Santa Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Bron če da je kara sigurno. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 btw, gde je sivi crv u onom fajtu u areni, trebalo bi da se dovoljno oporavio da bude uz deneris? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Жао ми малене, ако је стварно изгорела. Али да, постаје занимљиво и без сиса. Надао сам се некој непотребној сцени са Броном и оноом девојчуром. Арја ми је скроз занимљив лик, али је некако споро то што се дешава с њом. Arjin path ubedljivo najzanimljiviji (bar u knjizi). Nisu neki utisak ostavili prilikom ekranizacije istog. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 (edited) btw, gde je sivi crv u onom fajtu u areni, trebalo bi da se dovoljno oporavio da bude uz deneris? cela scena je apsolutno smesna. harpija prilazi deneris na metar i po? sta, moze svako da se proseta iz mase do deneris i hizdara, kao e sta ima, sa sve maskom? posle ona bleji po areni, zmaja gadjaju kopljem, nju ne? jedan dobar bacac nozeva bi je ubio bez da se oznoji. harpije su se u sceni sa zmajem ponasale kao ai na very easy Edited June 11, 2015 by Neptune Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Ja sam tu malko bljucnuo. Malko vise. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 btw ko je lik sa kapuljacom na 1:55 koji sedi na pramcu camca kad ulecu dzon snow i ostali...i kasnije tu sedi, ne vesla uopste, malo mi je cudno to sve:) https://www.youtube.com/watch?v=OkKmOAOTCkw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Lik se zove "Bad Directing" :DD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post nikita_ Posted June 13, 2015 Popular Post Report Share Posted June 13, 2015 3 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Ne idite nikako na stranicu Puja Sotke jer je izgleda majmuncina spoilovala poslednju epizodu.(ne znam da li je on jer mi deluje kao da je neko uhakovao profil ali u svakom slucaju je lose). Ako ga uopste uopste prati neko. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 U, ekstra :DDaj link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Ja ukucao Game of Thrones samo u google i naravno u naslovu spojleri ko se pojavljuje etc :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 pujo sotka ima insajdera u hbo-u? seems legit. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Ne idite nikako na stranicu Puja Sotke jer je izgleda majmuncina spoilovala poslednju epizodu.(ne znam da li je on jer mi deluje kao da je neko uhakovao profil ali u svakom slucaju je lose). Ako ga uopste uopste prati neko. Jebote ovo zvuci kao upozorenje o virusu koji prži hdd Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 meh, leakovan je PREVIOUSLY danasnje epizode. jbte, svakako ce to da se vidi pre gledanja.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Inače, kruži teorija da će Sansa postati Lady Stoneheart, to bi bilo super, iako ničim nije potkrepljeno osim one jedne njene rečenice iz trejlera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Jebote ovo zvuci kao upozorenje o virusu koji prži hdd Srocio sam ga kao avram izrael u brzini :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Inače, kruži teorija da će Sansa postati Lady Stoneheart, to bi bilo super, iako ničim nije potkrepljeno osim one jedne njene rečenice iz trejlera. vudu spoil master, prica o stvarima iz knjige na topiku samo o seriji iako nije ni procitao knjige :D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Просраше се за све паре у овој задњој. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 gospode bože Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Ova cela sezona je jedan glomazni filer. Ali kad već može da se gleda sa FF nije ni to loše!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 (edited) I dalje bi sprcao melisandre Edited June 15, 2015 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 auuuuuu da nisu malo previse otisli od knjige? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shoosh Posted June 15, 2015 Popular Post Report Share Posted June 15, 2015 bas o tome raspravljamo na ovom topicu 4 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Ova cela sezona je jedan glomazni filer. Ali kad već može da se gleda sa FF nije ni to loše!!! +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts