Jump to content

Saobraćajna nesreća - Novi Sad

Bahamut

Recommended Posts

4 hours ago, absolute said:

video sam ovo, a inače izgleda i da je šapić uveo zabranu na levo jer ceo grad je danas bio paralisan. najbolja je izjava mupa kojima je današnja gužva "neobjašnjiva" :)))

Возачима, али и путницима у јавном превозу у Београду данас је било потребно много стрпљења, јер су на свим кључним саобраћајницама биле велике гужве. Мост Газела, Аутокоманда, Бранков мост, као и мото-пут кроз престоницу у смеру ка граду били су крцати аутомобилима и возилима јавног превоза. У МУП-у су за РТС рекли да је за њих гужва "необјашњива" и да је на улицама данас био неуобичајено велики број аутомобила.

Током вечери, гужва на Бранковом мосту је минула, док је на Газели и даље велики број возила.

У МУП-у су за РТС рекли да је за њих гужва "необјашњива" и да је на улицама данас био неуобичајено велики број аутомобила.

Ни у удружењима таксиста немају бољи одговор – тврде да у односу на претходне дане нема нових радова који би могли да објасне због чега је баш данас у Београду толика гужва.

znaju kad neki student ode u klonju ali ne znaju zašto je gužva i neobjašnjiva im je :))

ali da je bilo bilo je, čak i ovde kod mene u kraju pre sat vremena i dalje bila kolona vozila po semaforima itd.

Popih i ja veceras kaznu jer sam prekoracio brzinu par kilometara, kaze mi lik, nista strasno ali moramo da pisemo zapisnik, bolje da sam vozio 120-130 kao ovi rastereceni nego 55, ako sam dobro ukapirao, ako platim u roku od nedelju dana, placa se 50 % kazne a ako zakasnim onda puna svota? 1500 ili 3000 ako se zaboravim, sto je nikakva svota ali mi samo prave dodatnu obavezu, bitno da se puni drzavna kasa, ACAB.

• Like +1 1

19 hours ago, dovlagsi said:

Neverovatan broj tragičnih nesreća ove godine kod nas.

Nažalost, ali to je prosto posledica toga da se sve više divlja u saobraćaju i sve manje poštuju pravila jer skoro niko ni ne strahuje od posledica. Evo uzmi primer ovog sa početka ovog topica što je ubio troje u Novom Sadu jer je vozio 170+ km/h, još se branio nekim lol pričama "bila mi pored noge dedina flaša rakije pa sam nategao kad sam se sudario pa otud alkohol u krvi..." I osuđen na 8 godina zatvora, pa smanjili na 7 pa posle na 6, u šta se računa i vreme koje je proveo u pritvoru od 2014. do 2016, od čega je pola bilo sa nanogicom. Sad nisam uspeo da nađem kako je i da li odslužio kaznu, ali nije nemoguće da je isto bilo sa nanogicom jer nema mesta u zatvoru i čovek je do korone fazon već bio slobodan. Ili Darko Lazić koji ima dvadeset udesa, i nema vozačku dozvolu, i sve je haha, hihi, zajebancija ludilo. Da ne pričamo o drugim poznatim ličnostima koje dana zatvora i pritvora nisu videle za ozbiljne saobraćajne udese i nesreće a politički su povezani. 

I onda prosto neki mentoli pomisle da su besmrtni, kazna, čak i da urade nešto nezamislivo loše bole ih kurac, malo izbleje kod kuće, igraju Sony. I sad tu imaš različite nivoe ludila pa će neki stvarno voziti 100+ a neki će da divljaju sa 70-80 pored škole, ali suština je vrlo slična. I na sve to dodaš loše stanje puteva, loše stanje vozila i vrlo jednostavno dođeš do toga da ako ne krene nešto da se menja svaka sledeća godina će u proseku verovatno biti samo još gora 😞 

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

• 2 weeks later...