Cela Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Moze. Ne moze. When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Drugovi, jos 4 dana i pocinje godisnji odmor, samo tvrdo samo hrabro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 meni jos 6, hjoooj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Bravo, Coko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Au...13 meseci bez odmora.... :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Coko, prošlo je već nekoliko sati otkad si me poslednji put poukovao na fejsu, šta se dešava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 hahaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Groznica četvrtačne večeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Gde si Vudu brate, kad cemo na rakiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Nešto mi slabo ide žestina u poslednje vreme, al zato vajsbir derem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Shovel Knight vrh igra! Burek u Grebicu (Cacak) vrh burek! Killy car! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 moze burek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 dajte nekog proverenog ko radi dezinsekciju :c na gajbi u bg-u su pocele da se pojavljuju bubasvabe, jebo im pas mater, a ja hvala bogu imam fobiju. vidim tipa jednu u 3-4 dana, pa bih da sasecem to u korenu "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 kod mene su bubarusi, bili su likovi 2x i i dalje im nista ne mogu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted July 25, 2014 Popular Post Report Share Posted July 25, 2014 zovi draleta da poprica sa njima 12 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Zeznuto ovo budjenje u 6 ujutru bez razloga. It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Izvini Vudice morao sam da legnem ranije, danas cu te poukujem ceo dan, taman da se ponadas da je neka riba, kad ono medjutim celavi rurovac Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 kod mene su bubarusi, bili su likovi 2x i i dalje im nista ne mogu... kod mene su se pojavile stenice nakon ovih pljuskova.... imam jebeni hive ispod prozora... i sad je otvaranje prozora postalo nopenopenope Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Neka snasao sam se, gledam vikinge drugu sezonu. Sve je pod kontrolom! It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Ili kreneš da radiš pa ustaneš ujutru i ideš na posao! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Sad sam video da je Kojotu ime na viberu Aleksndr :D 1 There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 (edited) Otisao na svadbu sa kolegama (prvi put) i napio se ko svinja. Cisto da se pokazem u pravom svetlu :) dajte nekog proverenog ko radi dezinsekciju :c na gajbi u bg-u su pocele da se pojavljuju bubasvabe, jebo im pas mater, a ja hvala bogu imam fobiju. vidim tipa jednu u 3-4 dana, pa bih da sasecem to u korenu Ne bacaj pare na raid i ona ostala govna vec lepo odes u poljoprivrednu apoteku i trazis nesto "jace" da pobijes govna ... jednom sam time namazao i ne samo da nema bubasvaba kod mene u stanu nego nigde ni u blizini, bojni otrov prve klase. Jos uvek se nisam otrovao tako da je ok :D Kreneš u teretanu ujutru pa onda ima razloga! o/ o ili pojedes teglu slatkog i dobijes secernu bolest :) Edited July 25, 2014 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 dajte nekog proverenog ko radi dezinsekciju :c na gajbi u bg-u su pocele da se pojavljuju bubasvabe, jebo im pas mater, a ja hvala bogu imam fobiju. vidim tipa jednu u 3-4 dana, pa bih da sasecem to u korenu ja sam istrebio bubašvabe jednim preparatom. samo da iscimam ženu da iskopa broj tih likova, stavljaju neku želatinastu masu, bukvalno kapaju to iz šprica. onda se to stvrde, kristalizuje i u roku od 15 dana su istrebljene ne samo bubašvabe, nego i sva ostala gamad.skupi su, mislim da je akcija oko 5k dindži. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 daj da bacamo to po kijevu ! :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts