Jump to content

Marti Misterija

The X
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Marti Misterija

  1. Doco, nije mu povređena ta desna ruka nego je reč o povredi levog ramena...
  2. Ko je BoškoG? Btw slobodna bacanja: Budućnost 79/107, u Podgorici 44/63 Crvena zvezda 45/89, u Podgorici 13/29 Omić - indeks 84, (+/-) +33 Lesor - indeks 32, (+/-) -29 Bjelica - indeks 13, (+/-) -14 (sva četiri meča sa njim smo bili u minusu, čak i drugi)...
  3. A sad da se lepo rastanemo sa trenerom diletantom i da se ne ljubimo! Čovek nakon trojke za +2 izvodi Dobrića a akcije mu završava Enis koji čitav meč ne može vola u dupe da pogodi. Na +8 za nas izvodi Omića koji je dao koš i uvodi Lesora sa kojim u igri ljudi očas preokreću na +3! Barović ga je silovao na obe strane terena da je prosto bilo neprijatno to gledati! Laza nekoliko puta sam i nema mudanca da šutne na koš nego kreće neke sulude ulaze! Zaslužena pobeda Budućnosti jer je pre svega za razliku od nas imala trenera a ne diletanta-početnika koji nije znao gde udara
  4. Dakle ja ne mogu živ da se načudim koliko je Lesor glup igrač, njemu je samo nebo granica!
  5. U stvari koliko smo ove sezone imali lošeg suđenja ono od sinoć bi se moglo podvesti pod "normalno" iako su nas u par situacija lepo pokrali plus što je još gore kriterijum dosuđivanja faulova je bio potpuno različit jer su dopustili tuču nad Ročestijem dok je Gordić ponovo bio beli medved. Ipak i pored navedenog smo imali mogućnost da pobedimo da nemamo najglupljeg centra u novijoj istoriji kome je Bog dao fizikalije a uzeo pamet i Milka kome jedva čekam da vidim leđa (u paketu sa mlađanim nam trenerom) jer je najobičnija sisa! Hajde za tragikomičnu odbranu gde su ga punili bez napora, hajde er-bol za tri poena sa krila ali ona situacija kada mu Enis vraća loptu za tri poena a on se prvo saplete, krene napred, opali i jedva dobaci do koša je vrhunac. Prelomni momenat je onaj promašeni flouter Lazića sa krila kad je sam ko duh promašio koš i umesto +5 mi dobijemo ličnu Omića i dva slobodna za njih a oni ni iz čega dođoše na samo +1 za nas. Isteklo vreme pre šuta Enisa - WTF! Večeras treba svakako izaći i pokazati "ar vi men or mois" i dokazati im da smo jači od njih osam!
  6. Možda je i bilo, malo je i staro ali...
  7. Samo da se samokvotujem za igrače koji su nam pored onih smradova u narandžastom doneli poraz... O Alimpijeviću koji toliko drži u igri ono mrtvo puvalo jednostavno ne bih trošio reči...
  8. Slažem se, zaboravio sam na Enisa, međutim po meni Enis i pored OK ball handlinga nije pravi plej i zato bi mogli češće da ga gledamo sa Ročestijem u petorci. Ono što mi nije jasno jeste kako našim igračima češće ne padne na pamet da prilikom prodora izbace loptu vani na šut za tri kao što našem treneru nijednom tokom sezone nije palo na pamet da proba sa nižom petorkom, bez klasičnog centra sa recimo Milkom dok se nije raspao ili Jankovićem kao lažnom peticom, pa zašto da ne i sa Davidovcem na četvorci. Sada je kasno za to ali eto... Omića namerno nisam pominjao jer je čovek u par navrata pokazao najviše borbe od svih, koji su tu mnogo duže i dileje bi mogle baš da mu pofamflaju...
  9. Mnogo sam se razočarao u Alimpijevićevo vođenje mečeva pošto mi se čini da ekipa od početka sezone u pojedinim segmentima igre nije napredovala ni sekund a da u pojedinim momentima on blage veze nema šta da radi. Plan B jednostavno ne postoji a čini mi se kao da pojedini igrači imaju klauzulu koliko moraju da igraju bez obzira na to kako (od)igrali meč - Milko "zicer" i Feldin pre svih. Milko je već duže vreme očajan na obe strane terena a još gore ke što je mlitav i totalno neborben i tu ima mnogo toga da vidi i nauči od Jankovića koji zna da bude dobar do nekog pomračenja mozga. Feldin ako ga ne krene šut ide u film štetočina mod i silovanje do besvesti. Lesor ima fantastične fizičke predispozicije i jako nizak IQ i njegova iskakanja na beka van 6,75 kada ga ovaj lako prolazi su već postala ⓣ i tužnije je samo kako trener to do sada nije sasekao ili bar umanjio. Laza definitivno nije onaj Laza iz prethodnih sezona, što za napad i nije strašno ali često fali njegova igra u odbrani iz ranijih sezona. Davidovac je dečko sa najvećim košarkaškim IQ tamo i šteta što ga do sada u finalu nije išao šut. Dobrić dosta dobar ali i on može bolje i pre svega više. Danguba i njegova igra, naročito u odbrani jako nedostaju i on bi bio taj faktor X jer bi udavio njihove bekove.
  10. U načelu ne toliko mada bi svakako bilo poželjno zbog praćenja priče i likova ali može bez problema i odmah TW3 da se igra.
  11. Jbg ako već Everton nije dobio nijedan žuti a zaslužio je već na startu udaranjem Pešića, zatim gađanjem Stojkovića i ako Vulićević za onaj start u nadoknadi nije dobio drugi žuti onda ni Savićev start nije za žuti jer nije napravio penal namernim startom da spreči gol. Nije pravilo da je svaki penal žuti bez obzira šta se verovalo.
  12. Pored sudije koji je neopevani idiot, ne znam da li me je više iznervirao Srnić koji ne zna i nema osećaj kada da šutira a kada da doda ili DLT koji usred napada diže ruku za ofsajd i ne pada mu na pamet da igra do kraja akcije dok ga Žiru meće sam ko duh!
  13. Mnogo promašenih zicera gde je naravno dominirao Milkmen kome je bar jedan promašen zicer po meču trademark. Šteta i za Lazin ulaz kada je prošetao ko po livadi i promašio polaganje... Ipak vrhunski brainfart je kontra tri na jedan u kojoj sin Dragan raspali trojku nakon čega Pero pravi faul u napadu i poklanjamo im dva slobodna bacanja! To su faktički četiri poena u jednom napadu što je previše za meč koji je odlučila jedna lopta!
  14. Marti Misterija

    TV

    Zašto bačene pare? Izuzetno dobar TV, naslednik možda prošlogodišnjeg best buy ks7000 i još 55" za više nego pristojnu cenu - kod nas je isti model na "akciji" 206k dinara, a redovna cena je bila 264k dinara pa sad uporedi. Ja se za tu cenu ne bih dvoumio ni jednog jedinog sekunda.
  15. Treba imati u vidu da ćemo u revanšu biti jači za Anđelka (nadam se)... Čovek je hodajuća greška koja nas je već toliko puta koštala tako da je njegov izostanak pravo pojačanje.
  16. Dobro sad, nisu svi Lovernj, neko mora da bude i Bertans (Gagić)...
  17. To niko ne može da ti kaže pošto od šeste sezone idu na slepo (bez obzira na to što debeli kao delom učestvuje u pisanju scenarija) tj. radnja u seriji je odavno stigla i prestigla radnju u knjigama. Na stranu to što je još mnogo ranije došlo do odstupanja u nekim pričama u odnosu knjiga/serija...
  18. Tesko da ce neko to uspeti da skupi, narocito zato sto koliko sam uspeo da vidim po screenovima po zavrsetku igre ti tokom igre otprilike maksimalno mozes da zaradis 500-600 zlatnika. Btw. da li je nekom zabagovao quest za Rogekom i (pre)prodajom lirijuma. Uzeo sam od njega lirijum, otisao u zamak Redklif, prodao ga i kad sam se vratio Rogeka vise nije bilo tamo gde sam ga prvi put nasao, niti na bilo kojoj drugoj lokaciji u Orzamaru. Vracao sam se i tamo a i u zamak mali milion puta ali quest mi je i dalje otvoren i ja nikako ne mogu da ga zavrsim. Neki savet?
  19. Dobro, moglo je bolje ali je isto tako moglo i gore tako da nije bas tako strasno. Ne mogu da kazem da mi nije dobro legla u ovo vreme kad nema niceg drugog. Apsolutno je tacno da nije to kvalitet jednog BG (pa cak ni blizu) ali bih joj ja ipak dao nesto bolju ocenu od average.
  20. Bogami bas su sve svojski potrudili da nama, obicnim smrtnicima zagorcaju zivot. Cenim tvoje misljenje i ocenu i jedva cekam da i ja dodjem do kraja i vidim da li je ova expanzija toliko bolja od prethodnih delova, narocito jer sam fan svih NWN serijala.
×
×
  • Create New...