peja_ Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 sta te muci Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 mislim da nisre skapirali koji je kokblok uradio imp. mozda i jeste, ali nisam iscackao sve spojlere. ideja matorog je da tirion ode na zid, dzejmi u livacku stenu i da produzi lozu (uvenuces ko mimoza, takva ti je takva moja loza). ovim kokblokom, tirion ili gine (dakle dzejmi ne mora na livacku stenu, i dalje incestari i klosari) ili pobedjuje, pa opet sve ostaje na istom, opet se izjavljovljavaju planovi matorog. uopste nije bitno ko ce da se bije, ovde imamo zajeb dostojan najboljih serija sa temom advokata, a tu ne mislim na ali mek bil sto se tice spojlera, da mislim da je pip u pravu ko ce se boriti. valjda tako nesto pise i na got wikiju ahaha, budalo jebo te boban rajovic nego, ja sam cuo da ima i neka knjiga, valja li ista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Kad neko trči na prvu loptu Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 (edited) Smorili ste i ovaj topic, sa drugog sam pobegao jer se pominju desavanja iz knjiga koje jos nisam procitao (tek zavrsio feast for crows). GG Edited May 13, 2014 by MikacNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 ali pip nije na ovom topiku napisao nista sta ce biti, ili "e ovako je u knjizi", vise deluje kao nagadjanja, bar kako se meni čini? nadam se da bar možemo da pišemo šta mislimo da će se desiti, nije valjda da je i to zabranjeno. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 (edited) Smorili ste i ovaj topic, sa drugog sam pobegao jer se pominju desavanja iz knjiga koje jos nisam procitao (tek zavrsio feats of crows). GGJBG MATORI PROCITAJ KNJIGEali pip nije na ovom topiku napisao nista sta ce biti, ili "e ovako je u knjizi", vise deluje kao nagadjanja, bar kako se meni čini?nadam se da bar možemo da pišemo šta mislimo da će se desiti, nije valjda da je i to zabranjeno.na prvoj strani se javio da im kaze da procitaju knjige Edited May 13, 2014 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Smorili ste i ovaj topic, sa drugog sam pobegao jer se pominju desavanja iz knjiga koje jos nisam procitao (tek zavrsio feats of crows). GG ma ljudimsta je vama, stice se utisak da citate knjige ili gledate seriju bukvalno na silu :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 (edited) pa ja ne znam, lol :D Edited May 13, 2014 by Buda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 ja nisam gledao taj trejler. zao si covjek! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 i trol se nastavlja :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Strašno, rekoh da se ne sećam šta je bilo u knjizi (zamisli, stvarno se ne sećam), a voleo bih primere gde se to "svuda pravim pametan"... Fascinantno kako ljudi vide ono što vole da vide Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Strašno, rekoh da se ne sećam šta je bilo u knjizi (zamisli, stvarno se ne sećam), a voleo bih primere gde se to "svuda pravim pametan"... Fascinantno kako ljudi vide ono što vole da vide ne postujem svuda, nemam zelju da se nesto upustam u neke diskusije, ali pratim forum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 dok stigne serija do poslednje sezone, biće deset topika. Ako ništa drugo, bar se nešto dešava :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 ali najjace je sto i stanko cita knjige, mada mu nesto sporo ide, prvu je tek procitao valjda...tako da za pola godine ima on da vam spojluje! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 to je sasvim nebitno, citam, ali je totalno retardirano to sto neki rade... ovo je sustina svega... ja ne gledam seriju ni ne citam knjige, ali da li je jebeno moguce da ljudi naprave topik gde hoce da se izdvoje i na miru rade to sto rade i da vi OPET dolazite i kenjate, pa jebote treba vas banovati majke mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted May 14, 2014 Popular Post Report Share Posted May 14, 2014 Пошто само речи очигледно не помажу, да пробамо да нацртамо нешто, помешано са текстом!Можда сада допре нешто до мозга. 9 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Ja se nadam da će Kole znati kako da ovo do kraja sredi, jer ja više pojma nemam koliko ovde ima topica i u kojem se o čemu priča :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Stanko, grešiš što hoćeš da gledaš ovu seriju na isti način na koji si gledao npr. Lost. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 14, 2014 Author Report Share Posted May 14, 2014 [roflmao] Rat 5 threadova! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Ovo mora da je najbolja knjiga ikada kad toliko forsirate ljude da je pročitaju!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 (edited) ulpi jesi ti ovaj desni sto je iznad situacije? :D :D btw kvitovao sam seriju kada je pocela da smrdi na sapunice! Edited May 14, 2014 by rejven_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Topika ima ukupno 4. 1. je na knjige subforumu, to je onaj moj originalni asoiaf topik otvoren na nekad zajednickom forumu za svu pop kulturu pre nego sto su filmovi i tv odvojeni od knjiga i stripova...on nije bitan za ovu priču i tamo nema problema 2. je Nidzhin originalni GoT serija topik, koji je glavni GoT topik na film subformu, ali je prerastao u serija+knjige topik usled cinjenice da vecina osoba koje otkriju seriju uzme i procita knjige ...na ovom topiku isto nema problema 3. topik je Mendžijev od juče, grupa ljudi koja ne stiže da čita knjigu želi svoj topik pošto im serija+klinga topik ne odgovara tematski, ovde probleme prave drugari kojima je zabavno da grifuju ortake...jeste haha funny trolovanje ali ako njih 5-10-20-kolikogod ljudi zeli jedan topik na forumu sa svojim setom pravila bez da im ostali drobe po istom, moje vidjhenje je da su nadlezni na forumu duzni da im to obezbede u to ime nastao je 4. - aka ovaj topik, ovo je split od 3 strane hejta i svadje na Mendžijevom topiku, koji sam nazvao troll central jer je ovo thread za osobe koje misle da GoT znači game of trolls ovaj topik je zamišljen kao kaljuga u koju ce biti moveovani svi oftopik postovi i svađe koje se javljaju na ostalim (citaj mendzhijevom) threadovima, na daj način i svadje i prepirke do kojih je ljudima stalo biće očuvane, a nekolicina spoiler-concious forumaša imaće svoj thread za razmenu mišljenja i teorija i čegagod im milo "problem" sa nastalom situacijom mogu da imaju novi članovi foruma u potrazi za pravim threadom za svoje potrebe, ali ovaj forum je poynat po bratskom i prijaznom dočekivanju novih članova, tako da ne sumnjam da će novopridošli da budu brzo i jasno upućeni na odgovarajući thread (countdown untill toša-alts from...now!) sem novih ljudi, svi koji mogu da broje do 4 i znaju da čitaju naslove topica ne bi trebalo da imaju problema da nabodu pravi thread Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 ulpi jesi ti ovaj desni sto je iznad situacije? :D :D btw kvitovao sam seriju kada je pocela da smrdi na sapunice!но, овај у средини! 3. topik je Mendžijev od juče, grupa ljudi koja ne stiže da čita knjigu želi svoj topik pošto im serija+klinga topik ne odgovara tematski, ovde probleme prave drugari kojima je zabavno da grifuju ortake...jeste haha funny trolovanje ali ako njih 5-10-20-kolikogod ljudi zeli jedan topik na forumu sa svojim setom pravila bez da im ostali drobe po istom, moje vidjhenje je da su nadlezni na forumu duzni da im to obezbedeА зар је немогуће да некога стварно заболе кара да чита књигу, а да му је при томе серија ок? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts