Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

stig'o neki spam

 

Pozdrav,
    Pišem ti ovu poruku sa suzama i tugom i znam da ova masaža će vas iznenaditi,
 
     Moje ime je Miss. Leo Massoumeh, ja sam jedina kći pokojnog gospodina i gospođa Ibrahim Massoumeh Moj pokojni otac je bio nadmoćan biznismen čovjeka. On je bio vlasnik i direktor Massoumeh Investment & Enterprise Div. Rabat - Maroko također bave Cocao-kafe plantaže, uvoz). To je obeshrabrujuće da kažem da je moj otac bio otrovan do smrti njegovi poslovni partneri za vrijeme jednog od njihovih poslovni sastanak.
 
    Moja voljena majka Hawa uključujući i moj mali brat Žika, i moja mlađa sestra Fatim su svi ubijeni u selu Deuko dok su bježali iz političke krize / građanskog rata između muslimana i Christian ljubičice. Prije smrti mog oca u bolnici Allianz Casablanca, rekao mi je da njegove vrijednosti depozita (2, 800.000,00 €) koji je deponiran kod moje ime kao jedini naslednik u fond, sve dokumentarne dokaze pokriva novac su netaknuti.
 
    Molim vas, ja ponizno traže vašu pomoć kako bi aranžman za mene da dođem u vašu zemlju za dalje školovanje i da se osigura dozvola boravka u vašoj zemlji za mene. Ja sam spreman da vam ponuditi 15% od ukupnog novca kao način naknade za vaš trud za pomoć mene sa ovaj skromni zahtjev kao što vjerujem da će se ova transakcija zaključiti u roku od nekoliko dana te označavaju svoj ​​interes da mi pomogne. Radujemo se Vašem brz odgovor za više detalja.
Hvala i ostati blagoslovi:
Od, S poštovanjem;
Leo.

 
overio sam na "i moj mali brat Zika"
[roflmao]
Link to comment
Share on other sites

Lol, asasins krid hudi... to je bre jedna korejska robna marka, sve stvari su im ovako slim fit, asimetricni rajfeslusi, kragne kapiuljace i ti fazoni... samo ih ovaj online diler reklamira kao asasins krid. Ima ih na netu gde hoces po tim slicnim cenama.

 

Aj sud nou, hteo sam da ih uvozim/proizvodim ovde.

znači, avoid? :D

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...
Link to comment
Share on other sites

Мислим да има, на црвеној се види. Мени је кул, само ми се чини да су рукави прекратки. За мој укус бар.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

 

Link to comment
Share on other sites

Meni se svideo jedan duks i taman da porucim kada primetih Materials: 80% Polyester, 20% Cotton pa sam odustao, da je 100% cotton uzeo bih, ovako je to neki gistro suskavac?

 

edit: typo :D

Edited by ZOLA

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Meni se svideo jedna duks i taman da porucim kada primetih Materials: 80% Polyester, 20% Cotton pa sam odustao, da je 100% cotton uzeo bih, ovako je to neki gistro suskavac?

 

Jesi ti neki gastarbajter :tf:

 

Nego, ne mora biti "suskavac" ako je poliester ako sam dobro skontao na sta mislis kad kazes suskavac.

  • Upvote (+1) 1

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Link to comment
Share on other sites

Може да буде и као оне старе Јаса тренерке. Ја лично не волим тај материјал.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

 

Link to comment
Share on other sites

Čili ima nade za tebe!

 

 

Nemate za ceo - kupite pola limuna

IZVOR: B92
Beograd -- Cena limuna je ovog leta u Srbiji dostigla neverovatne iznose, pa je ovih dana dogurala do čak 350 dinara. Trgovci su se dosetili, zbog toga, da ga prepolove.
 
Očigledno da je zbog cena prodaja tog južnog voća opala, pa se u beogradskim trgovinama može videti da osim lubenice, prodaju i limun na pola.
 
Kako je ranije rečeno, razlog zašto je cena limuna poslednjih dana u srpskim trgovinama stigla gotovo do neba je nestašica tog južnog voća u Evropi, pa se uvozi iz Latinske Amerike, tačnije iz Argentine. 
 
Zbog troškova transporta osetno podiže cenu 30 do 40 odsto vrednosti nabavne cene. Na naše tržište limun, inače, najčešće stiže iz Turske i Grčke. 
 
Zavisno od mesta i prodajnog lanca, trenutno u Srbiji kilogram limuna košta od 160 do 350 dinara. Pre godinu dana, za kilogram tog južnog voća plaćalo se upola manje, u proseku, 145 dinara za kilogram. 
 
Značajnu ulogu u ceni južnog voća, međutim, imaju i sami trgovci zbog načina na koji ga nabavljaju. Naime, u velikim trgovinskim lancima limun nabavljaju direktno preko uvoznih firmi. Trgovci i uvoznici, međutim, ne žele da preciziraju koliko iznosi marža na prodaji limuna, ali, sudeći prema visini cena tog voća, sigurno da je paprena. 
 
Inače, prodavci tvrde da bi trebalo očekivati pad cene limuna uskoro, kada u beogradske trgovine stigne limun iz nama bližih krajeva - Turske i Grčke.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

getpocket.com

ne znaju, komšo

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...