ne bi slucajno otisli afk farm ( igram sa midas svenom i midas LC btw ), i da ne Sven ne bi propustio taj trenutak dominacije i otisao u ultra late gde slabi. I sve to ide tako divno i ja mentol posle drugog seta baraka ucutim, kontam rince and repeat ALI NE. Sven solo u 5, za njim zeus, stize i LC, gubimo gem, opet se ista stvar desi nakon 2 minuta i to je to, straight kroz mid. Barem se dobro zabavih sa earth spiritom :D Ko me jebe kad igram 2.6 ranked solo que van mida ili safelane-a! Edited April 11, 2016 by ArktickaLubenica 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 (edited) Ја сам кренуо да играм само офлејн, по могућности соло, и ево 3 партије за редом победе. Чак ми је у последњој кери био тотални ретард 3/4 партије док није исфармао мало итема. Мид не знам да играм, керије исто слабо, мислим да овако могу највише да допринесем, па ћу само то и играти од сад па на даље. Много лакше спавам Е да, вратио сам се на 3к ммр о/ Edited April 11, 2016 by strokan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Ne valja prejako dobiti early game, ne valja ga ni izgubiti. Ako moze nekako da se jedva dobije taj early da se ne bi krhki mentalni balans ruskog kerija sa kojim igras poremetio.@offtopic Otkako je izasao onaj summary nije se desio slucaj da mi ga izbaci a da se ne crveni i da ima ispod 15 reporta. Medjutim ovaj zadnji...Osjecam se rehabilitovano! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Ja vec mesec dana nisam imao login bez izvestaja da je neko koga sam report kaznjen, svaki dan, svaki acc, uvek. Bas ih targetujem ekspertski. A mjutovano mi je pola svog naroda iz 3000-4500 bracketa XD Mark of a retard. Blagosloveni su mojom procenom :DA strokan bas fino igra supporta, i oterase ga u core spamera, eh sta ti je sistem! Samo greota sto kad jednom ispamasmo gejmove, da je ostatak ekipe bio napusen/pijan/lud pa i tad ogresismo dusu o njegov quest za abbadona :) Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 bogtemazo:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 @шпанац хаххаха, ма опуштено, била је спрдња :)Па углавном сам и играо супорта, али оно, једино могу тако на почетку гејма да утичем, али после тешко, нарочито ако је фејл кери. Овако бар могу мало и касније да надокнадим недостатак због дебила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Umem i ja da ispizdim i sve to i umem i da flame, nekad ne mogu da se iskontrolisem, ali UVEK igram na pobedu. Izbegavam da throw pogotovo ako igram pos1/2 , ali kad vidim da ljudi throwuju partiju jednostavno me zabole da im budem uciteljica nego igram da imam sto bolji KDA i zabole me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 @ mirana pomislio bi covek da igras ispod 1 k mmr gejmove :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Evo, prazna slama bla bla, citav game je bio tragikomicno los, ovaj jedan ortak je u stvari <2500 igrac pa je sve bilo svuceno na malo tuznije oblike dote, ali vanguard void keri, 2700 hero dmg, u 28 minuta, jeste stomp bio ali jednostavno ne ide. http://www.dotabuff.com/matches/2286333161 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 (edited) @ mirana pomislio bi covek da igras ispod 1 k mmr gejmove :D5.1 imao lik, jbt ok mislim svacega sam se nagledao, nije frka znam da mora doci ovako jedan vansersijki cernobilj survivor svakih par partija, ali mirana koja igra lejn supporta i ide starfall,leap,starfall... ma daj:D, neeeemoj me :Dp.s. drugi support mi bio roam tiny:D Edited April 11, 2016 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Pa kakva je t o 5k dota ako nemas bar dva sing wannabe-a koji igraju nogama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Poslednje 4 partije 22min, 25min, 28min i 23 min. Jebeno neverovatno da ne moze 1 normalna partija da se odigra, lik iz protivnickog tima je isao namerno feed jer je njihov lik pickovo support furiona i ovaj mognoloid je odma rage. Pun mi je kurac takvih likova sto igraju support preko kurca, igraj lepo kerija iovako je pub pa te mozda usere u late game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Ehehehe, upravo me 30 minuta shadow pratio idiot zato sto sam ga u minuti 4 napusio da je retard jer mi ne upgrejdovanog kurira 2 puta salje niz citav top lane, dok ga ja nisam ni koristio,a ownam mid, lololol kakav festival malih kurceva je ovaj pub. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Atomic Posted April 12, 2016 Popular Post Report Share Posted April 12, 2016 Ljubav za dota drugare, 13 pobeda iz 11 mečeva, +250mmr road back to 5k :D 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 о/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 ovo nije za mrznja topic! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Ne valja prejako dobiti early game, ne valja ga ni izgubiti. Ako moze nekako da se jedva dobije taj early da se ne bi krhki mentalni balans ruskog kerija sa kojim igras poremetio.@offtopic Otkako je izasao onaj summary nije se desio slucaj da mi ga izbaci a da se ne crveni i da ima ispod 15 reporta. Medjutim ovaj zadnji...Osjecam se rehabilitovano!http://forum.klanrur.rs/topic/234942328-topik-ljubavi/ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts