manager Posted August 19, 2017 Author Report Share Posted August 19, 2017 dule brate.... sto si jebeni bot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 ako je bilo u spojlerima bmk, ne otvaram...a ako vam je retardirano bmk takodje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 On 8/19/2017 at 5:41 AM, Vlada_ said: iskreno, nemam problem sa 99% 'gluposti' koje se spominju, jednostavno ih ignorisem i trudim se da uzivam, ali ovu potragu za white walkerom da bi dokazali sersei da zaista postoje mi je bas tesko da progutam. ali dobro bar je pregotivna ekipa otisla u pohod, tako da ono On 8/15/2017 at 3:55 PM, Dule_smor said: Reveal hidden contents Od "sedam veličanstvenih" na snimanju se prvo pojavi 10 a na kraju The Dirty Dozen Profesionalna deformacija da se broji i planira svaki metak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 pa morao je neko da ih slika?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Ako misliš na "fotografije" koje se prave iz PotPlayera sa CTRL-E uzete tokom gledanja Game of Thrones - S07E06 1080p sbudžen na 1280 jer glupi tft 17" nema veću rezoluciju, a "hosting" sam sabio na još manju rezoluciju ?? Onda si u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 " " Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Tormund sabio, ko i svaki put kad se pojavi ove sezone. Svi svrsavaju na banter sa Sandorom, al realno svaka mu je ko u Njegosa, s Gendrijem carsko tovarenje i sve drugo. Kontam sto nekima nelogicnosti idu na kurac, al trejdof je totalno vrijedan, ovoliko akcije nije bilo u prvih 5 sezona. A mozda ima i toga da nikad nisam smatrao seriju za omg pedestal, pa mi pisanje po svetom pepelu nista ne znaci. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 (edited) Ghoul rush i surround strat na futmene, pa tech na frost vyrmove epizoda. Edited August 21, 2017 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Night king je znaci namerno pustio Deni da pobegne na Drogonu kad nije hteo njega koji mu je ispred nosa da gadja kopljem nego zmaja u pokretu koji leti na pola kilometra, mislite o tome!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Ostavio je za "dezert" Da je pogodio zmaja na zemlji bio bi "napalmovan" od zmaja u vazduhu koji nije bio baš pola kilometra daleko. Opusti se Sve je po scenariju, da vidimo dvoboj živih i "mrtvih" zmajeva. Šta će mrtvi zmaj da "bljuje" ? Tečni azot? Zašto Night king nije napravio most od mrtvaka? Boji se da će mrtvi da se "udave" pa čekaju ko retardi, da stigne "američka konjica" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 DeniValjda "my queen" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 (edited) 3 hours ago, Dule_smor said: Night king je znaci namerno pustio Deni da pobegne na Drogonu kad nije hteo njega koji mu je ispred nosa da gadja kopljem nego zmaja u pokretu koji leti na pola kilometra, mislite o tome! Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Ja sam to video da je Night King prvo ciljao Drogona, pa je onda video kako mu se Viseriona priblizava i reko bolje da sjebem ovog koji me moze sprziti nego ovog koji bleji na zemlji fxd Edited August 22, 2017 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 (edited) Viserion Edited August 22, 2017 by eclctc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Valerijana. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 (edited) 7 hours ago, BoskoG said: Ostavio je za "dezert" Da je pogodio zmaja na zemlji bio bi "napalmovan" od zmaja u vazduhu koji nije bio baš pola kilometra daleko. Opusti se Sve je po scenariju, da vidimo dvoboj živih i "mrtvih" zmajeva. Šta će mrtvi zmaj da "bljuje" ? Tečni azot? Zašto Night king nije napravio most od mrtvaka? Boji se da će mrtvi da se "udave" pa čekaju ko retardi, da stigne "američka konjica" cekao je zmajeve da ih gadja kopljima koje je poneo za tu namenu Edited August 22, 2017 by Diego Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 (edited) i u skladu sa tim takodje poneo par kilometara debelih lanaca da izvuce zmaja, kojeg ce da ubije, iz ledenog jezera Edited August 22, 2017 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 ja ne mogu da se otrgnem utisku da je cela poenta ove sezone da walkeri dobiju zmaja kako bi poslednji epski fajt za srednju zemlju bio neizvesniji, što je samo po sebi holivudski kliše, ne mogu ni da zamislim na šta će da liči takođe je poenta da se džon i deneris smuvaju i onda zajedno da jašu zmajeve, što daje potencijalno neku romatičnu primesu celom plotu od kog serija poprilično beži. jedino ako je neki oblik hard love-a, ko sersei i džejmi, biće u stilu serije, a ovo sve deluje ko romantična komedija. boy loves girl, girl loves boy, svi to znaju sem njih dvoje, bla bla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Mene kopka, nije da kukam ili mi preterano smeta, ali me kopka - što su animirani mrtvi nekad shamblig slow resident evil style zombiji, a nekad zajebano brzi u stilu ghoulova iz warcrafta, sa sve frenzijem? Da nema u knjizi nkeog objašnjenja za to, ili su jednostavno po potrebi spori ili brzi, u zavisnosti od toga kako je zgodnije scenaristima, i koju vrstu tenzije žele da stvoire u kom trenutku? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marti Misterija Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 I meni se čini da je ovo poslednje u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Епизода је реално крш, срозавају се постепено ове сезоне, имао сам осећај као да гледам Хобита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 gde je giant zombi? u prvoj epizodi videla se bar 3 komada Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 On 8/22/2017 at 4:07 PM, mladenq said: i u skladu sa tim takodje poneo par kilometara debelih lanaca da izvuce zmaja, kojeg ce da ubije, iz ledenog jezera i zombie ronioci koji su ga zakacili za lance :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts